Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kiinalainen astrologia

Neljä Pilaria BaZi -tulkinta


Kesäbonus:
Mukana 2 x tarot 5 korttia tulkintaa (16€) !

Neljän Pilarin tulkinnassa saat selville luonteesi perusrakennuspalikat kiinalaisen astrologian mukaan. Tämä tulkinta kattaa syntymäpäiväsi mukaisen itse-elementin sekä omat henkilökohtaiset neljä eläintä: vuosieläimen, kuukausieläimen, päivän eläimen ja tuntieläimen. Ne paljastavat eläimellisen puolesi luita ja ytimiä myöten! Wrau…

Virpi Karjalainen

Itse-elementti kertoo millainen persoona pohjimmiltasi olet, miten elämään ja muihin ihmisiin suhtaudut. Se valottaa ajatusprosessejasi ja käytöksesi usein tiedostamattomiakin motivaattoreita. Olet luonnon voima, mutta mikä niistä? Paras ottaa selvää!

Itse-elementti kertoo millaista luonnon vahvaa energiaa edustamme. Olemmeko elämää ylläpitävää Vettä, korkeuksiin kurottavaa Puuta, roihuavaa ja lämmittävää Tulta, järkähtämätöntä Maata jalkojen alla vai kenties maan syvyyksistä löytyvää arvokasta Metallia. Nämä elementit voivat olla vielä joko yin- tai yang-laatua, hentoisaa feminiinisyyttä tai uhkeaa maskuliinisuutta. Nyt on sukupuoliroolit vielä tuhansien vuosien takaista alkuperää!

Vuosieläin kertoo millainen elukka olet muiden silmissä ja millaisen ensivaikutelman oikein annat. Onkohan se saalistaja vai saalis?

Kuukausieläin kertoo millaista energiaa tuot työelämään ja sinulle tärkeisiin hankkeisiin. Työpaikan eläimet siis syyniin!

Päivän eläin määrittää ominta luonnettasi ja sitä miten käyttäydyt rakkauselämässä. Onko sängyssäsi ori vai käärme?

Tämä parisuhdepilari antaa vihjeen siitä millaista suhdetta toivot ja mitä kaikkea ihanaa siihen itse tarjoat. Kiinalaisessa astrologiassa juuri päivänpilari on tärkein tutkimuksen kohde ja se kertoo miten natsaat kumppanisi kanssa yhteen.

Tuntieläin valottaa salattua puoltasi, sieltä löytyvät hartaimmat toiveet, joita elätellään pitkään. Sitä kutsutaan myös lapsipilariksi. Pehmoeläimet saattavatkin löytyä tästä laarista, jota ei kaikkien kanssa jaeta.

Tässä tulkinnassa eläinten laskentaan otetaan huomioon aikavyöhyke ja pituusasteet, kuten se kuuluu tehdä ja siksi tämän tulkinnan eläimet saattavat erota muiden laskentaohjelmien tarjoamista eläimistä. Niissä kellonaikaa ei soviteta aikavyöhykkeisiin jolloin ohjelma antaa väärän tuloksen. Pahoittelen tästä laskentatapojen erosta mahdollisesti aiheutuvaa hämminkiä.

Neljän Pilarin astrologista karttaa voidaan rakentaa aina vaan tarkemmaksi ja syventää tulkintaa jatkossa monella tapaa. Tällä perustulkinnalla saat itsellesi vahvan pohjan, ne neljä pilaria, jotka on isketty luonteesi peruskallioon asti. Sieltä nousee tukeva talo täynnä elämää, elementtejä ja eläimiä. Varsinainen eläintarha! Tilaan Neljä pilaria BaZi -tulkinnan  

Katso Neljä Pilaria BaZi -esittelyvideo

Mitä muut kertoivat?

"Kiitos Virpi, kiinalaisen astrologian tulkintasi on kyllä osuva. Eilen ensi kertaa lukiessa itsekin hengästyin vauhdista ja energian määrästä, piti tänään lukea uudelleen. Tulin itsekin hyvälle tuulelle ja iloiseksi siitä hyvästä energiasta mitä minusta hehkuu tässä tekstissä - tunnistan siinä itseni. Huh mikä pyörremyrsky olen!"

"Hei Virpi
Tilasin muutama päivä sitten Neljän Pilarin –tulkinnan sinulta. Luin tulkinnan suurella mielenkiinnolla, koska en ole perehtynyt Kiinalaiseen astrologiaan. En tiennyt siis mitä oikein odottaa. Luettuani Neljän Pilarin tulkinnan olin hetken aikaa ihmeissäni. Tulkinta hämmensi, koska se oli jotenkin niin osuvasti kirjoitettu! Tulkinta analysoi tismalleen luonteeni kaikin osin, niin hyvät kuin huonot puoletkin.

Näin jälkikäteen voin sanoa, että Neljän Pilarin tulkinta poikkeaa selvästi aiemmista tilaamistani astrologisista tulkinnoista. Sen kuvaus on mielestäni kokonaisvaltaisempi, kun aiemmin tilaamieni astrologisten tulkintojen kuvaus. Neljän Pilarin tulkinnan avulla minulle nimittäin loksahti kohdilleen kaikki aiemmatkin astrologiset tulkinnat. Tulkinta antoi vastauksia niihin kysymyksiin, jotka olivat jääneet minulle jotenkin auki aiemmista astrologisista tulkinnoista. Kiitos Virpi tästä tulkinnasta. Se oli todella puhutteleva!"

Tilaan Neljä pilaria BaZi -tulkinnan


Tarjous 23,90 €
Norm. 29,90 €
Neljä pilaria BaZi -tulkinta
1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi


Katso Neljä Pilaria BaZi -mallitulkinta

Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.