Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Valon Lapsi

Lahjakkuus näkyy harvoin numeroissaLapsesi tulevaisuus ei riipu hänestä vaan Sinusta

Omassa lapsuudessani suurin pelkoni oli, että äiti jättää minut. Astrologin työssäni olen nähnyt, että tänä päivänä tuo sama pelko elää vieläkin voimakkaammin, vaikka sitä ei sanota ääneen. Ennen kaikki oli, ellei helpompaa niin ainakin yksikertaisempaa. Äiti sai olla kotona ja lähellä lasta. Se oli äidin tärkein tehtävä. Yhteiskunnan kehittyessä äitiin kohdistuvat vaatimukset ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Äitiys on muuttanut täysin muotoaan ja aikaa lapsille on paljon vähemmän. Siinä missä entisajan äitiys oli enemmän auktoriteetin varassa ja perhekeskeistä, tämän päivän kasvattajan täytyy kyetä jakamaan itseään monen eri tehtävän pariin, mikä on kenelle tahansa valtava haaste. Nykyajan suurien paineiden alla äidit tuntevat itsensä yhä useammin väsyneiksi ja riittämättömiksi vain siksi, että he kokevat syyllisyyttä ja yrittävät korvata puuttuvan ajan jollain muulla tavalla ja usein jopa rahalla. Lopulta tuota puuttuvaa aikaa ei pitäisi yrittää korvata yhtään millään.

Lapset ovat jo sopeutuneet muutokseen. Ajan sijaan he tarvitsevat ennen kaikkea ymmärrystä ja aitoa läsnäoloa. Tämän päivän vanhempien tulee olla lapsilleen ennemmin ystäviä kuin auktoriteetteja? Aika on ajanut rangaistusten ohi. Ne eivät enää toimi.

Lapsi tietää sisimmässään, mitä hän elämäänsä tarvitsee

Lapsellasi on vahva - vaikkakin useimmiten tiedostamaton - tajunta omasta kosmisesta tehtävästään ja omista henkisistä kyvyistään. Jokainen koululainen toteuttaa näitä omia erityispiirteitään ja kehittää ominta lahjakkuuttaan kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla. Vanhempana olet ratkaisevassa roolissa siinä, tunteeko lapsi olonsa hyväksytyksi ja turvalliseksi, vai ahdistuneeksi ja turvattomaksi. Ei liene epäilystä kumpaa tunnetta toivoisit lapsesi kokevan. Turvallinen olo tulee niin meille aikuisille kuin lapsille siitä, että toinen tai toiset ymmärtävät, miltä minusta tuntuu ja miksi teen niin kuin teen.
Innostunut lapsi on onnellinen lapsi

Olen tehnyt urani aikana useita tulkintoja lapsille ja nuorille vanhempien toivomuksesta. Useimmiten ongelmana on juurikin tuo opiskelu ja joskus joku muu itsenäistymiseen liittyvä asia. Uskallan sanoa, että lähes poikkeuksetta vastaanotoltani lähtee motivoitunut nuori ja positiivisesti hämmentynyt vanhempi. Tulkinta itsessään ei juuri koskaan vastaa suoraan vanhempien odotuksia. Astrologisen kartan ymmärtäminen auttaa katsomaan asiaa lapsen ja nuoren näkökulmasta, jolloin aikaisemmat odotukset menettävät merkityksensä. Vahtiminen ja ohjaaminen muuttuvat molempia ilahduttavaksi pyyteettömäksi kannustukseksi nuoren jo aikaisemmin tekemälle äänettömälle tai äänekkäälle valinnalle.

Mikä tässä on parasta?

Yleisin kommentti tulkinnan lukeneilta on, kuinka vapauttavalta ja helpottavalta tuntuu ymmärtää, miksi lapsi käyttäytyy tai on käyttäytynyt tietyllä tavalla. On aina yhtä hämmästyttävää, kuinka valtavasti pelkkä oma ymmärrys voi muuttaa asioita lapsen ja vanhemman/vanhempien elämässä. Tämä ymmärrys avaa monin verroin suurempia menestymisen ja onnistumisen mahdollisuuksia, kuin mihin koulumenestys pystyy.

