Lahjakkuus näkyy harvoin numeroissa

Onnellinen lapsi menestyy aina.
Ellei koulussa, niin elämässä.

Tilaa Valon Lapsi -tulkinta omaksesi

Lapsesi lahjakkuus ei selviä todistuksen arvosanoista

Aina lapsen ja nuoren tekemät valinnat eivät kulje yhteisymmärryksessä vanhemman ajatusmaailman kanssa ja juuri siksi nyt olisikin hyvä ymmärtää miksi lapsesi rakentaa omaa tulevaisuuttaan valitsemaansa polkua pitkin. Missään nimessä ei ole syytä ottaa stressiä sen paremmin lukuvuoden kuin päästötodistuksen arvosanoista. Sillä tavalla pystyy yleensä vain vaikeuttamaan koululaisen tai opiskelijan tilannetta.

Lapsi tietää, mitä hän elämäänsä tarvitsee

Lapsellasi on tieto omasta kosmisesta tehtävästään ja omista henkisistä kyvyistään solumuistiin tarkasti kirjoitettuna. Jokainen koululainen tunnistaa omat erityispiirteensä ja omat kehitysalueensa uskomattoman tarkasti, eikä niitä voi muuksi muuttaa minkäänlaisella kasvatuksella turhasta stressaamisesta nyt puhumattakaan.

Astrologin kokemus lapsen opiskelusta?

Perinteisen kasvatuksen saaneena ja omaan koulunkäyntiini liian vakavasti suhtautuneena kannoin kovasti huolta oman lapseni koulunkäynnistä ja erityisesti ruotsinkielestä, joka ei millään ottanut sujuakseen. Onneksi luokanvalvoja valisti meitä vanhempainillassa, kun kysyimme neuvoa asiaan.

”Ellei ruotsin kieli kiinnosta, niin hän tuskin tulee sitä elämässään tarvitsemaan. Antakaa oppilaan päättää.”

Lopetimme siihen paikkaan ruotsin pakko-opettamisen kotona. Emme tuon neuvon jälkeen muutenkaan puuttuneet enää yhtä tiiviisti hänen opiskeluunsa. Tiesinhän lapseni kartasta, kuinka tärkeää hänelle on saada kantaa vastuu omasta tekemisestään. Opiskelu sujui sen jälkeen uskomattoman hienosti jopa tuon ruotsin kielen osalta, vaikka en koskaan yllättänyt opiskelijaa läksyjen kimpusta.

Innostunut lapsi on onnellinen lapsi

Olen tehnyt urani aikana useita tulkintoja lapsille ja nuorille vanhempien toivomuksesta. Useimmiten ongelmana on juurikin tuo opiskelu ja joskus joku muu itsenäistymiseen liittyvä ongelma. Uskallan sanoa, että lähes poikkeuksetta vastaanotoltani lähtee motivoitunut nuori ja positiivisesti hämmentynyt vanhempi.

Tulkinta itsessään ei juuri koskaan vastaa suoraan vanhempien odotuksia, mutta kartan ymmärtäminen auttaa katsomaan asiaa lapsen ja nuoren näkökulmasta, jolloin aikaisemmat odotukset menettävät merkityksensä. Vahtiminen ja ohjaaminen muuttuvat monta kertaa molempia ilahduttavaksi pyyteettömäksi kannustukseksi nuoren jo aikaisemmin tekemälle äänettömälle tai äänekkäälle valinnalle.

Millaisen elämän Sinä haluat tarjota lapsellesi?

Valon Lapsi -tulkinta on rakkain tulkintani, jota laatiessani olen itkenyt ja ollut samalla onnellinen kirjoittamisen aikana tulleista kipeistä oivalluksista. Tekstit ovat syntyneet mystisellä tavalla jostain muualta kuin omista lapsuuteni kokemuksista tai luetusta tiedosta.

Tämä tulkinta on pyyteettömästi lasta rakastavan vanhemman näkökulma, joka opastaa hyväksymään lapsen huikeat erityispiirteet ja niihin liittyvät käyttäytymismallit positiivisena henkisenä lahjakkuutena.

Mikä tässä on parasta?

Yleisin kommentti tulkinnan lukeneilta vanhemmilta on se, kuinka vapauttavalta ja helpottavalta tuntuu ymmärtää, miksi lapsi käyttäytyy tietyllä tavalla. On aina yhtä hämmästyttävää, kuinka valtavasti pelkkä oma ymmärrys voi muuttaa tilannetta lapsen ja vanhemman/vanhempien välillä. Tämä suhde ja sen hyvänä säilyminen on tuhat kertaa koulumenestystä tärkeämpi asia.

Valon Lapsi

Valon Lapsi on kokonaisvaltainen tulkinta lapsen kartasta vanhemmille suunnattuna. Sieltä selviää etenkin vanhempien oloa helpottavia asioita karmallisista isä- kuin äitisuhteista, suhtautumisesta auktoriteetteihin ja aikatauluihin. Usein sieltä avautuu uusi ja vanhempana olemista helpottava näkökulma ammatilliseen suuntautumiseen hiekkalaatikolta aina elämäntehtävään asti.

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Tilaa Valon Lapsi -tulkinta omaksesi!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi

Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.

Valon Lapsi - Astro.fi

Valon Lapsi 29,90 €

Kurkkaa tulkinnan sisään

Tilaa omaksesi

Mitä muut kertoivat?

"Hei Seppo, tilasin jokunen vuosi sitten lapseni Artun (nimi muutettu) Valon Lapsi -tulkinnan ja nyt pitkän tauon jälkeen aloin lukemaan sitä uudelleen.

Olipa mielenkiintoista huomata, että näin se vain on ollut, minä olen ollut se vahvempi vanhemmista, jonka kanssa Arttu tulee toimeen. Minun riittää vain katsoa Arttua silmiin ja tiedän tasan tarkkaan missä mennään. Arttu on kristalli-lapsi, sillä minun suvun äidin puolelta olemme herkkiä energioiden tuntijoita/aistijoita ja välittäjiä. Päivä päivältä ymmärrän paremmin, että minun tehtäväni tässä universumissa oli tuoda nämä kaksi lasta tähän maailmaan ja kasvattaa heidät kaikkien ympärilläni olevien enkeleiden kanssa.

Tällä kirjeellä halusin kiittää sinua siitä. Sinä itse asiassa kirjoitit sen kaiken minkä olen tiennyt heti Artun synnyttyä, mutta sie laitoit ne vain paperille. Toivon sinulle valoa, rakkautta, terveyttä ja suuret kiitokset. Ystävällisin terveisin Tiina."

Tilaa omaksesi