Heippa Astron ystävä!

Kevätpäiväntasauksella on aina ollut suuri merkitys alkuperäiskansoille ympäri maailman. Vuoden aloitus on usein mielletty juuri tähän pimeänkauden päättävään taitekohtaan ja sen lupauksia herättävään valon ja toivon sanomaan. Maya-astrologisesti elämme huikeaa uudelleen aktivoitumisen aikaa. Nyt jos koskaan on oikea hetki kirkastaa mieleen omien vahvuuksien ja haasteiden perustavia ominaislaatuja.

Minä tutustuin omaan Maya-merkkiini (Valkoinen Galaktinen Peili) jo yli kaksikymmentä vuotta sitten. Siitä lukien tuo merkki ja siihen liittynyt energia on ohjannut minua uskomattoman vahvalla ja varmalla otteella.

Tutustu Sinäkin omaan Maya merkkiisi. Maya astrologimme Esa Hyppönen on laatinut jokaisesta maya-merkistä pienen merkkikohtaisen tulkinnan.

Keväisin terkuin astrologi
Seppo Tanhua

Katso oma Maya-merkkisi

Maya-astrologia on Maya-kulttuuriin liittyvän kalenterin lukemista. Kirjoita alla olevaan kenttään syntymäaikasi ja käy katsomassa oma Maya-merkkisi. Samalla pääset katsomaan myös Maya-astrologi Valkoisen Itsevallitsevan Koiran laatiman pienen tulkinnan kyseisestä merkistä.

Maya-astrologinen elämäntulkinta

Elämäntulkintakartta koostuu viiden symbolin ja yhden tai kahden numeron muodostamasta kokonaisuudesta. Tulkinta antaa tietoa syntymähetkellä elämääsi leimatuista perusenergioista, olemassa olevista valmiuksista ja kohdattavista haasteista, sekä tietoisuuttasi ohjaavista ja opastavista energialaaduista.

Tulkinnassa kerrotaan, kuinka ne näyttäytyvät elämässä erilaisina luonteenpiirteinä ja käyttäytymismalleina, jotta voisit tietoisemmin hyödyntää niiden sisältämän potentiaalin. Tulkinnassa esiintyvillä symboleilla on myös oma intuitiivinen merkityksensä henkilökohtaisen informaation avaamisessa.

Tulkintamalli perustuu mayojen Tzolkin matriisiin, jota pidetään kaikkien mayakalentereiden yhteen tahdistavana lähteenä, eräänlaisena äitikalenterina. Nykyaikainen maya-astrologia tunnetaan parhaiten Jose Argǜellesin kehittämänä Dreamspell-järjestelmänä, joka on osoittanut toimivuutensa ympäri maailman.

Seppo TanhuaMaya-astrologinen Elämäntulkinta

  • Löydä itsesi Maya-astrologian valossa
  • Ymmärrä omia käyttäytymismallejasi
  • Kasva vahvemmaksi persoonaksi.
Tilaa Maya-astrologinen elämäntulkinta omaksesi!

Terveisin Maya-astrologisi

Maya-astrologi Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

Mitä muut kertoivat Maya-astrologisesta Elämäntulkinnasta?

"Lukiessani tulkintaani näin siellä itseni. Liikutuin monta kertaa, kun löytyi selityksiä "höperyyksilleni". Uskon astrologiaan ja varsinkin alkuperäiskansojen viisauteen.

Mutta silti tulkinnan tieto hämmästytti ja sain sieltä vahvistusta tuntemuksilleni ja ominaisuuksilleni. Kuulostanenko narsistiselta, kun tuntui että olisin lukenut enemmänkin itsestäni..:)

Toivotan Sinulle menestystä ja hyvää vuoden jatkoa! Työsi on hyvin arvokasta!"

- KIITTÄEN SININEN RESONOIVA KÄSI

"Kiitokset Maya-tulkinnasta! Oli kuin olisi lukenut omaa sielunkirjan tekstiä. Löytyi asioita jotka on niin lähellä minua itseä että mitenkä voi olla mahdollista. Ajatuksia jotka olen itsekin miettinyt mielessäni enkä ole kenellekään kertonut.

Tämä auttajana oleminen oli ihmeellistä koska olen tässä muutaman vuoden ajalla tehnyt täyskäännöksen työn saralla vastuksesta perhepiirissä huolimatta. Ja potenut siitä syyllisyyttä kun on tehnyt niin kun tuntuu hyvältä.

Usean kerran luettua löytyy aina uutta ajateltavaa ja tunne että olen vasta alussa elämäni polulla."

- VALKOINEN SPEKTRINEN TUULI

"Olen lukenut tukinnan useaan otteeseen ja ihmetellyt montaa asiaa, jotka pitävät kohdallani täysin paikkansa. Tunnistan itseni Valkoiseksi Resonoivaksi Maailmojen Sillanrakentajaksi, myös kaikki siihen sisältyvät ristiriitaisuudet. Mielenkiintoista on myös se, että numerologian ja astrologian tulkinnat ovat kertoneet minulle hyvin paljon samoja asioita."

- VALKOINEN RESONOIVA MAAILMOJEN SILLANRAKENTAJA
Tilaa Maya-astrologinen Elämäntulkinta omaksesi!

Katso Maya-astrologinen Elämäntulkinta -esittelyvideo

Tilaa Maya-astrologinen Elämäntulkinta omaksesi!

Maya-astrologinen Elämäntulkinta

Tilaa Maya-astrologinen elämäntulkinta omaksesi!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi


Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.