Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Äitihoroskooppi

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Neitsyt-äiti

Annat perinnöksi tyylitajua ja huomaavaisuutta

Sinulta eivät jää lapsen tarpeet, eivätkä kyllä hänen moninaiset tekemisensä huomaamatta. Sinulle on kunnia-asia huolehtia lapsesi hyvinvoinnista ja turvallisuudesta kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Taitaapa olla melko haasteellinen tehtävä. Sanotaan nyt suoraan, että mahdotonhan se on, mutta yritystä nyt kumminkin riittää voimavarojesi sallimissa rajoissa. Lapsesi kyllä perii sinulta tyylitajua, huomaavaisuutta ja terveellisiä elämäntapoja, mutta ei millään ilveellä osaa arvostaa liikaa huolehtimista.

Anna lapsen kompastella

Antamalla lapselle tilaa virheisiin ja epäonnistumisiin, annat samalla tärkeän annoksen itsevarmuutta ja yritteliäisyyttä, joiden avulla elämässä pääsee jo melko pitkälle. Ihan kaikkea ei tarvitse kädestä pitäen opettaa, vaikka kuinka kärsisit lapsen kompuroinnista elämän haasteiden edessä. Lapselle on kaikkein arvokkainta ja opettavaisinta nähdä, miten pystyt parhaalla mahdollisella tavalla huolehtimaan itsestäsi, jaksamisestasi ja terveydestäsi lapsen toiveiden ja vaatimusten keskellä.

Ymmärryksesi on suurin lahjasi lapselle

Tarkkanäköisyytesi ja kykysi seurata tarkasti lapsesi tunteita tulee parhaaseen mahdolliseen käyttöön siinä vaiheessa, kun ymmärrät lapsesi henkistä kasvuprosessia ja henkisiä valmiuksia tietoisella tasolla. Olet valmis monenlaisiin myönnytyksiin ja todella suureen ymmärrykseen lapsesi tekemistä ja käyttäytymistä kohtaan, jos tiedät mistä kaikki juontaa juurensa. Valonlapsi on tulkinta, joka antaa hyödyllistä tietoa lapsen alitajuisista käyttäytymismalleista ja syvimmistä odotuksista äitiä tai isää kohtaan.

Näe lapsesi tai itsesi uusin silmin - Valon Lapsena

Lapsesi tai lapsenlapsesi on rakastavin, hyväksyvin ja ehdottomasti kasvattavin peili, mitä koskaan tulee eteesi osumaan. Suurin tarkoituksesi, mutta samalla myös haasteesi, on auttaa rakkaudella lastasi löytämään todelliset lahjansa ja valmiutensa.
Antamalla lapselle omaa aikaasi, myönteistä palautetta ja tukea opetat hänelle ystävyyden taitoja ja luot kodista turvallisen paikan. Näin lapsesi oppii rakastamaan itseään ja sen kautta takaat hänelle paremmat kasvuolosuhteet tulevaisuudessa.

Kun tutustut omaan sisäiseen lapseesi, voit vapauttaa oman luovan, epäröimättömän ja kaiken tapahtuvan varauksetta hyväksyvän puolesi. Sisäinen lapsesi pitää Sinusta huolta ja se tekee ratkaisuja, joihin et aikuisen roolissa koskaan antaisi itsellesi lupaa.
Oletko ankara vai kiltti elämäsi tärkeimmälle henkilölle – Sinulle?

Valon Lapsi – saat aivan uuden näkökulman lapseen, vanhemmuuteen tai omiin ainutlaatuisiin ominaisuuksiisi!

Valon Lapsi

Valon Lapsi -vahvista sidettä lapseesi puhtaalla rakkaudella

Lapsi on luontainen onnistuja omilla erityislahjoillaan, jotka jokaisen vanhemman on hyvä tietää.

Lue lisää