KESÄALE!

Nyt astrologiaa rajoitetun ajan kesäalessa, alkaen 5,53€

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Maya-astrologinen Elämän Olosuhdetulkinta

Mitä Maya astrologia on?

Mayojen tiedetään aikanaan seuranneen ainakin seitsemäätoista eri kalenteria. Kullakin kalenterilla oli omat käyttötarkoituksensa. Ne auttoivat tutkimaan ihmisen suhdetta paitsi aurinkoon ja kuuhun, myös esimerkiksi Venukseen, Siriukseen, Orioniin ja Pohjantähteen. Mayat näkivät ajanjaksojen luonteen kalentereiden avulla ja osasivat soveltaa tätä tietoa asioitten profeetalliseen ennaltanäkemiseen. He eivät pelkästään eläneet sopusoinnussa luonnon kanssa, vaan pitivät yllä tahdistavaa yhteyttä universumin laajemman tietoisuuden kanssa.

Mitä voimme saada Maya astrologiasta?

Jos haluamme, voimme rytmittää ajanlaskun ja kalentereiden avulla oman elämämme ajan kulloisenkin laadun mukaisesti. Näin voimme myös oppia ymmärtämään päivien ja pidempien ajanjaksojen luonnetta kokonaisvaltaisemmin, sekä nähdä itsemme jatkuvasti kehittyvänä henkisenä olentona.

Mayatietoisuus ja Maya minussa

Mayatietoisuus herää oikeanlaisen mielentilan ja ymmärryksen kera. Perimmäinen kysymys on itsen löytämisestä. Uuden ajan mayoina pohdimme olemistamme, uskomme ja uskomuksiemme perusteita. Toteutuvatko sydämemme toiveet ja keitä oikeastaan olemme? On selvää, että tämän sisäisen olentomme kirkastamiseksi tahtoamme koetellaan. Tarvitaan mayasoturin symboloimaa rohkeutta ja päättäväisyyttä tehdä oikeita kysymyksiä. sillä vastaukset ovat jo meillä. Avaimia edellä mainittuihin asioihin voit löytää Mayatulkinnoista ja niistä tuntemuksista, joita mielesi saa käsiteltäviksi.

Kesäpäivän seisaus on suuri valon juhla, jota kunnioitetaan aivan erityisesti Maya-kulttuurissa. Itse olen vihkiytynyt Maya-astrologian pyörteisiin jo noin 25 vuotta sitten, jolloin sain tietää olevani Maya-merkiltäni Valkoinen Galaktinen Peili. Syntymä soinnultani olen Valkoinen Peili.

Tiedätkö sinä jo mikä on sinun Maya syntymä sointusi? Jos et vielä tiedä omaa syntymä sointuasi, voit tarkastaa sen ilmaiseksi maya-astron laskurilla tästä. Samalla kannattaa tutustua myös Maya astrologiseen Elämän Olosuhde videoon, johon pääset tästä.

Nämä vuodenaikojen vaihdokset palauttavat uudelleen ja uudelleen mieleeni omat Maya-astrologiset tulkintani, jotka ovat auttaneet löytämään vahvemman yhteyden kosmokseen ja universumiin. Maya-astrologiset tulkinnat tarjoavat lukijalleen työkaluja oman persoonan tutkimiseen, ehkä monista kaikkein totutuimmista näkökulmista ja tavoista poiketen.

Terveisin


Seppo tanhua

Sille joka on saanut kokea useamman pitkän pimeän ja kylmän vuodenajan, häneen valo ja luonnon elinvoimaisuus vaikuttavat lähes maagisella tavalla. Kesä pistää pään pyörälle.
Ei ole ihme, että muinaissuomalaisillekin keskikesään liittyi lukuisia luonnonuskoon liittyviä pakanallisia tapoja. Luonto yksinkertaisesti puhutteli ja symbioottinen elämä kaikkine rituaaleineen sen kanssa oli mutkatonta. Luonnon kanssa haluttiin olla yhtä ja tuo yhteys kyettiin tunnistamaan. Mayat näkivät ajanjaksojen luonteen kalentereidensa avulla ja osasivat soveltaa tätä tietoa asioitten profeetalliseen ennalta näkemiseen. He eivät pelkästään eläneet sopusoinnussa luonnon kanssa, vaan pitivät yllä tahdistavaa yhteyttä universumin laajemman tietoisuuden kanssa.

