Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Riimutulkinta

Aloitat joka päivä jonkun uuden asian elämässäsi. Anna riimujen toimia oppainasi.

Olen rakentanut tämän riimutulkinnan sellaisella ajatuksella, että olet aloittamassa tärkeää matkaa elämässäsi kuin valloitusretkelleen lähtevä viikinkipäällikkö. Vaikka kysymyksesi tai suunnitelmasi on ihan konkreettinen, huomaat tulkintaa lukiessasi olevasi matkalla sisäisessä ja suurelta osin alitajuisessa maailmassa.

Tulkinta avaa korkeamman tietoisuutesi portteja viiden riimun pöytänä, jonka voit tehdä veloituksetta. Riimupöydän tulkinnasta veloitan pienen korvauksen. Tulkinnan tilaamisesta voit päättää riimupöytäsi valmistuttua.

Elämäsi uudistuu jatkuvasti. Ota riimut oppaaksesi.

1. Riimu valottaa joitakin menneisyytesi tapahtumia ja ennen kaikkea sitä, miten menneisyytesi valinnat ja oivallukset voivat auttaa Sinua selviämään nyt alkamassa olevasta matkastasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Joskus sieltä selviää se sisäinen pakko, joka ajaa Sinua nyt liikkeelle.

2. Toisen riimun nostaessasi olet jo lähtösatamassa ja siksi tämä riimu valaa Sinuun uskoa matkasi tarpeellisuudesta.

Elämäsi on uudistumassa ja olet todellakin valmis ottamaan seuraavan askeleen ja irrottamaan alustasi laiturissa pitävät köydet.

3. Kolmas riimu on eräänlainen loitsu tai suojakilpi, joka ilmoittaa mitkä henkiset valmiudet Sinulla ovat käytössäsi nyt alkavalla matkalla.

Tämän riimun oivallukset kannattaa painaa huolellisesti omaan tietoisuuteen pahanpäivän varalle ja tuntea riimun sanomasta nouseva voimalataus jokaisessa solussa etenkin vihollisen ilmaantuessa paikalle.

4. Neljäs riimu kertookin sitten vihollisesta, jonka tulet tämän matkasi aikana kohtaamaan.

Pahin este etenemiselle ja onnistumiselle on joku alitajuinen negatiivinen käyttäytymismalli, joka pyrkii nousemaan esille nimenomaan tämän nyt alkamassa olevan seikkailusi aikana.

5. Viides riimu kertoo siitä palkkiosta ja henkisestä kasvusta, joka Sinua odottaa tämänkertaisen retkesi onnistuessa parhaalla mahdollisella tavalla.

Thorin palkinto on aivan varmasti tavoittelemisen arvoinen juttu, jonka kanssa on upeaa palata kotisatamaan omien läheistesi pariin.