Parisuhde Paremmaksi

Parisuhde Paremmaksi

Rakkaus on sitä, että oppii ymmärtämään vetovoiman lakia...

Tilaa omaksesi

Haluatko sinä elää onnellisessa parisuhteessa?

Parisuhde ja vuorovaikutus kumppanin kanssa ovat tärkeimpiä tekijöitä, jotka tutkitusti tekevät meidät kaikki onnellisiksi. Kaikki ihmissuhteemme tarvitsevat hoitoa ja vaalimista, niin myös parisuhteemme.

Millä tavoin sinä voisit omalta ja kumppanisi osalta saada parisuhteenne paremmin toimivaksi? Ratkaisun avaimet ovat meidän kaikkien ulottuvilla. Haluaisitko sinä löytää avaimet oman parisuhteesi parantamiseen?

Onnellinen yhteiselämä on extremeä. Haluatko nauttia siitä?

Kärjistetysti voi sanoa, että joko nautit siitä tai tuhoat sen. Parisuhteessa elämisessä on tyypillistä, että siinä kärjistyy oman henkilökohtaisen elämän onnellisuus tai onnettomuus. Onnellisuutta arjen keskellä on toki olemassa, mutta liian usein se kuitenkin hautautuu arjen ja kiireen alle.

Valitettavasti näytämme arkena puolisollemme aivan liian herkästi itsestämme vain niitä huonoja puolia, vaikka asian pitäisi tietenkin olla juuri päinvastoin. Tekemällä omasta elämästäsi hyvää ja mielekästä, toteutuu sama automaattisesti parisuhteessa. Siksi kumppanuus on extreme-laji.

Tuntuuko sinusta hyvältä antaa ja saada kannustavaa palautetta kumppaniltasi?

Raskaan työviikon jälkeen on helppo syyttää puolisoa omasta pahasta olostasi. Tuntuu, että puoliso pilaa päiväsi jättämällä aamulla eteiseen keittiöstä siirtämäsi roskapussin. Puolisosi tekee väärin unohtamalla ostaa kaupasta lempiherkkujasi muiden ruokaostosten yhteydessä. Puolisosi tuhoaa hyvän olosi tuijottamalla televisiota taukoamatta koko illan.

Mutta kas kummaa, kumppanisi ajattelee juuri samalla tavalla sinusta. Puolisosi mielestä sinä pilaat hänen hyvän tuulensa. Sinä mökötät, kun tulet töistä kotiin. Hänestä tuntuu, että sinä vaadit, että kaikki kotityöt olisi pitänyt tehdä jo ennekuin hän on päässyt edes töistä kotiin. Sinä sanot pahasti hänen televisio ajastaan. Kumpi tässä parisuhteen kiemuroissa onkaan nyt sitten oikeassa?

Asiaa tarkemmin tarkasteltuna jokaisen meistä on pakko ymmärtää, että omat tunteemme, ennakko-odotuksemme, toiveemme ja pettymyksemme heijastuvat aina takaisin puolisomme kasvoilta. Sinä et siis varsinaisesti suutu puolisoosi, vaan omaan heikkouteesi. Puolisosi ei oikeasti pilaa hyvää oloasi väärillä sanoillaan, vaan sinun oma itsetuntosi kärsii kolauksen. Todellisuudessa sinä et siis pety puolisoosi, vaan omiin odotuksiisi.

Olisiko sinulle OK muuttaa oman asenteesi kannustavaksi?

No mutta kuka sitten onkaan vastuussa asioista ja onnellisuudestasi? Sinäkö? Ainoastaan sinä olet vastuussa omista tunteistasi, ajatuksistasi ja odotuksistasi. Ei puolisosi.

Ymmärtäessäsi suhteen kemiaa ja alitajuisia vaikutteita, pystyt melko vähällä vaivalla kääntämään kokemasi häiriötekijät neutraaleiksi tai parhaimmillaan jopa viehättäviksi piirteiksi kumppanissasi.

Haluatko löytää kipupisteet ja kääntää ne onnen avaimiksi?

Sinä päivänä kun opit katsomaan puolisoasi kuin peiliä, joka heijastaa sinun omia odotuksiasi, toiveitasi, kipujasi ja puutteitasi takaisin, ymmärrät että olet jo hyvällä matkalla kohti sisintäsi ja parempaa parisuhdetta. Tutustuminen omaan itseesi ja kumppanisi sisimpään auttaa sinua kohti onnellisempaa parisuhdetta. Astrologiaa voidaan käyttää tehokkaasti parisuhteen parantamisen työvälineenä, joka auttaa teitä molempia tutustumaan parisuhteenne nykyiseen tilaan ja keinoihin mahdollisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Miksi oman ja kumppanisi ajattelun ja käytöksen ymmärtäminen on hyvin tärkeää? Se on tärkeää, koska omilla ajatuksillasi ruokit mieltäsi ja elämääsi. Jos näet maailmassa tai parisuhteessa vain valitettavaa ja negatiivisia asioita, elämäsi ja parisuhteesi täyttyvät juuri niistä asioista. Sinä luot ne eteesi. Ei kukaan muu.

