Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua ja Kulta-aika

Kulta-aika on jo käynnissä

Elämme parhaillaan suuria ihmiskunnan ja ihmisyyden muutoksen aikoja. Kulta-aika on käynnistynyt vuonna 2012 pitäen sisällään suuria odotuksia ihmiskunnan kehityksestä täysin uudelle tietoisuuden tasolle. Parhaiten tämän meneillään olevan ajan huomaa siinä, että yhä useammat ovat alkaneet kaipaamaan muutosta nykyiseen elämäänsä

Uskonnot ja tiede sellaisina, kuin ne tunnemme, eivät ole tuoneet rauhaa sisimpäämme. Jotakin tärkeää elämästä on jäänyt puuttumaan - kokonaiskuva ihmisyyden merkityksestä. Tieto siitä, että elämä on muutakin kuin fyysisten tarpeiden täyttämistä ja omaisuuden kartuttamista, on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille?

Astrologia on järjestelmä ihmisyyden ymmärtämiseen

Astrologia on yksi tunnetuimmista esoteerisista järjestelmistä, jonka avulla voimme aloittaa tutkimusmatkamme siihen, keitä todella olemme ja mikä on oma missiomme suuressa luomistapahtumassa ja meneillään olevassa kulta-ajassa. Se tarjoaa meille tietoisuutta kasvattavia työvälineitä, joiden avulla matkamme kohti korkeampaa tietoisuutta voi alkaa.

Astrologian oikein oivaltanut ihminen ei enää koskaan etsi syyllistä oman itsensä ulkopuolelta vaan ymmärtää, että kaikki vastaukset löytyvät aina hänen sisimmästään. Muuttaessaan itseään muuttaa maailmaa. Ei maailmassa itsessään ole mitään parannettavaa, mutta omassa itsessä hyvinkin paljon.

Astrokalenteri - kohti korkeampaa tietoisuutta

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä. Enää ei tarvitse selviytyä päivästä toiseen, vaan opit kääntämään pikkuhiljaa elämän omaan hallintaasi ja kuuntelemaan korkeampaa tietoisuuttasi.

Astrokalenterin avulla voit kehittyä ja kasvaa vastaamaan tarkemmin korkeampaa tietoisuuttasi ja omaa sisäistä todellisuuttasi sekä universumin todellisuutta. Astrokalenteri on yksi kulta-ajan tehokkaista työvälineistä oman tietoisuutesi kohottamiseksi. Halutessasi voit tutustua Astrokalenteriin täällä.

Ota testikäyttöösi Astrokalenteri kuukaudeksi

Kalenterin ilmainen testaus on vain uusille asiakkaille. Kalenterin testaus ei sido käyttäjää, mutta antaa mahdollisuuden katsoa mitä kartallasi tulee tapahtumaan ensivuoden aikana Kulta-ajan tekijänä.

Ota testikäyttöösi Astrokalenteri kuukaudeksi

Kalenterin ilmainen testaus on vain uusille asiakkaille. Kalenterin testaus ei sido käyttäjää, mutta antaa mahdollisuuden katsoa mitä kartallasi tulee tapahtumaan ensivuoden aikana Kulta-ajan tekijänä.

Kulta-aika ja tietoisuus

Vuoden 2024 voimakeskittymät

Astrologian harrastajina pääsemme seuraamaan vuoden 2024 tapahtumia aitiopaikalta tietäessämme jo etukäteen, mitkä ajankohdat ovat astrologisesti ratkaisevia maailmantalouden ja maailman politiikan osalta. Samalla nämä ajankohdat ovat merkittäviä henkilökohtaisessa elämässä etenkin silloin, kun ne osuvat omalle astrologiselle kartalle. Astrokalenterista löytyy kulta-ajan symbolilla merkittynä vuoden tärkeimmät ja voimakkaimmat aikajaksot.

