Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Artikkelit

Lehtijuttu Räjäytyksestä

”Jos pidämme kiinni ajatuksesta tehdä asiat aina entistä paremmin ja olemme valmiit oppimaan virheistämme, menestymme elämässä.” – Seppo Tanhua

Lue artikkeli

Kokoomusministerit ja astrologia

Tietyt asiat vain nousevat voimakkaasti esille tähtikartoissa, painottaa astrologi Seppo Tanhua. Kesäloman kunniaksi mies kiillotti Nykypäivän pyynnöstä kristallipallonsa ja laati horoskoopit myös tuoreimmille kokoomusministereille. Tämä juttu on lainaus Nykypäivä-lehden toimittaja Juha Pärssisen artikkelista heinäkuun 2009 numerossa. Mukana ovat myös Vappuna 2007 laaditut tulkinnat silloisille kokoomusministereille sekä vertailu tapahtumiin kahden vuoden aikana.

Lue artikkeli

Astrologi näyttelee Pispalassa

Tervehdys ystävät! Käväisin katsomassa Pispalan harrastajateatterin kappaleen Harjun varjossa. Ja suosittelen tätä takuulla "erilaista" teatterikokemusta kaikille astrologiasta, enneunista ja maan pyhistä energioista kiinnostuneille.

Lue artikkeli

Astrologeja haastattelussa

Astrologian suosio on nousussa, ja laman myötä yhä useampi turvautuu tähtikarttoihin. Usein henkilökohtaisen astrologisen tulkinnan tilaa nuori, koulutettu nainen. Miksi ihmeessä? Lue vastaukset alla olevan ylioppilaslehden linkistä. www.ylioppilaslehti.fi/2009/01/23/kyse-voisi-olla-heikoista-signaaleista/

Lue artikkeli

MAAILMANLOPPU 2012?

TV-kanava Jim tarttui ohjelmassaan Jim D Historia: Maailmanloppu 2012, paljon puhuttuun aiheeseen, vuotta 2012 koskeviin profetioihin. Alla kanavan oma esittelyteksti ohjelmasta: Maailmanloppuun kannattaa alkaa valmistautua nyt, sillä se on lähellä. Niin muinaisten mayojen, kiinalaisen I Chingin kuin Merlin-velhon ja antiikin oraakkelienkin väitetään ennustaneen maailmanlopun tulevan vuonna 2012. Voivatko ne kaikki olla väärässä?

Lue artikkeli

Onnea Suomi 91v

Maailman talous kiehuu pahemmin kuin pitkään pitkään aikaan, mikä on ilman muuta ollut odotettavissa liian pitkään jatkuneen noususuhdanteen perusteella. Myös me suomalaiset olemme saaneet nauttia talouskasvun hedelmistä runsain mitoin. Nyt on kuitenkin tullut maksun aika myös meikäläisille, sillä yksikään valtio ei selviä ilman jonkinlaisia kurssimuutoksia kunnialla eteenpäin.

Lue artikkeli

Kouluampuja Matti Saari, syntynyt 20.5.1986

Syntymäkartalta ei ainakaan ilman kellonaikaa löydy ensimmäistäkään selvästi aggressiivista tekijää. Herkkyyttä sitten löytyy senkin edestä. Neptunuksen neliö Kuulle ja on sitä tarkempi mitä lähempänä aamuyötä hän on syntynyt. Neptunus tekee myös opposition Venukselle. Matti on syntymästään saakka ollut lähes yliherkkä kaikille tunneasioille elämässään. On todennäköistä, että hän on kohdannut suuria tunnetason pettymyksiä lapsuutensa ja nuoruutensa aikana. Pettymykset kasaantuvat sisäiseksi katkeruudeksi, joka purkautuu joskus näinkin dramaattisella tavalla.

Lue artikkeli

Astrologi täyttää vuosia 5.7.2008

Näin sitä vain tulee ikää lisää ja Maya-astrologian mukaisesti ensimmäinen puolikas on takanapäin, kun 52 tulee täyteen. Tuleva vuosi on käänteentekevä siksi, että siinä on mahdollisuus aloittaa koko elämä uudelleen puhtaalta pöydältä. Maya-astrologit kyselivät huolestuneina, olenko valmis uuteen alkuun ja täytyy sanoa, että olen enemmän kuin valmis uudistamaan päivittäisen elämäni.

Lue artikkeli

Kuutarhurin mietteitä Samuli Edelmannista.

Olen aina pitänyt Samuli Edelmannista. Sen lisäksi, että Samuli on lahjakas näyttelijä ja tunteikas musiikin tulkitsija, Samuli muistuttaa lapsuuteni ystäviä, naapurin kolmea pellavapäistä veljestä.

Lue artikkeli

Amor astrologisesti

Rakkaus on mysteereistä suurin. Mistä se tulee ja minne se menee, miksi se syttyy ja mistä kohteensa valitsee, miten ihmeessä se saa temmattua meidät pauloihinsa juuri kun olimme ajatelleet edellisistä haavoista selvittyämme pärjäävämme tästä lähtien omillamme?

Lue artikkeli