Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Äitihoroskooppi

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Skorpioni-äiti

Äiti johon luotetaan

Skorpioni-äitinä saat harteillesi mystisen kaikkivaltiaan viitan ja kruunun, joiden ansiosta sinulla on aivan erityinen paikka lapsesi sydämessä. Lapsi kokee sinua kohtaan luontaista kunnioitusta ja odottaa tietysti sen mukaista käyttäytymistä. Sinun sanasi on laki niin lapselle kuin kaikille muillekin ihmisille ainakin lapsesi silmissä. Niinpä saat monista muista äideistä poiketen kuulla ja nähdä hurjia asioita lapsesi elämästä vain siksi, että elämän ja kuoleman hallitsemana merkkinä olet tavallista suuremman luottamuksen arvoinen.

Hurjempi mamma

Sinulta on aivan turha yrittää salata yhtään mitään ja siksi lastesi elämä saattaa naapureista ja tuttavista vaikuttaa tavallista hurjemmalta. Sinä kun uskallat katsella vierestä pelottavalta vaikuttavaa tunteiden myllerrystä ikään kuin siinä ei olisi mitään ihmeellistä. Lapsillasi ei ole muuta mahdollisuutta kuin osoittaa mahdollisimman näkyvällä tavalla kaikki mahdolliset ja mahdottomat temppunsa tarkkailevan katseesi valokeilassa. Skorpionina sinulla on kuitenkin aina myös oma elämäsi ja sen jatkuva uudistaminen pelissä mukana.

Arvostuksesi on lapselle kaikki kaikessa

Saatat helposti pyrkiä sovittamaan oman elämäsi tarkoituksen ja oman innostumisesi myös lastesi elämään ja heidän elämässään tapahtuvaan kehitykseen, jolloin lapsen henkilökohtaiset lahjakkuudet ja ainutlaatuiset taipumukset saattavat jäädä vaille sinun huomiotasi. Sinä ja sinun arvostuksesi on lapsellesi aivan kaikki kaikessa ja siksi on niin tärkeää nähdä ja oivaltaa, millaisia erityistaitoja lapsellasi todellisuudessa on. Valon Lapsi tulkinta kertoo juuri niistä ja antaa sinulle mahdollisuuden olla ratkaiseva opastaja lapsen omimman elämäntarkoituksen löytymisessä.

Näe lapsesi tai itsesi uusin silmin - Valon Lapsena

Lapsesi tai lapsenlapsesi on rakastavin, hyväksyvin ja ehdottomasti kasvattavin peili, mitä koskaan tulee eteesi osumaan. Suurin tarkoituksesi, mutta samalla myös haasteesi, on auttaa rakkaudella lastasi löytämään todelliset lahjansa ja valmiutensa.
Antamalla lapselle omaa aikaasi, myönteistä palautetta ja tukea opetat hänelle ystävyyden taitoja ja luot kodista turvallisen paikan. Näin lapsesi oppii rakastamaan itseään ja sen kautta takaat hänelle paremmat kasvuolosuhteet tulevaisuudessa.

Kun tutustut omaan sisäiseen lapseesi, voit vapauttaa oman luovan, epäröimättömän ja kaiken tapahtuvan varauksetta hyväksyvän puolesi. Sisäinen lapsesi pitää Sinusta huolta ja se tekee ratkaisuja, joihin et aikuisen roolissa koskaan antaisi itsellesi lupaa.
Oletko ankara vai kiltti elämäsi tärkeimmälle henkilölle – Sinulle?

Valon Lapsi – saat aivan uuden näkökulman lapseen, vanhemmuuteen tai omiin ainutlaatuisiin ominaisuuksiisi!

Valon Lapsi

Valon Lapsi -vahvista sidettä lapseesi puhtaalla rakkaudella

Lapsi on luontainen onnistuja omilla erityislahjoillaan, jotka jokaisen vanhemman on hyvä tietää.

Lue lisää