Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Valon Lapsi

Lahjakkuus näkyy harvoin numeroissa

Sisäinen lapsi on meissä läpi elämän

Olit jo lapsena täydellinen ja pyhä olento, joka vastasyntyneenä kantoi kaikkia tulevia piirteitä, valmiuksia ja haasteita sisimmässään. Jokainen näistä olemuspuolista edustaa Sinulle valtavan suurta mahdollisuutta oman tietoisuutesi kohottamiseen. Niin hämmästyttävää kuin se onkin, niin sisäisen lapsesi tärkein tehtävä on saada sinut hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet, sillä vain sitä kautta sinä voit kokea oman olemassaolosi oikeutetuksi kaikkine haasteineen ja valmiuksineen, iloineen, suruineen ja puutteineen.

Varjoista Valoon

Yksi suurimmista omista erehdyksistäni on ollut lapsuuteni tapahtumien syyttäminen kohtaamistani ongelmista ja vaikeuksista. Kasvatuksella ja ympäristöllä ei ole hyvää eikä huonoa vaikututusta todelliseen henkiseen kehittymiseeni. Ainoa vaikuttava asia on lopulta se, miten suhtaudun lapsena kohtaamiini ilmiöihin aikuiseksi vartuttuani. Kaikki tapahtumat ovat osa rikkomatonta kosmista järjestystä.

Äärimmäisestä herkkyydestäni johtuen kannoin syyllisyyttä kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta. Siksi muistan lapsuudestani pääasiassa vain ikävät ja satuttavat asiat, vaikka samalla tiedän eläneeni mahtavien seikkailujen ja unohtumattomien saavutusten keskellä.

Lapsuudessa toteutuneet pettymykset, kivut, uhkailut, henkinen ja fyysinen väkivalta sekä monet muut itsetuntoa syöneet ilmiöt vaikuttavat usein elämäämme, sen kokemiseen ja siitä nauttimiseen, emmekä useinkaan edes huomaa niin tapahtuvan. Ihmettelemme vain, kun ei ole hyvä olla, vaikka kaikki olisi ulkoisesti loistavalla mallilla.

Oman ahdistukseni pahimmilla hetkillä olen kaivanut esiin Valon Lapsi -tulkintani jo moneen kertaan. On helpottavaa löytää sieltä lupa ja oikeastaan kasvamiseen liittyvä velvollisuus hyväksyä itsensä vajavaisena, erehtyväisenä ja ajoittain voimattomana pikku Seppona. Ulkoa päin tätä jokaiselle ihmiselle hurjan arvokasta hyväksyntää ja ymmärrystä ei parane aikuiseksi vartuttuaan odotella. Olemme itse itsemme pahimpia mollaajia, syyttäjiä ja tuomareita. Itsesyytösten poistuessa ei elämääsi häiritseviä syytöksiä tule enää mistään muualtakaan.

Johdata sisäinen lapsesi Valoon

Suosittelen lämpimästi Valon Lapsi -tulkintaa kaiken ikäisten lasten vanhemmille, suosittelen sitä ihan jokaiselle itsestään ja omasta henkisestä kasvustaan kiinnostuneelle aikuiselle. Se auttaa katsomaan omia valmiuksia ja vahvuuksia lempeän ja hyväksyvän isän tai äidin näkökulmasta, olipa lapsuutesi tai nuoruutesi ollut miten koetteleva tahansa. Moni aikuinen on kertonut lukeneensa omaa Valon Lapsi -tulkintaansa helpotuksen kyyneleet silmissä. ’Se mitä ajattelin heikkoudeksi, onkin vahvuuteni.’

Valon Lapsi tulkinta on tärkeä opas myös meille aikuisille oman sisäisen lapsemme ymmärtämisessä ja ihmeellisten taitojemme käyttöön ottamisessa. Mikään muu tulkinta ei kerro pystyt helposti asettumaan holhoavan aikuisen rooliin ja näkemään, kuinka ankara ja vaativa olet elämäsi tärkeimmälle henkilölle - Sinulle. Suosittelen lämpimästi tutustumaan itseesi tästä sisäisen lapsesi näkökulmasta.

Katso Valon Lapsi opasvideo

Katso mitä muut kertovat tulkinnasta

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Valon Lapsi

Oivalluksia omaan vanhemmuuteen tai paluu omaan lapsuuteen

Vanhemman rooli on aina valtava haaste, jonka rinnalla muut pyrkimykset ja ammatilliset tavoitteet menettävät yllättäen aikaisemman merkityksensä. Geneettisiä siteitä vahvempi on lapsen ja häntä hoitavan aikuisen välissä vaikuttava kosminen yhteys, joka heijastuu aina yhtä vakuuttavana lapsesi silmistä ja kaikista hänen eleistään.