Valon Lapsi

Valon Lapsi on kokonaisvaltainen tulkinta lapsen astrologisesta kartasta. Tulkinta on laadittu isovanhemmille ja vanhemmille lasten tai lastenlasten ymmärtämiseksi ja tukemiseksi, mutta yhtä lailla myös heille itselleen ymmärtääkseen suhdettaan omiin vanhempiinsa.

Itsestämme tehty Valon Lapsi tulkinta on tärkeä opas meille aikuisille oman sisäisen lapsemme ymmärtämisessä ja ihmeellisten taitojemme käyttöönottamisessa. Sieltä selviää oloa helpottavia asioita karmallisista isä- ja äitisuhteista sekä suhtautumisesta auktoriteetteihin ja aikatauluihin. Usein sieltä avautuu uusi näkökulma ammatilliseen suuntautumiseen hiekkalaatikolta aina elämäntehtävään asti.

Valon Lapsi tulkinta on oivallinen apuväline niin teinille, nuorelle aikuiselle itselleen, vanhemmalle kuin myös isovanhemmalle.

Katso Valon Lapsi opasvideo

Katso mitä muut kertovat Valon Lapsi -tulkinnasta

Tilaa tulkinta tästä

Terveisin


Seppo Tanhua

Valon Lapsi

Oivalluksia omaan vanhemmuuteen tai paluu omaan lapsuuteen

Vanhemman rooli on aina valtava haaste, jonka rinnalla muut pyrkimykset ja ammatilliset tavoitteet menettävät yllättäen aikaisemman merkityksensä. Geneettisiä siteitä vahvempi on lapsen ja häntä hoitavan aikuisen välissä vaikuttava kosminen yhteys, joka heijastuu aina yhtä vakuuttavana lapsesi silmistä ja kaikista hänen eleistään.

Jo vastasyntynyt pieni vauva kantaa kaikkia tulkinnassa esille tulevia piirteitä, valmiuksia ja haasteita sisimmässään. Jokainen näistä olemuspuolista edustaa myös Sinulle valtavan suurta mahdollisuutta oman tietoisuutesi kohottamiseen. Niin hämmästyttävää kuin onkin, niin lapsesi tärkein tehtävä on saada Sinut hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, sillä vain sitä kautta hän voi kokea myös oman olemassaolonsa oikeutetuksi kaikkine haasteineen ja valmiuksineen, iloineen, suruineen ja puutteineen.

Valon Lapsi - Onnellinen lapsi

  • ymmärrät lapsesi tapaa ilmaista itseään
  • osaat tukea häntä kehityksen eri vaiheissa
  • ymmärrät itseäsi ja omia reaktioitasi sekä teet elämästä nautittavaa koko perheelle
Tilaa omaksesi

Tulkinnan hyödyt

Seppo Tanhua

Lapsellasi on jo heti alusta lähtien tähän maailmaan syntyessään harteillaan edellisten elämiensä ilot, pelot, surut ja kokemukset, joista Sinä et todennäköisesti tule koskaan saamaan mitään konkreettista näyttöä. Tämän tulkinnan välityksellä voit tulla tietoiseksi siitä, millaisten ongelmien kanssa lapsesi päivittäin kamppailee. Osaat tukea häntä ilman, että Sinun tarvitsee tietää pohjimmaisia tapahtumia hänen syntymäänsä edeltäviltä ajoilta.

