Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Maya-astrologinen Elämäntulkinta

Henkinen viisaus periytyy aikakausien takaa

Tilaa Maya-astrologinen elämäntulkinta tästä

Maya-astrologinen elämäntulkinta on esoteerinen työkalu, joka pohjautuu muinaisten mayojen astrologiaan ja kalenterijärjestelmiin. Tulkinta on yksilöllinen ja pyrkii antamaan ymmärrystä henkilön perusenergioista, haasteista, vahvuuksista sekä elämänpolusta. Se on kuin astrologinen kartta, joka on räätälöity yksilölle syntymähetken energioiden perusteella.

Huomio: Elämäntulkinnassa olevia peruskohtalonkuvia 260 kpl. Perussignatuuri on lähtölaukaus ja suuntaviitta omaan mayatietouteen. Lopullisen tulkinnan tekee aina ihminen itse itselleen, peilatessaan sitä elämäänsä ja siihen persoonaan jona on elänyt ja ilmentänyt itseään. Maya-astrologiset tulkinnat ovat maya-astrologi Esa Hyppösen tekemiä tulkintoja.

Tilaa Maya-astrologinen elämäntulkinta tästä

Mitä elämäntulkintakartta sisältää

Maya-elämäntulkintakartta koostuu yleensä viidestä eri symbolista ja yhdestä tai kahdesta numerosta, jotka yhdessä muodostavat tulkintakokonaisuuden. Nämä elementit symboloivat erilaisia energioita ja voimia, jotka vaikuttavat henkilön elämään.'

Tilaa Maya-astrologinen elämäntulkinta tästä

Mihin tulkinta perustuu

Tulkintamalli perustuu mayojen Tzolkin-matriisiin, jota pidetään mayakalentereiden yhteen sovittajana ja ikään kuin "äitikalenterina". Tzolkin-matriisi on ollut erityisen kiinnostava esoteeristen ja henkisten piirien keskuudessa. Tzolkinin matriisia käytetään usein henkilökohtaisena elämäntulkintatyökaluna, joka tarjoaa oivalluksia syntymäpäivän energioiden perusteella. Se antaa tietoa henkilön luonteenpiirteistä, elämän tarkoituksesta ja kohtalosta.

Tilaa Maya-astrologinen elämäntulkinta tästä

Miten tulkinta tehdään

Maya-astrologinen elämäntulkinta pyrkii antamaan syvällistä ymmärrystä henkilön elämänpolusta. Tulkinnassa kerrotaan, kuinka nämä perusenergiat, valmiudet ja haasteet ilmenevät erilaisina luonteenpiirteinä ja käyttäytymismalleina. Tarkoituksena on, että henkilö voisi hyödyntää tätä tietoa tietoisemmin elämässään.

Tilaa Maya-astrologinen elämäntulkinta tästä

Kenelle tulkinta on tarkoitettu

Tulkinta sopii kenelle tahansa, joka on kiinnostunut ymmärtämään itseään syvemmin ja saamaan uusia näkökulmia elämäänsä. Se voi olla erityisen hyödyllinen elämän käännekohtina tai silloin, kun on tärkeää tehdä merkittäviä päätöksiä. Se on suunnattu henkilöille, jotka haluavat syventää itsetuntemustaan ja elää tietoisemmin.

Tilaa Maya-astrologinen elämäntulkinta tästä

Yhteenveto

Tulkinta antaa kattavan ymmärryksen elämäsi perusenergioista, valmiuksista ja haasteista, ja se käsittelee näitä aspekteja luonteenpiirteiden, käyttäytymismallien ja intuitiivisten symbolien kautta.

Tilaa Maya-astrologinen elämäntulkinta tästä

Kokemuksia

"Lukiessani tulkintaani näin siellä itseni. Liikutuin monta kertaa, kun löytyi selityksiä "höperyyksilleni". Uskon astrologiaan ja varsinkin alkuperäiskansojen viisauteen. Mutta silti tulkinnan tieto hämmästytti ja sain sieltä vahvistusta tuntemuksilleni ja ominaisuuksilleni. Kuulostanenko narsistiselta, kun tuntui että olisin lukenut enemmänkin itsestäni. Toivotan Sinulle menestystä ja hyvää vuoden jatkoa! Työsi on hyvin arvokasta!"

- Leena

"Kiitokset Maya-tulkinnasta! Oli kuin olisi lukenut omaa sielunkirjan tekstiä. Löytyi asioita, jotka on niin lähellä minua itseä että mitenkä voi olla mahdollista. Ajatuksia jotka olen itsekin miettinyt mielessäni enkä ole kenellekään kertonut.”

- Riitta

"Olen käynyt läpi monia elämänmuutoksia, ja tämä tulkinta tuli täydelliseen aikaan. Se avasi silmäni näkemään, miten voin hyödyntää omia vahvuuksiani paremmin. Kiitos!"

- Teemu

Tilaa Maya-astrologinen elämäntulkinta tästä

Täysi tyytyväisyystakuu!

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.

Tilaa Maya-astrologinen elämäntulkinta tästä

VIP 19,90 €
Norm. 29,90 €
Maya-astrologinen Elämäntulkinta

Tilaa Maya-astrologinen elämäntulkinta tästä!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi