Kesäpäivänseisaus Maya astrologisessa kalenterissa 21.6.17–21.9.17

Maya-astrologiassa Auringolla ja valonmäärän vaihtelulla on aina ollut ja on edelleen paljon suurempi merkitys kuin meillä sivistyneillä länsimaalaisilla.

Sain kunnian olla toissa vuonna Mayojen pyhällä Chichen Itzan pyramidilla ja se oli todella vaikuttava kokemus. Siellä vakuutuin viimeistään Maya-astrologian suuresta viisaudesta ja tarkkuudesta.

Suosittelen hankkimaan oman henkilökohtaisen Maya-oppaan ja lukemaan sen juuri nyt, kun pyramidivoimat ovat vahvimmillaan.

Aurinkoisin Maya-terveisin

Seppo Tanhua
Seppo Tanhua

Katso Maya-astrologinen Elämäntulkinta -esittelyvideo

Maya astrologi Esa Hyppönen:
Tänä vuonna kesäpäivänseisauksen energioita hallitsee Mayamerkki Punainen Sähköinen Kuu

Kesäpäivänseisaus tunnettiin pitkään pakanallisena juhlana, jota varsinkaan kirkon piireissä ei katsottu hyvällä. Kuitenkin se on nykyajalle asti säilyttänyt kansanperinteitä ja uskomuksia kantavan voimansa, jota edelleen voidaan käyttää niin henkisen kuin fyysisen hyvinvoinnin edistäjänä. Kuka kuunnella taitaa, sitä keskikesän valoa ja herkkyyttä huokaava hiljaisuus voi puhutella! Yksinkertaiset riitit ja toiveet niiden takana on vain pidettävä puhtaina ja mieli avoimena. Kesäpäivänseisauksessa tulen ja veden elementit kohtaavat, jolloin nämä sielunviisautta ja emootioita yhdistävät voimat voidaan persoonatasolla ymmärtää paremmin. Etenkin omaa suhdetta luontoon ja sen kiertokulkuun on nyt otollista seurata. On oikea hetki rauhoittua sen läsnäoloon, jossa aikaa ja tilaa riittää kaikelle olennaiselle.

Maya merkki Punainen Sähköinen Kuu on jo jonkin aikaa rakentanut siltaa kohti kesäpäivänseisausta.  Se on kerännyt voimaa tullakseen ulos tunteiden takaa sekä muistin vankeudesta, sen kapseloimista rajallisuuden käsityksistä ja muistamattomuuden harhasta. Kuu tietää asioiden oikeat nimet ja muistuttaa emootioiden positiivisesta voimasta, jolla itsetuntemuksen ja todellisen identiteettimme edessä olevat esteet voidaan osoittaa ja tuoda tarkasteltaviksi.

Punainen sähköinen kuu on suuri tunnetason puhdistaja

Kuun elementtiä ilmaiseva vesi on puhdasta informaatiota, joka tulee todeksi ja tunnistettavaksi juuri tunteiden välityksellä. Tämän vuosineljänneksen aikana Kuu muistuttaa, että tunteita kieltämällä voimme itse olla omaamiemme mahdollisuuksien suurimpia rajoittajia. Siksi se pyrkii rakentamaan siltoja tietoisuuden eri tasojen ja vastakohtaisuuksien välille, avaamaan tunteiden valintoja ohjaavaa kirjoa. Jotain on tulvimassa yli ja jättämässä kyydistään aineksia, joilla ei ole säilyttämisen perusteita.

Tunteiden puhdistava voima

Kuu edustaa vesien valoa, voimaa, jolla on kyky liikuttaa valtamerien kokoisia massoja planeetallamme. Vesiplaneetan ihmisinä olemme suurimmalta osalta itsekin vettä. Yhteyden luominen tähän elämää ylläpitävään elementtiin on nyt mitä ajankohtaisin ja helppo toteuttaa. Alkavalla vuosineljänneksellä on yhtä tärkeää suoda tervehdyttäviä ajatuksia ja tunteita omaa fyysis-emotionaalista kehoa kohtaan, kuin juoda vettä ja nauttia vesien fyysisestä läheisyydestä. Kesän alkupuoliskoa hallitsee siis veden laajeneva ja liikeväyliä muokkaava elementti, jolle tuli tuo omat sielukkaat vivahteensa.

Mitä Maya merkkiä Sinä edustat?

Tänä vuonna kesäpäivänseisauksen energioita hallitsee Maya merkki Punainen Sähköinen Kuu. Maya-astrologisen kuukalenterin viimeinen seisaus on mainio hetki tarkastella omaa elämäntilannetta. Se onnistuu parhaiten tutkimalla 13 sivuista omaa Maya Elämäntulkintaa, josta saat omat Mayamerkkisi luonteenpiirteet selville. Tulkinta antaa tietoa syntymähetkellä elämääsi leimatuista perusenergioista, olemassa olevista valmiuksista ja kohdattavista haasteista sekä tietoisuuttasi ohjaavista ja opastavista energialaaduista. Tulkinnassa kerrotaan, kuinka ne näyttäytyvät elämässä erilaisina luonteenpiirteinä ja käyttäytymismalleina, jotta voisit tietoisemmin hyödyntää niiden sisältämän potentiaalin. Tulkinnassa esiintyvillä symboleilla on myös oma intuitiivinen merkityksensä henkilökohtaisen informaation avaamisessa. Annan tuotteelle täyden tyytyväisyystakuun.