Vain hyvin selkeän itsesi hyväksymisen kautta pystyt sekä tukemaan lastasi hänen luovuutensa ja lahjakkuutensa toteuttamisessa että asettamaan lapsellesi selvät säännöt ja rajat. Lapsi seuraa kaikessa käyttäytymisessään Sinun antamaasi mallia ja osoittaa pienestä pitäen omilla reaktioillaan, onko Sinun elämäsi balanssissa vai ei. Heti, kun olet valmis hyväksymään oman sisäisen lapsesi innostumisineen, iloineen, suruineen ja pelkoineen, tulet huomaamaan, ettei Sinun ja lapsesi elämän ja luonteiden välillä ole pienintäkään ristiriitaa.

Valon Lapsi -tulkinta auttaa Sinua löytämään oivalluksia, joiden avulla pystyt mahdollisimman suurella rakkaudella ja ymmärryksellä vastaamaan lapsesi Sinua kohtaan osoittamaan luottamukseen, joka saattaa välillä ilmetä rajuinakin reaktioina.

Valon Lapsi tulkinta Sinusta itsestäsi

Itsestäsi tehty Valon Lapsi -tulkinta muistuttaa Sinua, että Sinäkin olet joskus ollut lapsi omine valmiuksinesi ja haasteinesi, ja siellä ne samat tekijät ovat Sinussa edelleenkin. Sinunkin sisäinen lapsesi on periksiantamaton soturi ja henkinen mestari, jolla on vastaus valmiina jokaiseen eteesi tulevaan ongelmaan ja mahdollisuuteen ilman pienintäkään epäröintiä. Ainoa este näiden valmiuksien avautumiselle on Sinussa elävä ankara ja vaativa aikuinen, jolle mikään ei ole tarpeeksi.

Valon Lapsi on tärkeä opas meille aikuisille oman sisäisen lapsemme ymmärtämisessä ja ihmeellisten taitojemme käyttöönottamisessa. On tärkeätä uskaltaa vapauttaa oma luova, epäröimätön ja kaiken tapahtuvan varauksetta hyväksyvä sisäinen lapsesi pitämään huolta Sinusta ja tekemään ratkaisuja, joihin et aikuisen roolissa koskaan antaisi itsellesi lupaa.

Mikään muu tulkinta ei kerro Sinun valttikorteistasi yhtä innostavasti ja kannustavasti kuin tämä Valon Lapsi, jota lukiessasi pystyt helposti asettumaan holhoavan aikuisen rooliin ja näkemään, kuinka ankara tai kiltti olet elämäsi tärkeimmälle henkilölle – Sinulle.

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Tilaa Valon Lapsi -tulkinta tästä!

Seppo Tanhua
Seppo Tanhua

Lue mitä muut kertoivat

Mitä muut kertoivat Valon Lapsi -tulkinnasta?

"Heippa Seppo

 

Luin joki aika sitten oman Valon Lapsi tulkintani. Minä kuvailtuna yli 30 vuotta sitten.
Miten ihmeessä tulkinta voi kertoa minusta niin tarkasti kaiken sen millainen lapsi olen ollut?
Tuntuu ihan hämmentävältä… ihan käsittämätöntä ! Tulkintaa lukiessani sain nauraa monta kertaa vedet silmissä. Siellä oli mm tällainen huvittava kuvaus nousumerkistäni:

 