Jo vastasyntynyt pieni vauva kantaa kaikkia tulkinnassa esille tulevia piirteitä, valmiuksia ja haasteita sisimmässään. Jokainen näistä olemuspuolista edustaa myös Sinulle valtavan suurta mahdollisuutta oman tietoisuutesi kohottamiseen. Niin hämmästyttävää kuin onkin, niin lapsesi tärkein tehtävä on saada Sinut hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, sillä vain sitä kautta hän voi kokea myös oman olemassaolonsa oikeutetuksi kaikkine haasteineen ja valmiuksineen, iloineen, suruineen ja puutteineen.

Valon Lapsi - Onnellinen lapsi

  • ymmärrät lapsesi tapaa ilmaista itseään
  • osaat tukea häntä kehityksen eri vaiheissa
  • ymmärrät itseäsi ja omia reaktioitasi sekä teet elämästä nautittavaa koko perheelle
Tilaa omaksesi

Tulkinnan hyödyt

Seppo Tanhua

Lapsellasi on jo heti alusta lähtien tähän maailmaan syntyessään harteillaan edellisten elämiensä ilot, pelot, surut ja kokemukset, joista Sinä et todennäköisesti tule koskaan saamaan mitään konkreettista näyttöä. Tämän tulkinnan välityksellä voit tulla tietoiseksi siitä, millaisten ongelmien kanssa lapsesi päivittäin kamppailee. Osaat tukea häntä ilman, että Sinun tarvitsee tietää pohjimmaisia tapahtumia hänen syntymäänsä edeltäviltä ajoilta.

Vain hyvin selkeän itsesi hyväksymisen kautta pystyt sekä tukemaan lastasi hänen luovuutensa ja lahjakkuutensa toteuttamisessa että asettamaan lapsellesi selvät säännöt ja rajat. Lapsi seuraa kaikessa käyttäytymisessään Sinun antamaasi mallia ja osoittaa pienestä pitäen omilla reaktioillaan, onko Sinun elämäsi balanssissa vai ei. Heti, kun olet valmis hyväksymään oman sisäisen lapsesi innostumisineen, iloineen, suruineen ja pelkoineen, tulet huomaamaan, ettei Sinun ja lapsesi elämän ja luonteiden välillä ole pienintäkään ristiriitaa.

Valon Lapsi -tulkinta auttaa Sinua löytämään oivalluksia, joiden avulla pystyt mahdollisimman suurella rakkaudella ja ymmärryksellä vastaamaan lapsesi Sinua kohtaan osoittamaan luottamukseen, joka saattaa välillä ilmetä rajuinakin reaktioina.

Valon Lapsi tulkinta Sinusta itsestäsi

Itsestäsi tehty Valon Lapsi -tulkinta muistuttaa Sinua, että Sinäkin olet joskus ollut lapsi omine valmiuksinesi ja haasteinesi, ja siellä ne samat tekijät ovat Sinussa edelleenkin. Sinunkin sisäinen lapsesi on periksiantamaton soturi ja henkinen mestari, jolla on vastaus valmiina jokaiseen eteesi tulevaan ongelmaan ja mahdollisuuteen ilman pienintäkään epäröintiä. Ainoa este näiden valmiuksien avautumiselle on Sinussa elävä ankara ja vaativa aikuinen, jolle mikään ei ole tarpeeksi.

Valon Lapsi on tärkeä opas meille aikuisille oman sisäisen lapsemme ymmärtämisessä ja ihmeellisten taitojemme käyttöönottamisessa. On tärkeätä uskaltaa vapauttaa oma luova, epäröimätön ja kaiken tapahtuvan varauksetta hyväksyvä sisäinen lapsesi pitämään huolta Sinusta ja tekemään ratkaisuja, joihin et aikuisen roolissa koskaan antaisi itsellesi lupaa.

Mikään muu tulkinta ei kerro Sinun valttikorteistasi yhtä innostavasti ja kannustavasti kuin tämä Valon Lapsi, jota lukiessasi pystyt helposti asettumaan holhoavan aikuisen rooliin ja näkemään, kuinka ankara tai kiltti olet elämäsi tärkeimmälle henkilölle – Sinulle.

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Tilaa Valon Lapsi -tulkinta tästä!

Seppo Tanhua
Seppo Tanhua

Lue mitä muut kertoivat

Mitä muut kertoivat Valon Lapsi -tulkinnasta?

