Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Parisuhde Paremmaksi

Sielullinen Yhteys - Syntymäkarttojen syvä viisaus parisuhteessa


Kesäbonus:
Mukana 2 x tarot 5 korttia tulkintaa (16€) !

Tilaa Parisuhde Paremmaksi tästä!

Astrologisesti jokaista ihmistä edustaa syntymähetken mukaan laadittu astrologinen kartta. Tämä kartta rakentuu aurinkokuntamme planeettasijaintien ja maapallon pyörimisliikkeestä johdetun huonejärjestelmän mukaiseen järjestykseen. Yli tuhansien vuosien ajan, astrologia on toiminut hienona ihmissuhteiden taidetta selittävänä oppaana, auttaen ihmisiä ymmärtämään kohtaloitaan ja ihmissuhteitaan paremmin.

"Parisuhde Paremmaksi" -tulkinta on sukellus näihin astrologisiin karttoihin. Tutkimalla kahta erilaista karttaa, kumpaakin erikseen ja molempia yhdessä, annan sinulle mahdollisuuden asettua astrologin asemaan omassa parisuhteessasi. Tämä näkökulma avaa silmäsi näkemään parisuhteesi piilotetut dynamiikat ja antaa sinulle työkalut tehdä omat johtopäätöksesi asioiden nykytilasta sekä tarjoaa ratkaisuja mahdollisiin ongelmiin.

Tilaa Parisuhde Paremmaksi tästä!

Sisältö:

Tulkinnassa tarkastellaan molempien osapuolten karttoja erikseen, jotta voitte kumppanisi kanssa löytää omat vahvuutenne ja heikkoutenne ihmissuhteiden monisyisessä ja herkässä maailmassa. Lisäksi otan esille kartan tekijöiden keskinäiset kulminaatiot parisuhteen näkökulmasta.

Tulkinta on jaettu neljään osaan:

  • Henkilökohtainen tulkinta (Sinä): Tämä osa tarkastelee sinun haasteitasi ja valmiuksiasi ihmissuhteissa ja parisuhteessa yleensä.
  • Sinun suhteesi kumppaniin: Tässä osiossa käsitellään valmiuksiasi ja heikkouksiasi suhteessa kumppaniisi.
  • Henkilökohtainen tulkinta (Kumppanisi): Tämä tarkastelee kumppanisi haasteita ja valmiuksia.
  • Kumppanisi suhde sinuun: Tässä osassa analysoidaan kumppanisi valmiuksia ja heikkouksia suhteessa sinuun.

On tärkeää lähestyä näitä tulkintoja terveellä kriittisyydellä. Keskity sellaisiin asioihin, joiden kohdalla tunnet voivasi tehdä muutoksia ja parannuksia parisuhteessasi. Astrologia tarjoaa kartan, mutta matkan tekeminen ja suunnan valitseminen on sinun ja kumppanisi käsissä.

Tilaa Parisuhde Paremmaksi tästä!

Tulkinnasta saatava hyödyt ja ominaisuudet

Tulkinta "Parisuhde Paremmaksi", joka perustuu astrologiseen lähestymistapaan parisuhteen dynamiikkaan, tarjoaa useita hyötyjä. Tässä joitakin keskeisiä etuja:

  • Itsetuntemus: Saat syvällisempää ymmärrystä omista luonteenpiirteistäsi, vahvuuksistasi ja haasteistasi ihmissuhteissa.
  • Ymmärrys Kumppanista: Opit tuntemaan kumppanisi paremmin - miksi hän toimii tietyllä tavalla tietyissä tilanteissa ja mitkä ovat hänen vahvuutensa ja haasteensa.
  • Kommunikoinnin Parantaminen: Kun tiedät, miten sinä ja kumppanisi reagoitte ja kommunikoitte, voit kehittää tehokkaampia tapoja keskustella ja ymmärtää toisianne.
  • Kehityskohteiden Etsiminen: Tulkinta voi tuoda esiin alueita, joilla molemmilla on kehittämisen varaa, mikä auttaa teitä molempia kasvamaan yksilöinä ja parina.
  • Ratkaisujen Löytäminen: Kun tiedät, mitä haasteita suhteessasi on, voit etsiä ratkaisuja ja strategioita niiden voittamiseksi.
  • Syvemmän Yhteyden Muodostaminen: Kun molemmat kumppanit ymmärtävät toistensa vahvuudet ja haasteet, se voi johtaa syvempään, empaattisempaan yhteyteen ja siten vahvistaa suhdetta.

Tilaa Parisuhde Paremmaksi tästä!

Yhteenveto:

Yhteenvetona voidaan sanoa, että "Parisuhde Paremmaksi" -tulkinta tarjoaa työkaluja, joiden avulla voit tutkia, ymmärtää ja parantaa parisuhdettasi sekä henkilökohtaista kasvuasi.

Tilaa Parisuhde Paremmaksi tästä!

Kokemuksia:

"Hei Seppo Minun täytyy myöntää, että Parisuhde Paremmaksi -tulkintasi on osoittautunut korvaamattoman arvokkaaksi apuvälineeksi parisuhteessani. Ilman tätä tulkintaa uskon, että olisimme mieheni kanssa eronneet jo ajat sitten.

Heti ensimmäisen kertaa tulkintaa lukiessani aloin pikkuhiljaa ymmärtämään mieheni äkkipikaisia luonnetta aiempaa paremmin. Tiedän nyt sen mitkä ovat omani ja mieheni heikkoudet ja vahvuudet henkilökohtaisella tasolla.

Nykyään on paljon helpompi hengittää ”samaa ilmaa”, kun ymmärrys välillämme on kasvanut aiempaa paremmaksi. Ja mikä parasta, nykyään minun ei enää tarvitse reagoida yhtä voimakkaasti erimielisyyksien tullessa. Osaan kuunnella kumppanini näkemyksiä suuttumatta. Samoin kumppanini ymmärtää minua paljon paremmin. Lämpimästi iso kiitos Seppo tästä tulkinnasta. Siitä on ollut todella suuri apu parisuhteessani.."

- Minna

"Parisuhdeanalyysi on ollut todellinen helmi. Olemme mieheni kanssa lukeneet sen moneen kertaan ja aina palaamme siihen uudestaan. Sen pohjalta on käyty monta mukavaa keskustelua ja opittu ymmärtämään toisiamme. Suosittelen lämpimästi muillekin."

- Atomi

Tilaa Parisuhde Paremmaksi tästä!

Täysi tyytyväisyystakuu!

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.

Tilaa Parisuhde Paremmaksi tästä!

Tarjous 23,90 €
Norm. 29,90 €
Parisuhde Paremmaksi -tulkinta
1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi