Parisuhde Paremmaksi

Uskalla olla Sinä. Se avaa ovet rakkaudelle!

Parisuhde paremmaksi

Rakkaus on sitä, että oppii ymmärtämään vetovoiman lakia...

Näytä lisää

Parisuhde Paremmaksi

Intohimo syntyy erilaisuudesta

Rakkaus ja romantiikka ovat ajoittain todella kaukana toisistaan. Ihastuessaan näkee toisessa vain ne parhaat puolet ja sehän se on sitä upeaa romantiikkaa. Rakkaus on kuitenkin valtavan paljon enemmän. Rakkaus on sitä, että oppii ymmärtämään vetovoiman lakia. Vaimoni Parisuhde Paremmaksi -tulkinnasta löytyy seuraava teksti: ”Et pysty tunnetasolla ymmärtämään ja hyväksymään tapaa, jolla Seppo pyrkii elämässään eteenpäin. Hänen oivalluksensa ja innostumisensa nostavat esiin alitajuisia pelkojasi etkä mahda mitään sille, että ensireaktiosi joitakin hänen tempauksiaan kohtaan ovat lievimmillään hyytäviä.”

Kun aikoinaan löysin tämän itse kirjoittamani tekstin parisuhdetulkinnastamme, opin pikkuhiljaa suhtautumaan näihin hyytäviin reaktioihin itseäni syyllistämättä. Nyt tiedän, että tällainen reaktio ei liity todelliseen tilanteeseen, vaan sen nostamaan alitajuiseen pelkoon. Ellen itse aloita riitaa, ei sitä myöskään synny ja pääsemme molemmat paljon helpommalla.

Paljon opittavaa

Parisuhde Paremmaksi -tulkinta auttaa näkemään, millaisista palasista se ratkaiseva vetovoima syntyy kahden ihmisen välille. Teksti ei aina ole hauskaa luettavaa, mutta välillä sitä saa tavata naurun kyyneleet silmissä. Meillä kahdella, ja voi olla, että meillä kaikilla, on asioita, jotka ovat sekä kannustavia että haastavia. Minun tulkinnassani lukee: ”Kumppanisi on todellinen vauhtipyörä kaikissa sinun kirjalliseen tai sanalliseen lahjakkuuteesi liittyvissä asioissa. Hän osaa kannustaa sinua luovaan sanalliseen ilmaisuun ja jopa kaunopuheisuuteen... ”

Todellisuudessa näin onkin, mutta samaan aikaan asiaan liittyy ’pari muuttujaa’: ”Sinun ei ole helppo hyväksyä tapaa, jolla Eija puhuu ja ilmaisee asioita, koska jokin siinä laukaisee alitajuisia pelkojasi. Siksi tunteesi kuohuvat joskus hurjan voimakkaina ilman mitään todellista syytä... Tiedostamalla ärsyyntymisesi itsestäsi lähteväksi tulet vapautumaan pelostasi eivätkä kumppanisi sanat hetken kuluttua tunnu lainkaan hassummilta."

Tämän kun tiedän, niin on helpompi kiehua hetki omassa liemessäni luottaen siihen, että tuo kannustava elementti tulee nappaamaan voiton, kun suostun ottamaan tulpat pois korvistani. Nykyään meillä on raastavan hauskaa tämän asian kanssa. Siis ihan huippua!

Tässä on olemattoman pieni poiminta kymmenistä rakkauttamme edistäneistä oivalluksista, joita olemme Parisuhde Paremmaksi -tulkinnasta löytäneet.

- Seppo

Tilaa omaksesi!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!
Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Sisäinen Soturi - Astro.fi - Yhteytesi Universumiin

Parisuhde Paremmaksi
29,90 €

Kurkkaa tulkinnan sisään

Tilaa omaksesi

Mitä muut kertoivat?

"Hei Seppo Minun täytyy myöntää, että Parisuhde Paremmaksi -tulkintasi on osoittautunut korvaamattoman arvokkaaksi apuvälineeksi parisuhteessani. Ilman tätä tulkintaa uskon, että olisimme mieheni kanssa eronneet jo ajat sitten.

Heti ensimmäisen kertaa tulkintaa lukiessani aloin pikkuhiljaa ymmärtämään mieheni äkkipikaisia luonnetta aiempaa paremmin. Tiedän nyt sen mitkä ovat omani ja mieheni heikkoudet ja vahvuudet henkilökohtaisella tasolla.

Nykyään on paljon helpompi hengittää ”samaa ilmaa”, kun ymmärrys välillämme on kasvanut aiempaa paremmaksi. Ja mikä parasta, nykyään minun ei enää tarvitse reagoida yhtä voimakkaasti erimielisyyksien tullessa. Osaan kuunnella kumppanini näkemyksiä suuttumatta. Samoin kumppanini ymmärtää minua paljon paremmin. Lämpimästi iso kiitos Seppo tästä tulkinnasta. Siitä on ollut todella suuri apu parisuhteessani."

- Minna

"Parisuhdeanalyysi on ollut todellinen helmi. Olemme mieheni kanssa lukeneet sen moneen kertaan ja aina palaamme siihen uudestaan. Sen pohjalta on käyty monta mukavaa keskustelua ja opittu ymmärtämään toisiamme. Suosittelen lämpimästi muillekin."

- Atomi

"Siis kertakaikkisen loistava analyysi. Analyysi antoi paljon 'vinkkejä' kuinka kumppania tulisi kohdella. Teksti tiesi myös hyvin kaikki riidanaiheemme ja nyt osaamme puuttua niihin ajoissa ja ennen kaikkea, tiedämme mistä ne johtuvat. Suosittelen erittäin lämpimästi!"

- leijona
Tilaa omaksesi