Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Äitihoroskooppi

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Vesimies-äiti

Opetat rikkomaan rajoja

Sinun lapsillasi on käynyt todellinen munkki, kun he ovat saaneet äidikseen ajan hermolla pysyvän ja innolla kaikkiin uudistuksiin suhtautuvan vapaustaistelijan, joka on valmis laittamaan päänsä melkein mihin silmukkaan tahansa omien lastensa puolesta. Osaat kannustaa lapsiasi kokeilemaan omia rajojaan ja haastamaan itsensä täysin tuntemattomille vesille niin koulunkäynnissä kuin muussakin elämässä. Vesimies-äitinä olet lapsillesi enemmän kaveri kuin äiti ja moni saattaa olla lapsillesi kateellinen tällaisesta etuoikeudesta.

Annat tilaa lapsillesi

Eipä silti. Sinähän ole kaveri myös lastesi kavereille ja todennäköisesti muilla lapsilla on vapaa pääsy kotiisi silloin kun omat lapsesi niin haluavat. Varsin kirjavaa porukkaa mahtuu sinun siipiesi suojaan, mikä synnyttää myös lapsissasi suurta ymmärrystä erilaisuutta kohtaan. Tilantarpeesi ja vapaudenhalusi ei katoa minnekään lasten tullessa elämääsi ja kaikkien mukavuuden kannalta on tärkeää, että säilytät riippumattomuutesi myös lapsiasi kohtaan. Antaessasi tilaa itsellesi, annat sitä myös lapsille ja se on varmasti suurin lahja, mitä he voivat toivoa.

Suuri ymmärryksesi on arvokasta

Vesimies-äitinä sinulla on paljon tavallista suurempi ymmärrys ja arvostus lapsesi tavallisesta poikkeavaa kyvykkyyttä ja henkistä lahjakkuutta kohtaan. Tästä syystä pystyt lukemaan lapsesi missiosta ja henkisestä elämäntehtävästä kertovaa Valon Lapsi tulkintaa helpommin ja vaivattomammin kuin ehkä minkään muun horoskooppimerkin omaava äiti. Tästä suuresta ymmärryksestä lapsesi tulevat sinua kiittämään vielä moneen kertaan pystyttyäsi auttamaan ja tukemaan asioissa, joita he eivät välttämättä itsekään tiedosta ainakaan nuoremmalla iällä.

Näe lapsesi tai itsesi uusin silmin - Valon Lapsena

Lapsesi tai lapsenlapsesi on rakastavin, hyväksyvin ja ehdottomasti kasvattavin peili, mitä koskaan tulee eteesi osumaan. Suurin tarkoituksesi, mutta samalla myös haasteesi, on auttaa rakkaudella lastasi löytämään todelliset lahjansa ja valmiutensa.
Antamalla lapselle omaa aikaasi, myönteistä palautetta ja tukea opetat hänelle ystävyyden taitoja ja luot kodista turvallisen paikan. Näin lapsesi oppii rakastamaan itseään ja sen kautta takaat hänelle paremmat kasvuolosuhteet tulevaisuudessa.

Kun tutustut omaan sisäiseen lapseesi, voit vapauttaa oman luovan, epäröimättömän ja kaiken tapahtuvan varauksetta hyväksyvän puolesi. Sisäinen lapsesi pitää Sinusta huolta ja se tekee ratkaisuja, joihin et aikuisen roolissa koskaan antaisi itsellesi lupaa.
Oletko ankara vai kiltti elämäsi tärkeimmälle henkilölle – Sinulle?

Valon Lapsi – saat aivan uuden näkökulman lapseen, vanhemmuuteen tai omiin ainutlaatuisiin ominaisuuksiisi!

Valon Lapsi

Valon Lapsi -vahvista sidettä lapseesi puhtaalla rakkaudella

Lapsi on luontainen onnistuja omilla erityislahjoillaan, jotka jokaisen vanhemman on hyvä tietää.

Lue lisää