Sinä olet nykypäivän Maya - Haasta riittämättömyyden tunteesi

Kadotetun luontoyhteyden ohella myös luonnonmukainen aikakäsitys on elementti, joka nykyajan ihmisiltä on kadoksissa. Siinä missä Mayat elivät sopusoinnussa luonnonmukaisen aikakäsityksen kanssa, niin nykyajan ihminen on katkaissut tämän luonnonmukaisen rytmin ja pyrkii nimenomaa välttämään sitä keinotekoisella ajankäsityksellä. Emme pysähdy juuri miettimään meneillään olevaa ajanlaatua ja sen parantamista. Sen sijaan tunnistamme hyvin selvästi ajan riittämättömyyden. Aika koetaan steriilinä, kylmänä ja muuttumattomana aspektina, joka osoittaa yksiselitteisen suunnan ja määrää työelämän tahdin. Ja, jos et ole tarkkana, tuo vauhti suoritusvelvoitteineen siirtyy herkästi myös vapaa-ajalle ja heikentää siten selkeästi elämänlaatuasi. Näin ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla. Omaan ajan tajuun ja laatuun voi vaikuttaa maya-astrologian kautta, oman elämän taikurin tavoin.

Aina selitystä vailla

Taikurin maya-astrologinen merkki hallitsee ajanlaatua kesäpäivänseisauksessa. Taikurin merkin alaisuuteen kuuluu valta ja välineet muuttaa tai rikkoa ajankuvan erilaiset illuusiot, mitä olemme itsellemme luoneet. Kesäpäivänseisauksen ajankuvaa ja laatua voidaan tarkastella nyt siten, että olemme jokainen oman elämämme taikureita. Taikurilla on valta muuttaa tai rikkoa illuusiot, sillä se tietää kuinka niitä luodaan.

Tarkkaile aikaa ja sen laatua

Oma nykyinen aikakäsityksemme illuusio on se kaikista suurin ja vaikein illuusio kohdata. Vaikeaa kohtaamisesta tekee, että tuon luonnottoman ajankuvan monikerroksellinen kupla on puhkaistavissa vain sisältäpäin ja juurikin oman intuition johdattamana. On siis pysähdyttävä kuuntelemaan syvintä olemustaan ja aikaa, mitään peittelemättä tai siihen lisäämättä. Aikakäsitteen muuttamiseen luonnollisen rytmin mukaiseksi tarvitaan niin uskoa, tietoa, älyä ja oikeaa tunnetilaa, jotta se on mahdollista. Mikään osatekijä yksinään ei kykene tätä aikakäsityksenkuplaa puhkaisemaan läpi.

Kesän ja sen lomien aikana voimme tutkiskella enemmän ajattomuuden olemusta, sen luonnetta ja vaikutusta meihin. Löydämmekö ajattoman oman itsemme, kun pysähdymme kuuntelemaan syvää sisintämme? Mihin meillä on aikaa ja kuinka sitä kannattaisi viisaasti käyttää? Ja miten voisimme elää ajanvirrassa ja sen mukana ilman ylimääräisiä kamppailuja tai tuntemusta vain pelkästä mukana roikkumisesta ja päivästä toiseen selviytymisestä?

Lähtökohtaisesti juuri käsityksemme ajasta toimii kaiken kiireen moottorina. Läsnäolon viisaus ja jokaisen hetken hyväksyminen sellaisenaan on avain moneen eri ongelmaan. Usein se vain edellyttää omien tottumuksiemme muuttamista ajankulun ja käytön suhteen.

Olosuhteet ovat täydelliset juuri nyt!

Tilaa maya-astrologinen Elämän Olosuhde- tulkinta
( kesäale VIP 19,44 € (norm. 29,90 €) ja katso millaista mayaenergiaa oman merkkisi taakse kätkeytyy. Uuden ajan mayoina pohdimme olemistamme, uskomme ja uskomuksiemme perusteita. Toteutuvatko sydämemme toiveet ja keitä oikeastaan olemme? On selvää, että tämän sisäisen olentomme kirkastamiseksi tahtoamme koetellaan. Tarvitaan mayasoturin symboloimaa rohkeutta ja päättäväisyyttä tehdä oikeita kysymyksiä, sillä vastaukset ovat jo meillä. Avaimia edellä mainittuihin asioihin voit löytää Maya astrologisista -tulkinnoista ja niistä tuntemuksista, joita mielesi saa niiden avulla käsiteltäviksi.

