Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

UUTUUS:

5 Riimun pöytä ja sen tulkinta vie Sinut matkalle syvälle sisimpääsi – Riimuneuvonpitoon


Onko sinulla ongelma, huoli, epäilys, kysymys? Kaipaatko vahvistusta johonkin - työhön, asumiseen, rakkauteen? Astrologian ja Tarot-korttien tapaan myös riimuihin liittyy yhteys alitajuntaan. Yksikään riimu ei asetu eteesi sattumalta tai vahingossa, vaan sillä on aina tärkeä sanoma kerrottavana. Riimuilta voimme kysyä neuvoa erilaisissa valintatilanteissa, elämän solmukohdissa tai vain vahvistukseksi omille ajatuksillemme.

Voit siirtyä suoraan riimupöydän tekoon alla olevasta painikkeesta tai katsoa vielä opasvideon ennen riimupöydän tekoon siirtymistä. Riimupöydän tekeminen on ILMAINEN PALVELU sinulle. Riimupöydän tulkinnasta veloitan pienen korvauksen ( 7,99€ ). Tulkinnan tilaamisesta voit päättää riimupöytäsi valmistuttua.

Katso Riimutulkinnan esittelyvideo

Elämäsi uudistuu jatkuvasti. Ota riimut oppaaksesi.


1. Riimu valottaa joitakin menneisyytesi tapahtumia ja ennen kaikkea sitä, miten menneisyytesi valinnat ja oivallukset voivat auttaa Sinua selviämään nyt alkamassa olevasta matkastasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Joskus sieltä selviää se sisäinen pakko, joka ajaa Sinua nyt liikkeelle.

2. Toisen riimun nostaessasi olet jo lähtösatamassa ja siksi tämä riimu valaa Sinuun uskoa matkasi tarpeellisuudesta.

Elämäsi on uudistumassa ja olet todellakin valmis ottamaan seuraavan askeleen ja irrottamaan alustasi laiturissa pitävät köydet.

3. Kolmas riimu on eräänlainen loitsu tai suojakilpi, joka ilmoittaa mitkä henkiset valmiudet Sinulla ovat käytössäsi nyt alkavalla matkalla.

Tämän riimun oivallukset kannattaa painaa huolellisesti omaan tietoisuuteen pahanpäivän varalle ja tuntea riimun sanomasta nouseva voimalataus jokaisessa solussa etenkin vihollisen ilmaantuessa paikalle.

4. Neljäs riimu kertookin sitten vihollisesta, jonka tulet tämän matkasi aikana kohtaamaan.

Pahin este etenemiselle ja onnistumiselle on joku alitajuinen negatiivinen käyttäytymismalli, joka pyrkii nousemaan esille nimenomaan tämän nyt alkamassa olevan seikkailusi aikana.

5. Viides riimu kertoo siitä palkkiosta ja henkisestä kasvusta, joka Sinua odottaa tämänkertaisen retkesi onnistuessa parhaalla mahdollisella tavalla.

Thorin palkinto on aivan varmasti tavoittelemisen arvoinen juttu, jonka kanssa on upeaa palata kotisatamaan omien läheistesi pariin.