Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Tarot-sielunkortti

Syntymäaikaasi perustuva Sielunkortti ja sen energia imeytyy osaksi sinua syntymäsi hetkellä. Se on henkinen kehityspolkusi koko tämänkertaisen elämäsi ajan. Sielunsuunnitelmasi nivoutuu yhteen monien muiden saman Sielunkortin omaavien kanssa. Olemme tämän kortin välityksellä osa suurempaa kosmista joukkoa ja kohdatessamme saman Sielunkortin omaavia veljiä ja sisaria, voimme aina jakaa kokemuksia keskenämme. Jollakin mystisellä tavalla kehityspolkumme nivoutuvat toisiinsa ja meillä kaikilla on jotain erityistä opittavaa Sielunkorttikaimoiltamme. Suosittelen syöttämään alla oleviin kenttiin mahdollisimman monen tuntemasi ihmisen syntymäaikoja, jotta saisit selville, ketkä heistä ovat kanssasi samalla luokalla henkisen kehityksen korkeakoulussa.

Mikä on Sielun Korttisi?

Jotain meni pieleen. Kokeile hetken kuluttua uudestaan tai ota yhteyttä asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.
Täytä puuttuvat tiedot

{{soulCard.title}}

{{soulCard.description}}Odota hetki ...

Tarot 5 korttia
pelipoleteilla 5€/ pöytä (norm. 7,99€).

Elämässämme on paljon kaikkea sellaista, mitä emme pysty silmillämme näkemään ja korvillamme kuulemaan.

Tarot 5 korttia -pöytä auttaa Sinua näkemään nykyisen tilanteesi selkeämmin, ja miten karma ja alitajuiset pelot siihen vaikuttavat.

Lue lisää

Säästä Astro-poleteilla!

Tarot 3 korttia
pelipoleteilla 3€/ pöytä (norm. 3,99€).

Tähän hetkeen sisältyy viisautta yhtä paljon menneisyydestä kuin tulevaisuudesta. Siksi jokainen näistä korteista on täsmälleen yhtä arvokas. Saamasi vastaus ei löydy ainoastakaan erillisestä kortista, vaan kaikista kolmesta yhdessä.

Lue lisää