Kesäpäiväntasaus terveisin


Maya-astrologi Esa Hyppönen

Astrologiset erityispiirteet

  • Täydennä tietoutta mayasignatuurisi erityispiirteistä
  • Tunnista uusia työkaluja itsetutkiskelusi tueksi
  • Avaudu uusille visioille maya-olemuksesi laajentamiseksi.
Tilaa omaksesi

Tutki oman maya-symbolisi taustalla vaikuttavien energioiden ominaislaatuja

Maya-astrologia on maya-kulttuuriin liittyvän Tzolkin kalenterin ja siihen pohjautuvan Dreamspell-järjestelmän tulkitsemista. Kirjoita alla oleviin kenttiin syntymäaikasi ja käy katsomassa millaisia taustaenergisia vaikutuksia oman maya-astrologisen syntymämerkkisi takaa löytyy. Samalla saat pienen näytteen sen sisällöstä. Tämä ja paljon lisää selviää Maya-astrologisesta Elämän Olosuhdetulkinnasta.

Maya-astrologinen tulkinta elämän olosuhteista

Tulkinta kertoo keskeisimpien positioiden valossa Maya symbolisi taustalla vaikuttavista taustaenergioista. Tzolkinin rakenteita tarkastelevan Dreamspell-järjestelmän pohjalta tulkinnan alkuun on luettelon omaisesti kerätty vallitsevia positioita. Merkittävimmät näistä käydään tulkinnassa läpi. Voit tarkastella niitä viitteenomaisena matkaoppaana tutustuessasi merkkisi yksilölliseen olemukseen, eli mitä ne tässä hetkessä juuri sinulle edustavat.

Syvennä itsetuntemustasi

Muista, että symboliin henkilökohtaiselle tasolle leimatun tiedon voi lopulta täysin avata vain kyseinen ihminen itse, eli sinä. Lähtötason perus-informaatio antaa jokaiselle symbolille vain luonteenomaisen suunnan, jota mieli voi seurata.

Tiedon syvempään avautumiseen tarvitaan kaikkien intuitiivisten lähestymistapojen lisäksi aina myös luovuutta, leikkimielisyyttä sekä uteliasta mielenlaatua.

Löydä voimavarasi

Maya-symbolisi ja sointusi muodostaman perusvoiman taustalla vaikuttavat tekijät ovat aina läsnä olevia vahvuuksia, joiden vaikutus persoonaan vaihtelee sysäyksenomaisesti elämäntilanteiden mukaan. Niitä voidaan kuvata ilmastollisiksi olosuhteiksi jotka vaikuttavat kaikkeen toimintaan ja korostavat tietynmallisen käyttäytymismallin valintaa. Ennen muuta ne ovat voimavaroja, vaikkei niitä kaikessa tavanomaisuudessaan osaa voimavaroikseen aina tunnistaa.

On varsin tavallista, että näkökulmien kaventuessa omavoimaisuus muuttuu näkymättömäksi, utopistiseksi valinnan mahdottomuudeksi. Siksipä on hyvä tiedostaa perustotuus. Mitään elämässäsi ei tapahdu sattumalta eikä mikään ongelma ole loppujen lopuksi niin suuri, ettei juuri sinulla olisi olemassa siihen myös parasta mahdollista ratkaisua. Kysymys maya-symboliikassa on muistamisesta, muistin palauttamisesta, eikä niinkään uuden oppimisesta.

Olosuhdetulkinta sopii sekä täydentäväksi tiedoksi jo elämäntulkinnan saaneelle, että myös ensimmäiseksi mayatulkinnaksi.

Maya-astrologi

Esa Hyppönen
Valkoinen itsevallitseva koira

Hei Astron lukija

”Tulkinta auttaa ymmärtämään omia erityispiirteitä ja omia henkisiä valmiuksia ikivanhojen viisauksien näkökulmasta. Nyt tätä Kultaisen Rodun sisäistä viisautta tarvitaan suuren muutoksen toteuttamisessa.

