Mitä astrologia kertoo sinusta?

Astrologia on kiehtova ja itsetuntemustasi vahvistava matka kosmisten valmiuksiesi maailmaan. Jokainen astrologinen syntymäkartta on kuvaus ainutlaatuisesta taideteoksesta – Sinusta, hänestä, teistä.

Olen jakanut laatimani tulkinnat tutustumista helpottaviin kategorioihin ja valinnut sieltä omat suosikkini helpottamaan valinnan tekemistä. Tervetuloa tutustumaan sinua kiinnostaviin aiheisiin turvallisin mielin.

Ellet ole tyytyväinen, palautan maksamasi summan.

UUTTA! Säästä Astro-poleteilla!

Tiesitkö että nyt voit säästää jopa 12,3 - 37,4% Tarot tulkintojen hinnasta!

Tämä hetki ja tulevaisuus

Astro-kalenteri 2.0

Astrokalenteri - Astro.fi

Tulevaisuus on aina ollut astrologian himotuin aihealue. Tämä palvelu tekee sinusta oman elämäsi astrologin ehkäpä koko maapallon monipuolisimpana henkilökohtaisena nettipalveluna.

Lue lisää

Vuosi Elämääsi

Vuosi Elämääsi - Astro.fi

Monet meistä omaksuvat asioita helpommin paperilta lukemalla kuin tabletin ruutua tuijottamalla. Tämä tulkinta ohjaa sinua kuukausi kuukaudelta seuraamaan omaa henkistä polkuasi helposti luettavassa muodossa.

Lue lisää

Auringon Paluu

Auringon Paluu - Astro.fi

Mystinen hetki, kun Aurinko kerran vuodessa palaa täsmälleen samaan asemaan, missä se oli syntymähetkelläsi. Tälle hetkelle laskettu kartta osoittaa henkisen menestyspolkusi syntymäpäivästä syntymäpäivään.

Lue lisää

Seikkailupaketti 2

Voit aloittaa tästä!

Seikkailupaketti 2 - Astro.fi

Astrologian uudelle harrastajalle. Aloita oman persoonallisuuden ja omien henkisten valmiuksien tunnistaminen sekä oman ajan seuraaminen.

Lue lisää

Elämäntehtäväsi

Sisäinen Soturi

Voit aloittaa tästä!

Sisainen Soturi - Astro.fi

Tämä on niin vahvasti psyykkisiin ominaisuuksiin ja omiin henkisiin kykyihin pohjaava tulkinta, ettei sitä kannata ottaa ihan ensimmäiseksi askeleeksi astrologian maailmaan. Mutta poiskaan sitä ei voi jättää.

Lue lisää

Luonteesi voimat & Sisäinen Soturi

Luonteesi Voimat ja Sisäinen Soturi - Astro.fi

Upea lahjakirja kenelle tahansa itsestään ja henkisestä kehityksestään kiinnostuneelle uudelle tai jo kokeneemmalle astrologian harrastajalle. Tästä yhdistelmästä käytän itse nimitystä ”Täydellinen Minä”.

Lue lisää

Lapsi on peilikuva sinusta

Valon Lapsi

Voit aloittaa tästä!

Valon Lapsi - Astro.fi

Valon Lapsi -tulkinta on hieno lahjaidea jopa vastasyntyneen lapsen vanhemmille. Sieltä selviää etenkin vanhempien oloa helpottavia asioita karmallisista isä- kuin äitisuhteista, suhtautumisesta auktoriteetteihin ja aikatauluihin. Usein sieltä avautuu uusi ja vanhempana olemista helpottava näkökulma ammatilliseen suuntautumiseen hiekkalaatikolta aina elämäntehtävään asti.

Lue lisää

Tie syvimpään itsetuntemukseen

Nousumerkki

Nousumerkki - Astro.fi

Astrologien piirissä ei varmasti suotta korosteta Nousevaa Merkkiä kartan tärkeimpänä yksittäisenä tekijänä. Loistava tapa aloittaa astrologinen tutkimusmatka omien valmiuksien maailmaan.

Lue lisää

Luonteesi Voimat (Luonneanalyysi)

Voit aloittaa tästä!

Luonteesi Voimat - Astro.fi

Tämä on kuin pohjaväri öljyvärimaalaukselle. Jokainen taidemaalari tietää, että sillä on ratkaiseva merkitys lopputulokselle. Näin on myös astrologiassa. Tämän tulkinnan sisältämää perustietoa ei kannata jättää viimeiseksi.

Lue lisää

Maya - Astrologinen elämäntulkinta

Maya - Astrologinen Elämäntulkinta - Astro.fi

Tämä varmasti ajankulkua seuraavista järjestelmistä vanhin ja mystisin, sisältää paljon pohtimista herättävää ikivanhaa viisautta. Oman Maya-merkkisi kautta olet osa kosmista pyramidirakennetta.

Lue lisää

Maya-astrologinen Elämän Olosuhdetulkinta

Maya-astrologinen Elämän Olosuhdetulkinta

Tulkinta kertoo keskeisimpien positioiden valossa Maya symbolisi taustalla vaikuttavista taustaenergioista.

Lue lisää

Maya-astrokalenteri

Maya-astrokalenteri - Astro.fi

Maya-astrokalenteri on reaaliajassa kiinni oleva päivittäinen Mayatulkinta, joka perustuu mayojen pyhään kalenteriin Tzolkiniin ja sen Dreamspell-sovellutukseen. Tässä yleistulkinnassa seurataan jatkuvaa 260 päiväistä Tzolkinin kiertoa, sen rakenteiden ja eripituisien periodien kautta.

Lue lisää

Rakasta paljon

Astro-oppaasi Ihmissuhteisiin

Voit aloittaa tästä!

Astro-opaasi ihmissuhteisiin - Astro.fi

Usein voi vain ihmetellä, miksi minä käyttäydyn niin kuin käyttäydyn tietyissä tilanteissa. Tämä tulkinta vastaa moneen miksi kysymykseen, minkä jälkeen tilanne yleensä muuttuu paljon mukavammaksi kaikille osapuolille.

Lue lisää

Parisuhde Paremmaksi

Parisuhde Paremmaksi - Astro.fi

Kun yhdistetään kaksi edellistä tulkintaa, olet tutustumassa sekä itseesi ihmissuhteissa yleensä, että keskinäisen suhteenne astrologisiin ja suhdetta ylläpitäviin jännitteisiin samalla kertaa. Tuhti tietopaketti vaikkapa häälahjaksi.

Lue lisää

Rakkautenne Tähdet

Rakkautenne Tähdet - Astro.fi

Parisuhteen ja kumppanuuden valoja ja varjoja vertaileva tulkinta, joka kertoo ihan selvin sanoin mikä suhteessanne toimii ja mikä ei ihan niin hyvin.

Lue lisää
Paytrail-maksutavat