Saisiko olla kartta onnelliseen elämään yhdessä?

Mitä paremmin ymmärrät itseäsi, sitä paremmin ymmärrät puolisoasi. Mitä helpommin hyväksyt itsesi, sitä helpommin hyväksyt puolisosi. Mitä enemmän rakastat itseäsi juuri sellaisena kuin olet, sitä helpompi sinun on rakastaa puolisoasi, juuri sellaisena kuin hän on. Astrologinen parisuhde analyysi auttaa teitä molempia löytämään itsenne ja parisuhteenne kulmakivet.

Parisuhdeanalyysin avulla voitte tutkia yhdessä teidän kahden erilaisia syntymäkarttoja kumpaakin erikseen ja molempia yhdessä, voitte tehdä omat johtopäätöksenne asioidenne nykyisestä tilasta ja keinoista mahdollisten ongelmien ratkaisemiseksi. Löydätte keinoja joilla parisuhde saadaan paremmaksi nyt ja tulevaisuudessa.

Intohimo syntyy erilaisuudesta

  • Rakkaus ja romantiikka ovat ajoittain todella kaukana toisistaan.
  • Ihastuessaan näkee toisessa vain ne parhaat puolet ja sehän se on sitä upeaa romantiikkaa.
  • Rakkaus on kuitenkin valtavan paljon enemmän.
  • Rakkaus on sitä, että oppii ymmärtämään vetovoiman lakia.
  • Parisuhde Paremmaksi -tulkinta auttaa näkemään, millaisista palasista se ratkaiseva vetovoima syntyy kahden ihmisen välille.

Tilaa Parisuhde Paremmaksi -tulkinta omaksesi

Keväisin terkuin astrologisi

Seppo Tanhua
Seppo Tanhua

Tilaa Parisuhde Paremmaksi -tulkinta omaksesi!

Mitä muut kertoivat Parisuhde Paremmaksi -tulkinnasta?

"Hei Seppo Minun täytyy myöntää, että Parisuhde Paremmaksi -tulkintasi on osoittautunut korvaamattoman arvokkaaksi apuvälineeksi parisuhteessani. Ilman tätä tulkintaa uskon, että olisimme mieheni kanssa eronneet jo ajat sitten.


Heti ensimmäisen kertaa tulkintaa lukiessani aloin pikkuhiljaa ymmärtämään mieheni äkkipikaisia luonnetta aiempaa paremmin. Tiedän nyt sen mitkä ovat omani ja mieheni heikkoudet ja vahvuudet henkilökohtaisella tasolla.


Nykyään on paljon helpompi hengittää ”samaa ilmaa”, kun ymmärrys välillämme on kasvanut aiempaa paremmaksi. Ja mikä parasta, nykyään minun ei enää tarvitse reagoida yhtä voimakkaasti erimielisyyksien tullessa. Osaan kuunnella kumppanini näkemyksiä suuttumatta. Samoin kumppanini ymmärtää minua paljon paremmin. Lämpimästi iso kiitos Seppo tästä tulkinnasta. Siitä on ollut todella suuri apu parisuhteessani.."

- minna

"Parisuhdeanalyysi on ollut todellinen helmi. Olemme mieheni kanssa lukeneet sen moneen kertaan ja aina palaamme siihen uudestaan. Sen pohjalta on käyty monta mukavaa keskustelua ja opittu ymmärtämään toisiamme. Suosittelen lämpimästi muillekin."

- Atomi

"Siis kertakaikkisen loistava analyysi. Analyysi antoi paljon 'vinkkejä' kuinka kumppania tulisi kohdella. Teksti tiesi myös hyvin kaikki riidanaiheemme ja nyt osaamme puuttua niihin ajoissa ja ennen kaikkea, tiedämme mistä ne johtuvat. Suosittelen erittäin lämpimästi!"

- Leijona
Tilaa Parisuhde Paremmaksi -tulkinta omaksesi!

Katso Parisuhde Paremmaksi -esittelyvideo

Tilaa Parisuhde Paremmaksi -tulkinta omaksesi!

Tarjous!
19,90 €
29,90 €

Parisuhde Paremmaksi

Tilaa Parisuhde Paremmaksi -tulkinta omaksesi!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi

Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.