Oletko valmis tunteiden puhdistavaan matkaan?

Oletko valmis heittäytymään tänä kesänä tunteiden puhdistavaan matkaan ja katsomaan, mitä uutta se voisi tuoda elämääsi juuri nyt? Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan omaan Maya merkkiisi, voit käydä tutustumassa siihen tästä. Saat esimakua hieman siitä mitä Maya elämäntulkinta voi Sinulle antaa.

Tilaamaan pääset tästä!

Maya-astrologi Esa Hyppönen
Maya-astrologi Esa Hyppönen

Katso oma Maya-merkkisi

Maya-astrologia on Maya-kulttuuriin liittyvän kalenterin lukemista. Kirjoita alla olevaan kenttään syntymäaikasi ja käy katsomassa oma Maya-merkkisi. Samalla pääset katsomaan myös Maya-astrologi Valkoisen Itsevallitsevan Koiran laatiman pienen tulkinnan kyseisestä merkistä.

Maya-astrologinen elämäntulkinta

Elämäntulkintakartta koostuu viiden symbolin ja yhden tai kahden numeron muodostamasta kokonaisuudesta. Tulkinta antaa tietoa syntymähetkellä elämääsi leimatuista perusenergioista, olemassa olevista valmiuksista ja kohdattavista haasteista, sekä tietoisuuttasi ohjaavista ja opastavista energialaaduista.

Tulkinnassa kerrotaan, kuinka ne näyttäytyvät elämässä erilaisina luonteenpiirteinä ja käyttäytymismalleina, jotta voisit tietoisemmin hyödyntää niiden sisältämän potentiaalin. Tulkinnassa esiintyvillä symboleilla on myös oma intuitiivinen merkityksensä henkilökohtaisen informaation avaamisessa.

Tulkintamalli perustuu mayojen Tzolkin matriisiin, jota pidetään kaikkien mayakalentereiden yhteen tahdistavana lähteenä, eräänlaisena äitikalenterina. Nykyaikainen maya-astrologia tunnetaan parhaiten Jose Argǜellesin kehittämänä Dreamspell-järjestelmänä, joka on osoittanut toimivuutensa ympäri maailman.

Seppo TanhuaMaya-astrologinen Elämäntulkinta

  • Löydä itsesi Maya-astrologian valossa
  • Ymmärrä omia käyttäytymismallejasi
  • Kasva vahvemmaksi persoonaksi.
Tilaa Maya-astrologinen elämäntulkinta omaksesi!

Terveisin Maya-astrologisi

Maya-astrologi Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

Mitä muut kertoivat Maya-astrologisesta Elämäntulkinnasta?

"Lukiessani tulkintaani näin siellä itseni. Liikutuin monta kertaa, kun löytyi selityksiä "höperyyksilleni". Uskon astrologiaan ja varsinkin alkuperäiskansojen viisauteen.

Mutta silti tulkinnan tieto hämmästytti ja sain sieltä vahvistusta tuntemuksilleni ja ominaisuuksilleni. Kuulostanenko narsistiselta, kun tuntui että olisin lukenut enemmänkin itsestäni..:)

Toivotan Sinulle menestystä ja hyvää vuoden jatkoa! Työsi on hyvin arvokasta!"

- KIITTÄEN SININEN RESONOIVA KÄSI

"Kiitokset Maya-tulkinnasta! Oli kuin olisi lukenut omaa sielunkirjan tekstiä. Löytyi asioita jotka on niin lähellä minua itseä että mitenkä voi olla mahdollista. Ajatuksia jotka olen itsekin miettinyt mielessäni enkä ole kenellekään kertonut.

Tämä auttajana oleminen oli ihmeellistä koska olen tässä muutaman vuoden ajalla tehnyt täyskäännöksen työn saralla vastuksesta perhepiirissä huolimatta. Ja potenut siitä syyllisyyttä kun on tehnyt niin kun tuntuu hyvältä.

Usean kerran luettua löytyy aina uutta ajateltavaa ja tunne että olen vasta alussa elämäni polulla."

- VALKOINEN SPEKTRINEN TUULI

"Olen lukenut tukinnan useaan otteeseen ja ihmetellyt montaa asiaa, jotka pitävät kohdallani täysin paikkansa. Tunnistan itseni Valkoiseksi Resonoivaksi Maailmojen Sillanrakentajaksi, myös kaikki siihen sisältyvät ristiriitaisuudet. Mielenkiintoista on myös se, että numerologian ja astrologian tulkinnat ovat kertoneet minulle hyvin paljon samoja asioita."

- VALKOINEN RESONOIVA MAAILMOJEN SILLANRAKENTAJA
Tilaa Maya-astrologinen Elämäntulkinta omaksesi!

Maya-astrologinen Elämäntulkinta

Tilaa Maya-astrologinen elämäntulkinta omaksesi!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi


Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.