Nousumerkkinsä luonteen mukaisesti lapsesi ei voi epäillä omia kykyjään ja niinpä hänen mahtipontisuutensa ja etenkin ylpeytensä tulee saamaan yhä pahempia kolhuja. Epäonnistumisista suivaantuneena hän kuittaa hankalat tilanteet kulloisenkin iän suomien voimien osoittamisella, jolloin pelivälineet lentävät kuin leppäkeppi jorpakkoon, desibelit kohoavat falsetin puolelle ja itkun sekaiset syytökset sinkoilevat epäonnistumista todistamassa olleiden aikuisten tai lasten niskaan. Murrosikää lähestyttäessä mielenilmaukset muuttuvat yhä dramaattisemmiksi ja uhma voi kasvaa pelottaviin mittoihin ellet hänen vanhempanaan pysty jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa tekemää selvää rajaa sille miten pitkälle omista mokista loukkaantumisessa voi mennä. Tälle lapselle on tärkeämpää kuin monille ikätovereilleen oppia kantamaan vastuu omasta käyttäytymisestään ja aiheettomista purkauksistaan, koska vain sillä tavalla hän voi oppia ohjaamaan persoonallisuutensa valtaisat voimavarat oikeaan suuntaan. Tue lasta kaikissa hänen onnistumisissaan, kiinnitä mahdollisimman vähän huomiota epäonnistumisiin ja virheisiin ja mikä tärkeintä älä anna hänen provosoida millään tavalla muiden elämää silloin kun kaikki ei mene hänen piirustustensa mukaan. Tässä suhteessa tälle leijonanpennulle tulee antaa koulutusta isän vakaalla ja oikeudenmukaisella kädellä.

 

Muistan enemmän kuin hyvin ne lukemattomat väännöt kotona vanhempieni kanssa. En todellakaan ollut se helpoin lapsi. Voi voi….olisipa äitini ja isäni lukeneet tämän tulkinnan minun ollessani pieni. He olisivat päässeet kanssani niin paljon helpommalla. Kaikki ne riidat olisivat jääneet riitelemättä. Suurin osa riidoistamme syntyi juuri siitä etteivät vanhempani pystyneet ymmärtämään millään minun sisäistä tarvettani toteuttaa itsepäistä leijonaa itsessäni …

 

Tilasin hetki sitten omista lapsistani nuo Valon Lapsi tulkinnat myös. Nyt luettuani molemmat tulkinnat lapsistani voin sanoa, että molemmat tulkinnat osuivat naulan kantaan! Valon Lapsi tulkintojen avulla oma vanhemman roolini selkeytyy aikalailla selkeämmäksi. Osaan jatkossa olla varmasti parempi vanhempi omille lapsilleni nyt kun ymmärrän paremmin heidän käyttäytymistään.

 

Kiitos vielä kerran Seppo tästä omasta tulkinnasta! Oli ihana palata yli 30 vuotta taaksepäin ajassa ja nähdä itsensä vanhemman silmin. Nyt ymmärrän myös sen miltä omista vanhemmistani on tuntunut kanssani. Ymmärrän myös miksi minusta on tullut se ihminen mitä tänä päivänä olen."

- Anne

"Hei Seppo,

 

tilasin jokunen vuosi sitten lapseni Artun (nimi muutettu) Valon Lapsi -tulkinnan ja nyt pitkän tauon jälkeen aloin lukemaan sitä uudelleen. Olipa mielenkiintoista huomata, että näin se vain on ollut, minä olen ollut se vahvempi vanhemmista, jonka kanssa Arttu tulee toimeen. Minun riittää vain katsoa Arttua silmiin ja tiedän tasan tarkkaan missä mennään. Arttu on kristalli-lapsi, sillä minun suvun äidin puolelta olemme herkkiä energioiden tuntijoita/aistijoita ja välittäjiä.

 

Päivä päivältä ymmärrän paremmin, että minun tehtäväni tässä universumissa oli tuoda nämä kaksi lasta tähän maailmaan ja kasvattaa heidät kaikkien ympärilläni olevien enkeleiden kanssa. Tällä kirjeellä halusin kiittää sinua siitä. Sinä itse asiassa kirjoitit sen kaiken minkä olen tiennyt heti Artun synnyttyä, mutta sie laitoit ne vain paperille.

 

Toivon sinulle valoa, rakkautta, terveyttä ja suuret kiitokset."

- Tiina
Tilaa Valon Lapsi -tulkinta tästä!

Katso esittelyvideo

Katso Valon Lapsi -esittelyvideo

Tilaa Valon Lapsi -tulkinta tästä!

VIP 23,90 € Norm. 29,90 €

Valon Lapsi

Tilaa Valon Lapsi -tulkinta tästä!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi


Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.