Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Äitihoroskooppi

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Jousimies-äiti

Seikkailija-äiti on paras äiti

Jousimiesäitinä saat välittömästi lapsesi täyden tuen ja kannustuksen jokaiselle mahdolliselle tutkimusmatkallesi ihan minne tahansa. Sinun kanssasi lapsi on aina valmis kohtaamaan uusia haasteita ja ylittämään itsensä. Sinulla on luontaisesti valtava luottamus ja usko lapsesi mahdollisuuksiin selvitä mitä haastavammista tilanteista ja niinpä äidin rooliisi kuuluukin antaa lapselle tavallista enemmän tilaa ja vapautta toteuttaa toinen toistaan hurjempia kokeiluja tai seikkailuja, joiden salliminen esimerkiksi sosiaalivirkailijan mielestä saattaa näyttää välinpitämättömyydeltä.

Kaikkien lakien yläpuolella

Lapsesi silmissä olet kuitenkin lakien ja mielipiteiden yläpuolella ja pystyt hänen mielestään hoitamaan asian kuin asian kuntoon vasemman käden huolettomalla huitaisulla. Lapsesi on ehdottomasti oikeassa ja jotta pystyt vastaamaan tätä oikeutettua mielikuvaa, tulee sinun uskaltaa elää omaa seikkailuasi päivä toisensa jälkeen ja antaa lastesi sopeutua siihen parhaaksi katsomallaan tavalla. Lapsesi oppii seikkailemaan ja kantamaan oman vastuunsa sitä paremmin, mitä enemmän ole valmis sitä hänelle antamaan.

Sinulla on silmää lahjakkuudelle

Valon Lapsi tulkinta kertoo mielenkiintoisista henkisistä valmiuksista ja kyvyistä, joiden avulla lapsesi tulee valloittamaan maailmaa. Jousimiehenä sinulla on silmää lapsesi ainutlaatuiselle lahjakkuudelle ja pystyt nopeasti näkemään parhaan mahdollisen tavan tukea hänen etenemistään ja onnistumistaan sillä elämänalueella, joka parhaalla tavalla antaa tilaa lapsen oivalluksille ja ideoille. Jousimies-äitinä olet lapsellesi melkein kuin Jumala ja siksi suurin mahdollinen rakkaudenosoitus lastasi kohtaan on hänen vahvuuksiensa ymmärtäminen ja tukeminen.

Näe lapsesi tai itsesi uusin silmin - Valon Lapsena

Lapsesi tai lapsenlapsesi on rakastavin, hyväksyvin ja ehdottomasti kasvattavin peili, mitä koskaan tulee eteesi osumaan. Suurin tarkoituksesi, mutta samalla myös haasteesi, on auttaa rakkaudella lastasi löytämään todelliset lahjansa ja valmiutensa.
Antamalla lapselle omaa aikaasi, myönteistä palautetta ja tukea opetat hänelle ystävyyden taitoja ja luot kodista turvallisen paikan. Näin lapsesi oppii rakastamaan itseään ja sen kautta takaat hänelle paremmat kasvuolosuhteet tulevaisuudessa.

Kun tutustut omaan sisäiseen lapseesi, voit vapauttaa oman luovan, epäröimättömän ja kaiken tapahtuvan varauksetta hyväksyvän puolesi. Sisäinen lapsesi pitää Sinusta huolta ja se tekee ratkaisuja, joihin et aikuisen roolissa koskaan antaisi itsellesi lupaa.
Oletko ankara vai kiltti elämäsi tärkeimmälle henkilölle – Sinulle?

Valon Lapsi – saat aivan uuden näkökulman lapseen, vanhemmuuteen tai omiin ainutlaatuisiin ominaisuuksiisi!

Valon Lapsi

Valon Lapsi -vahvista sidettä lapseesi puhtaalla rakkaudella

Lapsi on luontainen onnistuja omilla erityislahjoillaan, jotka jokaisen vanhemman on hyvä tietää.

Lue lisää