Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Äitihoroskooppi

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Vaaka-äiti

Olet perheen rauhantuomari

Vaakaäitinä pystyt tarjoamaan lapselle tavallista tasapainoisemman ja harmonisemman kasvuympäristön vain siksi, että sinulle itsellesi on niin tärkeää säilyttää hyvä tunnelma ja rakkaudellinen olotila itsessäsi ja ympärilläsi. Katselet myös lapsesi elämää monesta näkökulmasta ja pystyt ymmärtämään hänen käytöksensä molempia ääripäitä. Välttäessäsi kaikkia voimakkaita reaktioita viimeiseen asti, saat itsellesi automaattisesti rauhantuomarin roolin niin perheenjäsenten kuin päiväkodin tai koulun kanssa tuleviin hankauksiin.

Lapsesi paras kaveri

Vaakaäitinä näet lapsesi aina kauniina ja taiteellisesti lahjakkaina tapauksina, joiden kehittymisen eteen olet valmis panostamaan kaiken liikenevän energiasi ja jossain vaiheessa rahasi. Lasten kasvaessa sinulle on luonnollista olla heille kaveri tai ystävä, joka antaa tilaa lapsen omalle persoonallisuudelle. Suurin osa Vaakaäitien lapsista muistaa juhlat, tapahtumat ja kekkerit, joiden järjestäminen on sinulle kunnia-asia ja jotka hoidat aina viimeisen päälle.

Osaat mukautua lapsesi missioon

Välttäessäsi viimeiseen asti konflikteja ja riitatilanteita, saatat tulla antaneeksi lapsellesi liikaa periksi jolloin tasapainosi äkkiä katoaa kuin tuhka tuuleen ja lapsi ihmettelee, että miten tässä nyt näin kävi. Sinulle on tärkeätä tietää lapsesi syvimmät lahjakkuudet ja henkisen kehityksen haasteet, jotta pystyt oikeassa paikassa joustamaan miellyttämisenhalustasi ja asettamaan oikeat rajat juuri sinun lapsellesi. Valon Lapsi tulkinta on mahtava työkalu lapsen elämää luonnostaan ymmärtävälle Vaakaäidille. Sinä jos kuka pystyt tukemaan lapsen erityislahjakkuutta, joka tämän tulkinnan myötä varmasti sinulle selviää.

Näe lapsesi tai itsesi uusin silmin - Valon Lapsena

Lapsesi tai lapsenlapsesi on rakastavin, hyväksyvin ja ehdottomasti kasvattavin peili, mitä koskaan tulee eteesi osumaan. Suurin tarkoituksesi, mutta samalla myös haasteesi, on auttaa rakkaudella lastasi löytämään todelliset lahjansa ja valmiutensa.
Antamalla lapselle omaa aikaasi, myönteistä palautetta ja tukea opetat hänelle ystävyyden taitoja ja luot kodista turvallisen paikan. Näin lapsesi oppii rakastamaan itseään ja sen kautta takaat hänelle paremmat kasvuolosuhteet tulevaisuudessa.

Kun tutustut omaan sisäiseen lapseesi, voit vapauttaa oman luovan, epäröimättömän ja kaiken tapahtuvan varauksetta hyväksyvän puolesi. Sisäinen lapsesi pitää Sinusta huolta ja se tekee ratkaisuja, joihin et aikuisen roolissa koskaan antaisi itsellesi lupaa.
Oletko ankara vai kiltti elämäsi tärkeimmälle henkilölle – Sinulle?

Valon Lapsi – saat aivan uuden näkökulman lapseen, vanhemmuuteen tai omiin ainutlaatuisiin ominaisuuksiisi!

Valon Lapsi

Valon Lapsi -vahvista sidettä lapseesi puhtaalla rakkaudella

Lapsi on luontainen onnistuja omilla erityislahjoillaan, jotka jokaisen vanhemman on hyvä tietää.

Lue lisää