Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Äitihoroskooppi

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Rapu-äiti

Läsnäolosi luo turvallisuutta

Rapuäitinä olet enemmän äiti kuin mikään muu merkki voi perusenergialtaan ikinä olla. Emotionaalinen turvallisuus ja lämmin kontakti kaikkiin läheisiin ihmisiin on sinulle kunnia-asia. Pelkkä läsnäolosi antaa lapselle / lapsille tunteen aidosta välittämisestä ja varauksettomasta rakkaudesta. Sydämessäsi pystyt tuntemaan lasten ilot ja surut joskus jopa fyysisinä tuntemuksina. Herkän äidinvaistosi ajamana tuletkin helposti suojanneeksi lastasi jopa liikaa, jolloin hän saattaa tuntea olonsa tukahdutetuksi ainakin ajoittain.

Äidillisyydellesi on hurja tilaus

Pidät luontaisesti kiinni perinteistä ja pyrit takaamaan lapsillesi samantyyppisiä kokemuksia, jotka itse olet kokenut tärkeiksi omassa lapsuudessasi. Ennemmin tai myöhemmin tulet väkisinkin toteamaan, että ajat muuttuvat, eikä sinun turvallisuuskokemuksillasi ole ehkä minkäänlaista tilausta. Sen sijaan sinun äidillisyydellesi on hurja tilaus lastesi ystävien keskuudessa. Osalle sinusta tulee jopa enemmän äiti kuin lapsesi kaverin omasta äidistä. Se on ihan hyvä juttu, eikä siitä kannata tehdä numeroa. Sinä vaan olet sellainen - lämmin, turvallinen ja aina niin läsnä sekä lapsille että heidän ystävilleen.

Olet valmis tekemään kaikkesi

Otat niin helposti liian suojelevan roolin lapsiasi kohtaan ja saatat tulla sokeaksi heidän ainutlaatuisille kyvyilleen ja valmiuksilleen. Tietäessäsi ja oivaltaessasi, mitä lapsi todella tarvitsee, olet ehdottomasti valmis tekemään kaikkesi varmistaaksesi parhaan mahdollisen tuen ja ymmärryksen hänen henkiselle kehitykselleen. Valon Lapsi on kuvaus lapsesi henkisistä ja karmallisista valmiuksista, joiden kehittyminen usein kaipaa aivan toisenlaista suhtautumista kuin mitä tyypillisenä Rapuäitinä osaisit kuvitella. Lukiessasi lapsen tulkintaa, voit samalla vapautua ehkä monestakin alitajuisesta syyllisyyden tunteesta "epäonnistuneena" kasvattajana.

Näe lapsesi tai itsesi uusin silmin - Valon Lapsena

Lapsesi tai lapsenlapsesi on rakastavin, hyväksyvin ja ehdottomasti kasvattavin peili, mitä koskaan tulee eteesi osumaan. Suurin tarkoituksesi, mutta samalla myös haasteesi, on auttaa rakkaudella lastasi löytämään todelliset lahjansa ja valmiutensa.
Antamalla lapselle omaa aikaasi, myönteistä palautetta ja tukea opetat hänelle ystävyyden taitoja ja luot kodista turvallisen paikan. Näin lapsesi oppii rakastamaan itseään ja sen kautta takaat hänelle paremmat kasvuolosuhteet tulevaisuudessa.

Kun tutustut omaan sisäiseen lapseesi, voit vapauttaa oman luovan, epäröimättömän ja kaiken tapahtuvan varauksetta hyväksyvän puolesi. Sisäinen lapsesi pitää Sinusta huolta ja se tekee ratkaisuja, joihin et aikuisen roolissa koskaan antaisi itsellesi lupaa.
Oletko ankara vai kiltti elämäsi tärkeimmälle henkilölle – Sinulle?

Valon Lapsi – saat aivan uuden näkökulman lapseen, vanhemmuuteen tai omiin ainutlaatuisiin ominaisuuksiisi!

Valon Lapsi

Valon Lapsi -vahvista sidettä lapseesi puhtaalla rakkaudella

Lapsi on luontainen onnistuja omilla erityislahjoillaan, jotka jokaisen vanhemman on hyvä tietää.

Lue lisää