Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Äitihoroskooppi

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Oinas-äiti

Olet parhaimmillasi innostuneena!

Oinasäitinä sinun kuuluu tietää mitä tahdot ja mitä et täysin lapsen horoskooppimerkistä riippumatta. Oinasmaisille piirteille on aivan varmasti vahva tilaus jokaisella oinasäidin lapsella ja siksi oman Oinas-roolin ylläpitäminen on niin valtavan tärkeää. Olethan parhaimmillasi loistava esikuva lapsellisen innostuneena ja aina välittömästi toimeen tarttuvana vanhempana, joka ei paljoa piittaa muiden sanomisista. Näin tehdessäsi annat myös lapsillesi oikeuden seisoa omilla jaloillaan ja luottaa itseensä mitä erilaisemmissa tilanteissa.

Vähän hoppu koko ajan.

Lapsiasi ei lankaan haittaa, että sinulla on paljon tekemistä ja koko ajan hiukan kiire sinne tai tänne. Enimmäkseen kiirehdit kuitenkin lastesi hyväksi ja siinä onkin suurin kompastuskivesi lapsen itsenäistymisen kannalta. Et tahdo malttaa odottaa, että lapsi selviäisi omillaan ja tulet niin helposti ajautumaan lapsen tai lasten asioiden hoitajan tylsään ja hermoja raastavaan rooliin. Siitä roolista ei yksikään lapsi tule olemaan sinulle kiitollinen.

Itsenäisyytesi on tärkein esimerkki lapsellesi

Säilyttämällä ehdottoman itsenäisyytesi sekä puolisosi että lastesi kanssa, selviät päivittäisistä haasteista suorastaan ihailtavalla tavalla ja pystyt antamaan lapsillesi turvallisen ja inspiroivan kasvuympäristön. Lapsi osaa kyllä omalla järkkymättömän rehellisellä tavallaan osoittaa, oletko sinä sinut itsesi ja elämäsi kanssa. Jokaisella lapsella on oma tapansa välittää tämä tieto sinulle. Suosittelen tutustumaan Valon Lapsi tulkintaan, jotta pystyt antamaan tilaa hänen erityisille valmiuksilleen pilaamatta niitä omalla oinasmaisella kärsimättömyydelläsi.

Näe lapsesi tai itsesi uusin silmin - Valon Lapsena

Lapsesi tai lapsenlapsesi on rakastavin, hyväksyvin ja ehdottomasti kasvattavin peili, mitä koskaan tulee eteesi osumaan. Suurin tarkoituksesi, mutta samalla myös haasteesi, on auttaa rakkaudella lastasi löytämään todelliset lahjansa ja valmiutensa.
Antamalla lapselle omaa aikaasi, myönteistä palautetta ja tukea opetat hänelle ystävyyden taitoja ja luot kodista turvallisen paikan. Näin lapsesi oppii rakastamaan itseään ja sen kautta takaat hänelle paremmat kasvuolosuhteet tulevaisuudessa.

Kun tutustut omaan sisäiseen lapseesi, voit vapauttaa oman luovan, epäröimättömän ja kaiken tapahtuvan varauksetta hyväksyvän puolesi. Sisäinen lapsesi pitää Sinusta huolta ja se tekee ratkaisuja, joihin et aikuisen roolissa koskaan antaisi itsellesi lupaa.
Oletko ankara vai kiltti elämäsi tärkeimmälle henkilölle – Sinulle?

Valon Lapsi – saat aivan uuden näkökulman lapseen, vanhemmuuteen tai omiin ainutlaatuisiin ominaisuuksiisi!

Valon Lapsi

Valon Lapsi -vahvista sidettä lapseesi puhtaalla rakkaudella

Lapsi on luontainen onnistuja omilla erityislahjoillaan, jotka jokaisen vanhemman on hyvä tietää.

Lue lisää