Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Itsetuntemus

Itsetuntemuksen kehittäminen on elinikäinen prosessi, johon astrologiset tulkinnat antavat jatkuvasti uusia työkaluja. Itsevarmuutesi kasvaessa luet luonnekuvaukset aina uusin silmin. Siksi ne eivät koskaan vanhene.

Astrologinen kartta perustuu aina syntymähetkeen, jolloin planeetat ovat olleet tietyssä asemassa keskenään. Maapallolle tulevan valonmäärän mukaan rakentuva eläinrata ja toisaalta vuorokausirytmin muovaamat astrologiset huoneet antavat aurinkokuntamme planeetoille elämäämme ja luonnettamme kuvaavan merkityksen, jota on käytetty hyväksi omien valmiuksien oivaltamisessa jo vuosituhansien ajan.

Nousumerkki - Astro.fi

Nousumerkki

Astrologien piirissä ei varmasti suotta korosteta Nousevaa Merkkiä kartan tärkeimpänä yksittäisenä tekijänä. Loistava tapa aloittaa astrologinen tutkimusmatka omien valmiuksien maailmaan.

Lue lisää

Luonteesi Voimat - Astro.fi

UUTTA: Astrologinen Alkutaival - Luonteesi Voimat Horoskooppi tulkinta 2.0

Tulkinta tarjoaa syvällisen astrologisen näkemyksen sinusta, integroiden ensi kertaa kosmiset- ja sosiaaliset planeetat —Neptunuksen, Uranuksen, Pluton, Jupiterin ja Saturnuksen—antamaan uutta syvyyttä ymmärrykseesi. Tämä tulkinta avaa oman ainutlaatuisen syntymähetkesi salaisuudet, tarjoten arvokasta tietoa persoonallisuudestasi, vahvuuksistasi ja haasteistasi. Se auttaa sinua ymmärtämään, kuinka nämä voimakkaat planeetat vaikuttavat henkiseen kasvuusi ja elämänpolkuusi, tarjoten keinoja monimutkaisten ja haastavien tilanteiden navigointiin.

Lue lisää

Sisäinen Soturi - Astro.fi

Sisäinen Soturi

Tämä on niin vahvasti psyykkisiin ominaisuuksiin ja omiin henkisiin kykyihin pohjaava tulkinta, ettei sitä kannata ottaa ihan ensimmäiseksi askeleeksi astrologian maailmaan. Mutta poiskaan sitä ei voi jättää.

Lue lisää

Luonteesi Voimat - Astro.fi

Luonteesi Voimat & Sisäinen Soturi

Upea lahjakirja kenelle tahansa itsestään ja henkisestä kehityksestään kiinnostuneelle uudelle tai jo kokeneemmalle astrologian harrastajalle. Tästä yhdistelmästä käytän itse nimitystä ”Täydellinen Minä”.

Lue lisää

Maya - Astrologinen elämäntulkinta - Astro.fi

Maya - Astrologinen elämäntulkinta

Tämä varmasti ajankulkua seuraavista järjestelmistä vanhin ja mystisin, sisältää paljon pohtimista herättävää ikivanhaa viisautta. Oman Maya-merkkisi kautta olet osa kosmista pyramidirakennetta.

Lue lisää

Maya-astrologinen Elämän Olosuhdetulkinta - Astro.fi

Maya-astrologinen Elämän Olosuhdetulkinta

Tulkinta kertoo keskeisimpien positioiden valossa Maya symbolisi taustalla vaikuttavista taustaenergioista.

Lue lisää

Neljä Pilaria BaZi -tulkinta - Astro.fi

Neljä Pilaria BaZi -tulkinta

Tulkinnassa saat selville luonteesi perusrakennuspalikat kiinalaisen astrologian mukaan.

Tulkinta kattaa syntymäpäiväsi mukaisen itse-elementin sekä omat henkilökohtaiset neljä eläintä: vuosieläimen, kuukausieläimen, päivän eläimen ja tuntieläimen.

Lue lisää

Tarot ja Riimut - Astro.fi

Tarot ja Riimut

Elämä itsessään on aina säännönmukaista ja etenee tietyllä rytmillä juuri oikeaan suuntaan.

Joskus sitä on vaikea hahmottaa ja silloin on hyvä kaivaa Tarotit kortit esiin tai tehdä riimutulkinta itselleen. Molemmat välineet opastavat sinua puoluettomasti katsomaan asioita toisesta perspektiivistä mihin olet tottunut. Löydät niiden avulla helpommin ratkaisut pävittäisiin ongelmiisi.

Lue lisää