"Heippa Seppo

 

Luin joki aika sitten oman Valon Lapsi tulkintani. Minä kuvailtuna yli 30 vuotta sitten.
Miten ihmeessä tulkinta voi kertoa minusta niin tarkasti kaiken sen millainen lapsi olen ollut?
Tuntuu ihan hämmentävältä… ihan käsittämätöntä ! Tulkintaa lukiessani sain nauraa monta kertaa vedet silmissä. Siellä oli mm tällainen huvittava kuvaus nousumerkistäni:

 

Nousumerkkinsä luonteen mukaisesti lapsesi ei voi epäillä omia kykyjään ja niinpä hänen mahtipontisuutensa ja etenkin ylpeytensä tulee saamaan yhä pahempia kolhuja. Epäonnistumisista suivaantuneena hän kuittaa hankalat tilanteet kulloisenkin iän suomien voimien osoittamisella, jolloin pelivälineet lentävät kuin leppäkeppi jorpakkoon, desibelit kohoavat falsetin puolelle ja itkun sekaiset syytökset sinkoilevat epäonnistumista todistamassa olleiden aikuisten tai lasten niskaan. Murrosikää lähestyttäessä mielenilmaukset muuttuvat yhä dramaattisemmiksi ja uhma voi kasvaa pelottaviin mittoihin ellet hänen vanhempanaan pysty jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa tekemää selvää rajaa sille miten pitkälle omista mokista loukkaantumisessa voi mennä. Tälle lapselle on tärkeämpää kuin monille ikätovereilleen oppia kantamaan vastuu omasta käyttäytymisestään ja aiheettomista purkauksistaan, koska vain sillä tavalla hän voi oppia ohjaamaan persoonallisuutensa valtaisat voimavarat oikeaan suuntaan. Tue lasta kaikissa hänen onnistumisissaan, kiinnitä mahdollisimman vähän huomiota epäonnistumisiin ja virheisiin ja mikä tärkeintä älä anna hänen provosoida millään tavalla muiden elämää silloin kun kaikki ei mene hänen piirustustensa mukaan. Tässä suhteessa tälle leijonanpennulle tulee antaa koulutusta isän vakaalla ja oikeudenmukaisella kädellä.

 

Muistan enemmän kuin hyvin ne lukemattomat väännöt kotona vanhempieni kanssa. En todellakaan ollut se helpoin lapsi. Voi voi….olisipa äitini ja isäni lukeneet tämän tulkinnan minun ollessani pieni. He olisivat päässeet kanssani niin paljon helpommalla. Kaikki ne riidat olisivat jääneet riitelemättä. Suurin osa riidoistamme syntyi juuri siitä etteivät vanhempani pystyneet ymmärtämään millään minun sisäistä tarvettani toteuttaa itsepäistä leijonaa itsessäni …

 

Tilasin hetki sitten omista lapsistani nuo Valon Lapsi tulkinnat myös. Nyt luettuani molemmat tulkinnat lapsistani voin sanoa, että molemmat tulkinnat osuivat naulan kantaan! Valon Lapsi tulkintojen avulla oma vanhemman roolini selkeytyy aikalailla selkeämmäksi. Osaan jatkossa olla varmasti parempi vanhempi omille lapsilleni nyt kun ymmärrän paremmin heidän käyttäytymistään.

 

Kiitos vielä kerran Seppo tästä omasta tulkinnasta! Oli ihana palata yli 30 vuotta taaksepäin ajassa ja nähdä itsensä vanhemman silmin. Nyt ymmärrän myös sen miltä omista vanhemmistani on tuntunut kanssani. Ymmärrän myös miksi minusta on tullut se ihminen mitä tänä päivänä olen."

- Anne

"Hei Seppo,

 

tilasin jokunen vuosi sitten lapseni Artun (nimi muutettu) Valon Lapsi -tulkinnan ja nyt pitkän tauon jälkeen aloin lukemaan sitä uudelleen. Olipa mielenkiintoista huomata, että näin se vain on ollut, minä olen ollut se vahvempi vanhemmista, jonka kanssa Arttu tulee toimeen. Minun riittää vain katsoa Arttua silmiin ja tiedän tasan tarkkaan missä mennään. Arttu on kristalli-lapsi, sillä minun suvun äidin puolelta olemme herkkiä energioiden tuntijoita/aistijoita ja välittäjiä.

 

Päivä päivältä ymmärrän paremmin, että minun tehtäväni tässä universumissa oli tuoda nämä kaksi lasta tähän maailmaan ja kasvattaa heidät kaikkien ympärilläni olevien enkeleiden kanssa. Tällä kirjeellä halusin kiittää sinua siitä. Sinä itse asiassa kirjoitit sen kaiken minkä olen tiennyt heti Artun synnyttyä, mutta sie laitoit ne vain paperille.

 

Toivon sinulle valoa, rakkautta, terveyttä ja suuret kiitokset."

- Tiina
Tilaa Valon Lapsi -tulkinta tästä!

Katso esittelyvideo

Katso Valon Lapsi -esittelyvideo

Tilaa Valon Lapsi -tulkinta tästä!

VIP 23,90 € Norm. 29,90 €

Valon Lapsi

Tilaa Valon Lapsi -tulkinta tästä!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi


Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.