Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kysy Kosmoksen Oraakkelilta neuvoa


Ohjeet:

Lähtiessäsi tekemään itsellesi tätä pöytää pyydän Sinua varaamaan itsellesi rauhallista ja häiriötöntä aikaa, sillä Tarot 5 korttia -pöytä toimii parhaiten silloin, kun pystyt keskittymään kuhunkin korttiin kiireettömästi. Korttien tarkoitus on vahvistaa päätöstäsi seurata sisäistä viisauttasi ja tehdä itsestäsi parhaalta tuntuvia ratkaisuja kulloinkin esillä olevassa asiassa. Kortit auttavat Sinua parhaiten, kun olet itse tosissasi ja valmis katsomaan elämääsi ehkä kokonaan uudesta näkökulmasta.

Tarotpöydän rakenne:

Sinä - tässä ja nyt / Lähtötilanne mielesi tasolla

Meillä on kaikilla oma käsityksemme tämänhetkisen elämämme tilanteesta, ja tämä kortti nousee kuvaamaan näkyvän maailmasi tilaa, joka tämän pöydän mukaisesti on tavalla tai toisella uudistumassa.

Karmallinen tausta

Näkyvän maailman lisäksi elämäämme vaikuttaa rinnakkainen todellisuus, joka juontaa juurensa jostain tämänkertaisen elämän tuolta puolen. Jotta ymmärtäisit oman kokonaistilanteesi paremmin, kannattaa tähän karmalliseen taustaan tutustua vähintään yhtä tarkasti kuin tuohon aloituskorttiin. Usein se auttaa käsittelemään edessäsi olevaa ratkaisua kokonaan uudella tavalla.

Tämä pelottaa / arveluttaa

Ainoa asia, joka estää meitä ylipäätään vain nauttimasta tästä elämästä ja tekemästä sen mukaisia ratkaisuja, on pelko milloin mitäkin asiaa kohtaan. Pelkokortti kertoo omalla, joskus karullakin tavalla, mikä Sinua nyt eniten pelottaa ja miten pelkoon tulisi suhtautua.

Kosmoksen toimintaohje

Kosmos pelaa aina reiluilla säännöillä ja sillä on juuri Sinulle tähän tilanteeseen sopiva toimintaohje Suurten Salaisuuksien maailmasta. Sen luettuasi pitäisi olla jo selvät sävelet, mitä ja miten Sinun tulee tässä tilanteessa tehdä.

Tähän olet päätymässä

Päätöskortti voi sekin olla luonteeltaan haastava tai palkitseva, mutta poikkeuksetta se osoittaa, millaiselta askelmalta lähdet etenemään nyt esillä olevan asian selvittyä. Viimeinen kortti on aina HYVÄ kortti, ja sen sanomaa tulee lukea positiivisella asenteella. Seuraukset rohkeasta ja itsenäisestä päätöksenteostasi eivät useimmiten ole sellaisia kuin odotat, mutta aina ne ovat positiivinen askel eteenpäin elämässäsi.

Tarot 5 korttia -pöydässä toimivat kysymysmallit:

Mikä on paras tapa suhtautua uuteen elämäntilanteeseeni?
Mitä minun pitäisi huomioida parisuhteessani / työssäni / asumisessani tmv?
Minulle on tarjottu työpaikkaa. Mitä siitä pitäisi ajatella?

Kysymysmallit, jotka eivät toimi:

Minne minun pitäisi lähteä lomalle?
Mikä on elämän tarkoitus?
Onko rakkaallani joku toinen?
Voitanko lotossa?

Askarruttaako Sinua jokin asia?
Kysy korteilta neuvoa!

Voit myös pelkästään ajatella kysymystäsi kortteja valitessasi, mutta kirjoita tähän jotain.

Täytä puuttuvat tiedot

Sinun kysymyksesi:

{{submittedQuestion}}Valitse viisi korttia
Preparing card deck ...

Lähtötilanne

Karmallinen
tausta
Tämä
pelottaa
Kosmoksen
toimintaohje
Tähän olet
päätymässä