Suosittelen lämpimästi Valkoisen Itsevallitsevan Koiran laatimaa Olosuhdetulkintaa oppaaksi uudelle aikakaudelle, joka on jo alkanut.”

Astrologisi

Seppo Tanhua
Seppo Tanhua

Tilaa Maya-astrologinen Elämän Olosuhdetulkinta tästä!

Mitä muut kertoivat Maya-astrologisesta Elämän Olosuhdetulkinnasta?

”Hei! Kiitos lähettämästäsi tulkinnasta!

Olen nyt lukenut sen muutamaan kertaan läpi, ja osittain se vahvisti omia käsityksiäni ja tuntemuksiani, mutta aina sitä oppii jotakin uutta ja ihmeellistä! Olen itse asiassa saanut paljon voimia tämän vuoden ’hallitsijaltani’, eli Keltaiselta Kristalli Soturilta.

 

Aina kun tunnen olevani uupunut, ajattelen tuota soturienergiaa, ja oloni on heti paljon positiivisempi ja ’taistelunhaluisempi’. Huomasin myös, että maya-astrologinen tulkintani on hyvin samankaltainen kuin länsimainen vastaava. Varsinkin luonnepuolella tuli samoja asioita vastaan. Maailmankaikkeus siis toimii täydellisessä harmoniassa.”

- sanna

”Hei, Kiitos tulkinnasta. Oli hämmästyttävää, miten tuttua, miten vastaavia asioita olen saanut ymmärrykseeni astrologian kautta, sekä muunlaisen henkisen opastuksen kautta elämäni varrella. Kaikki tulkinnassasi oli tuttua ja tunnistettavaa - arvokasta, juuri ymmärrystä laajentavaa, hieman toisenlaisesta vinkkelistä katsottuna omaa elämää. Lukeminen herätti paljon tunteita ja oivalluksia eletystä, ja pääsin sen avulla taas lähemmäs itseni ydintä, jota etsin. Toisaalta suru: kun ’samat asiat’ aina varmistuvat, ja ne ovat tiedossani, minussa, miten ihmeessä jatkuvasti kahlaan, miksen jo ole pinnalla?! Pääseekö sinne koskaan?!

 

Eli monenlaisia tunteita, mietteitä herättivät kauniit tekstisi, halusin niistä kiittää. Lämpöä ja voimaa sinulle ja hyvälle työllesi jota teet.”

- Päivi

”Olen tilannut sekä vuosihoroskoopin että luonnehoroskoopin. Olen jäänyt kai jossakin mielessä koukkuun näihin tulkintoihin, mutta koukutus on ollut kohdallani luonteeltaan hyvää, positiivista. Olen nimittäin viettänyt aikaisemmin varsin kiireistä elämää ja olen nyt näiden horoskooppien avulla lähtenyt tutustumaan itseeni.”

- marika

”Hei, Tilasin Astron kautta Maya-horoskoopin. Oli mielenkiintoinen ja ihan paikkansa pitävä. Hämmästelin että miten elämän vahvuus-/heikkousalueet tulevat esiin. Eniten pilkettä silmäkulmiin nousi lukiessa kommentista ’vaihtaa suvereenisti työpaikkaa ’. Olen vaihtanut alaa ja työpaikkoja vallan kepeästi viime vuosina. Nuorempana yrittäjänä kun pakersin kymmenen vuotta samassa duunissa, olotilani ei ollut hyvä. Nyt olen saanut siunauksen sille että ’olen tällainen valkoinen rytminen tuuli’ joka menee ja tulee. Tosi osuvaa oli myös Sinisen Galaktisen Myrskyn luonne kuvaus. Siinä ’parantaja’elementti kolahti myös täysillä.

 

Kiitos, annoit uudenlaista näkökantaa aikuisen naisen itsetutkiskeluun.”

- valkoinen rytminen tuuli
Tilaa Maya-astrologinen Elämän Olosuhdetulkinta tästä!

Katso Maya-astrologisen Elämän Olosuhdetulkinnan esittelyvideo

Tilaa Maya-astrologinen Elämän Olosuhdetulkinta tästä!

VIP 19,44 € Tarjous 20,93 € Norm. 29,90 €

Maya-astrologinen Elämän Olosuhdetulkinta - Astro.fi

Tilaa Maya-astrologinen Elämän olosuhdetulkinta tästä!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi

Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.