Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Valon Lapsi

Paluu omaan lapsuuteen tai oivalluksia omaan vanhemmuuteen


Kesäbonus:
Mukana 2 x tarot 5 korttia tulkintaa (16€) !

Tilaa omaksesi

Sisäinen lapsi vaikuttaa meissä läpi elämän

Itsestäsi tehty Valon Lapsi -tulkinta muistuttaa Sinua, että Sinäkin olet joskus ollut lapsi omine valmiuksinesi ja haasteinesi, ja siellä ne samat tekijät ovat Sinussa edelleenkin. Sinunkin sisäinen lapsesi on periksiantamaton soturi ja henkinen mestari, jolla on vastaus valmiina jokaiseen eteesi tulevaan ongelmaan ja mahdollisuuteen ilman pienintäkään epäröintiä. Ainoa este näiden valmiuksien avautumiselle on Sinussa elävä ankara ja vaativa aikuinen, jolle mikään ei ole tarpeeksi.

Valon Lapsi on tärkeä opas meille aikuisille oman sisäisen lapsemme ymmärtämisessä ja ihmeellisten taitojemme käyttöönottamisessa. On tärkeätä uskaltaa vapauttaa oma luova, epäröimätön ja kaiken tapahtuvan varauksetta hyväksyvä sisäinen lapsesi pitämään huolta Sinusta ja tekemään ratkaisuja, joihin et aikuisen roolissa koskaan antaisi itsellesi lupaa.

Mikään muu tulkinta ei kerro Sinun valttikorteistasi yhtä innostavasti ja kannustavasti kuin tämä Valon Lapsi, jota lukiessasi pystyt helposti asettumaan holhoavan aikuisen rooliin ja näkemään, kuinka ankara tai kiltti olet elämäsi tärkeimmälle henkilölle - Sinulle.

Tilaa omaksesi

Seppo Tanhua

Itsestäsi tehdyn Valon Lapsi tulkinnan hyödyt

  • ymmärrät sisäisen lapsesi tapaa ilmaista itseään
  • ymmärrät omia reaktioitasi aiempaa paremmin
  • opit ottamaan käyttöön vielä tiedostamattomia tärkeitä henkisiä lahjojasi
  • opit katsomaan itseäsi rakkaudellisemmin ja parantamaan samalla huomattavasti omaa itsetuntemustasi
  • Opit tukemaan ja ymmärtämään itseäsi paremmin oman sisäisen lapsesi kehityksen eri vaiheissa

Tilaa omaksesi

Oivalluksia omaan vanhemmuuteen - Onnellinen lapsi

Vanhemman rooli on aina valtava haaste, jonka rinnalla muut pyrkimykset ja ammatilliset tavoitteet menettävät yllättäen aikaisemman merkityksensä. Geneettisiä siteitä vahvempi on lapsen ja häntä hoitavan aikuisen välissä vaikuttava kosminen yhteys, joka heijastuu aina yhtä vakuuttavana lapsesi silmistä ja kaikista hänen eleistään.

Jo vastasyntynyt pieni vauva kantaa kaikkia tulkinnassa esille tulevia piirteitä, valmiuksia ja haasteita sisimmässään. Lapsellasi on jo heti alusta lähtien tähän maailmaan syntyessään harteillaan edellisten elämiensä ilot, pelot, surut ja kokemukset, joista Sinä et todennäköisesti tule koskaan saamaan mitään konkreettista näyttöä. Tämän tulkinnan välityksellä voit tulla tietoiseksi siitä, millaisten ongelmien kanssa lapsesi päivittäin kamppailee. Osaat tukea häntä ilman, että Sinun tarvitsee tietää pohjimmaisia tapahtumia hänen syntymäänsä edeltäviltä ajoilta.

Valon Lapsi -tulkinta auttaa Sinua löytämään oivalluksia, joiden avulla pystyt mahdollisimman suurella rakkaudella ja ymmärryksellä vastaamaan lapsesi Sinua kohtaan osoittamaan luottamukseen, joka saattaa välillä ilmetä rajuinakin reaktioina.

Tilaa omaksesi

Seppo Tanhua

Lapsestasi tehty Valon Lapsi tulkinnan hyödyt

  • ymmärrät lapsesi tapaa ilmaista itseään
  • osaat tukea häntä kehityksen eri vaiheissa
  • ymmärrät itseäsi ja omia reaktioitasi sekä teet elämästä nautittavaa koko perheelle

Tilaa omaksesi

Mitä muut kertoivat Valon Lapsi -tulkinnasta?