Tässä kuitenkin luettelo kollektiivisesti voimakkaimmista kuvioista lyhyesti ja ilman tarkempia selityksiä siitä, mitä kuvio saattaisi käytännössä tarkoittaa. Näihin jaksoihin palaan Astrokalenteriin sisältyvässä kuukauden voimakkain osiossa yksityiskohtaisemmin aina kuun alussa.

21.1.2024 Pluto siirtyy Vesimieheen
14.2.2024 Mars yhtymä Pluto
21.4.2024 Jupiter yhtymä Uranus
29.4.2024 Mars yhtymä Neptunus
2.5.2024 Pluto pysähtyy Vesimiehessä
24.5.2024 Jupiter sekstiili Neptunus
3.6.2024 Jupiter kolmio Pluto
11.6.2024 Mars neliö Pluto
13.7.2024 Mars yhtymä Uranus
14.8.2024 Mars yhtymä Jupiter
16.8.2024 Mars neliö Saturnus
20.8.2024 Jupiter neliö Saturnus
2.9.2024 Pluto siirtyy Kauriiseen
12.10.2024 Pluto pysähtyy Kauriissa
3.11.2024 Mars oppositio Pluto
19.11.2024 Pluto siirtyy lopullisesti Vesimieheen
24.12.2024 Jupiter neliö Saturnus

Evoluutiohyppäys kulta-aikaan 2012 - 2032

30 vuoden urani aikana olen nähnyt riittävästi todisteita nyt vaikuttamassa olevien planeettojen tarjoamasta ohjauksesta henkilökohtaisessa elämässä ja etenkin sen muutosvaiheissa. Tällä hetkellä on todennäköisesti menossa suurin kvanttihyppy 26000 vuoden mittaisessa syklissä ja siksi muutos on mittakaavaltaan suurimmaksi osaksi oman ymmärrykseni ulkopuolella. Tämä iso kuva selviää paremmin oheisesta Hengen ja Tiedon messuilla kuvatusta luennosta.

Onneksi kenenkään meistä ei tarvitse ymmärtää tätä kosmista kaavaa sen tarkemmin, sillä koko prosessi on valmiina kollektiivisessa tietoisuudessa ja sieltä omaan elämään sovitettavissa hetki kerrallaan. Mitään hätää ei siis ole eikä mitään pelättävää, sillä ikivanhojen profetioiden mukaan olemme siirtymässä onnellisempaan, tasapainoisempaan ja rakkaudellisempaan olomuotoon kaikkien niiden tapahtumien kautta, joita muutoksen toteutuminen vaatii.

Kaikki kosminen muutos ja tietoisuutemme laajentuminen tapahtuu tarkan kosmisen systeemin ja aikataulun mukaan, joka on koodattuna jokaisen ihmisen DNA:han. Saamme ”ajo-ohjeita” erilaisten tuntemusten muodossa ja olennaista onkin voimakkaiden tunteiden tiedostaminen välillä hyvinkin masentavina ja toisinaan pelottavan lennokkaina, odottamattomina pyrähdyksinä.

Planeettarytmit säilyttävät kelloa tarkemman ajoituksen ja näihin rytmeihin olemme DNA rakenteemme välityksellä kytkeytyneet erottamattomalla tavalla. Emme siis voi lopullisesti eksyä tai myöhästyä kosmisesta tapaamisesta, mutta voimme tehdä suunnistamisesta paljon mukavampaa tiedostamalla reittimuutokset mahdollisimman tarkasti. Kartalla pysyminen helpottuu, kun tiedät mille elämäsi osa-alueelle/alueille muutokset kohdistuvat ja minkä tyyppisinä.

Näistä Kulta-ajan muutoksista ja merkityksistä tietoisuutesi tiellä voit tulla tietoiseksi Astrokalenterin avulla.

Ota testikäyttöösi Astrokalenteri kuukaudeksi

Kalenterin ilmainen testaus on vain uusille asiakkaille. Kalenterin testaus ei sido käyttäjää, mutta antaa mahdollisuuden katsoa mitä kartallasi tulee tapahtumaan ensivuoden aikana Kulta-ajan tekijänä.