"Heippa Seppo

Luin joki aika sitten oman Valon Lapsi tulkintani. Minä kuvailtuna yli 30 vuotta sitten.
Miten ihmeessä tulkinta voi kertoa minusta niin tarkasti kaiken sen millainen lapsi olen ollut?
Tuntuu ihan hämmentävältä… ihan käsittämätöntä ! Tulkintaa lukiessani sain nauraa monta kertaa vedet silmissä. Siellä oli mm tällainen huvittava kuvaus nousumerkistäni:

Nousumerkkinsä luonteen mukaisesti lapsesi ei voi epäillä omia kykyjään ja niinpä hänen mahtipontisuutensa ja etenkin ylpeytensä tulee saamaan yhä pahempia kolhuja. Epäonnistumisista suivaantuneena hän kuittaa hankalat tilanteet kulloisenkin iän suomien voimien osoittamisella, jolloin pelivälineet lentävät kuin leppäkeppi jorpakkoon, desibelit kohoavat falsetin puolelle ja itkun sekaiset syytökset sinkoilevat epäonnistumista todistamassa olleiden aikuisten tai lasten niskaan. Murrosikää lähestyttäessä mielenilmaukset muuttuvat yhä dramaattisemmiksi ja uhma voi kasvaa pelottaviin mittoihin ellet hänen vanhempanaan pysty jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa tekemää selvää rajaa sille miten pitkälle omista mokista loukkaantumisessa voi mennä. Tälle lapselle on tärkeämpää kuin monille ikätovereilleen oppia kantamaan vastuu omasta käyttäytymisestään ja aiheettomista purkauksistaan, koska vain sillä tavalla hän voi oppia ohjaamaan persoonallisuutensa valtaisat voimavarat oikeaan suuntaan. Tue lasta kaikissa hänen onnistumisissaan, kiinnitä mahdollisimman vähän huomiota epäonnistumisiin ja virheisiin ja mikä tärkeintä älä anna hänen provosoida millään tavalla muiden elämää silloin kun kaikki ei mene hänen piirustustensa mukaan. Tässä suhteessa tälle leijonanpennulle tulee antaa koulutusta isän vakaalla ja oikeudenmukaisella kädellä.

Muistan enemmän kuin hyvin ne lukemattomat väännöt kotona vanhempieni kanssa. En todellakaan ollut se helpoin lapsi. Voi voi….olisipa äitini ja isäni lukeneet tämän tulkinnan minun ollessani pieni. He olisivat päässeet kanssani niin paljon helpommalla. Kaikki ne riidat olisivat jääneet riitelemättä. Suurin osa riidoistamme syntyi juuri siitä etteivät vanhempani pystyneet ymmärtämään millään minun sisäistä tarvettani toteuttaa itsepäistä leijonaa itsessäni …

Tilasin hetki sitten omista lapsistani nuo Valon Lapsi tulkinnat myös. Nyt luettuani molemmat tulkinnat lapsistani voin sanoa, että molemmat tulkinnat osuivat naulan kantaan! Valon Lapsi tulkintojen avulla oma vanhemman roolini selkeytyy aikalailla selkeämmäksi. Osaan jatkossa olla varmasti parempi vanhempi omille lapsilleni nyt kun ymmärrän paremmin heidän käyttäytymistään.

Kiitos vielä kerran Seppo tästä omasta tulkinnasta! Oli ihana palata yli 30 vuotta taaksepäin ajassa ja nähdä itsensä vanhemman silmin. Nyt ymmärrän myös sen miltä omista vanhemmistani on tuntunut kanssani. Ymmärrän myös miksi minusta on tullut se ihminen mitä tänä päivänä olen."

- Anne

"Hei Seppo,

tilasin jokunen vuosi sitten lapseni Artun (nimi muutettu) Valon Lapsi -tulkinnan ja nyt pitkän tauon jälkeen aloin lukemaan sitä uudelleen. Olipa mielenkiintoista huomata, että näin se vain on ollut, minä olen ollut se vahvempi vanhemmista, jonka kanssa Arttu tulee toimeen. Minun riittää vain katsoa Arttua silmiin ja tiedän tasan tarkkaan missä mennään. Arttu on kristalli-lapsi, sillä minun suvun äidin puolelta olemme herkkiä energioiden tuntijoita/aistijoita ja välittäjiä.

Päivä päivältä ymmärrän paremmin, että minun tehtäväni tässä universumissa oli tuoda nämä kaksi lasta tähän maailmaan ja kasvattaa heidät kaikkien ympärilläni olevien enkeleiden kanssa. Tällä kirjeellä halusin kiittää sinua siitä. Sinä itse asiassa kirjoitit sen kaiken minkä olen tiennyt heti Artun synnyttyä, mutta sie laitoit ne vain paperille.

Toivon sinulle valoa, rakkautta, terveyttä ja suuret kiitokset."

Tilaa omaksesi

Täysi tyytyväisyystakuu!

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.

Tilaa omaksesi

Tarjous 23,90 €
Norm. 29,90 €
Valon Lapsi

Tilaa Valon Lapsi -tulkinta tästä!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi