Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Äitihoroskooppi

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Härkä-äiti

Härkä-äiti osaa nauttia elämästä

Turvallisuuden ja pysyvyyden takaaminen kaikille läheisillesi kuuluu Härkänaisena luontaisiin käyttäytymismalleihisi ja voisi olettaa myös lasten saavan parhaan mahdollisen kasvualustan Härkä-äidin hellässä huomassa. Lasten kannalta tärkeintä ja kannustavinta sinussa on kykysi nauttia elämän pienistä ja suurista iloista sekä itse että yhdessä lastesi kanssa. Halusi luoda lapsillesi mahdollisimman turvallinen ja tasapainoinen koti, kääntyy helposti liiaksi huolehtimiseksi ja siitä lapsesi eivät koskaan tule sinua kiittämään.

Tärkeintä on iloinen läsnäolosi

Saatat hyvinkin olettaa lastesi kaipaavan jotain sellaista, jota vaille itse koit jääneesi omassa lapsuudessasi. Maailma on kuitenkin muuttunut niistä ajoista ja tulet ihmeeksesi huomaamaan, että heidän turvallisuutensa ja hyvinvointinsa kannalta tärkeintä on sinun iloinen läsnäolosi. Härkä-äitinä pystyt jakamaan lapsillesi sisäisen varmuuden siitä, että kaikki valinnat voivat perustua puhtaasti omiin tarkoitusperiin. Silloin toteutat huolehtimisviettiäsi puhtaalla sydämellä vastapalveluksia odottamatta ja lapsesi oppivat samanlaiseen sosiaaliseen rehellisyyteen.

Lapsi testaa aitouttasi

Tavalla tai toisella lapsesi tulee haastamaan härkämäisen pyrkimyksesi liialliseen huolehtimiseen. Sinusta saattaa tuntua, että lapsi on kiittämätön, mutta siitä ei koskaan ole kysymys. Lapsesi vain testaa, teetkö asioita rakkaudesta vai velvollisuudentunnosta. Jälkimmäisessä tapauksessa tulet saamaan kylmää kyytiä viimeistään murrosiän koittaessa. Suosittelen tutustumista lapsesi astrologiseen karttaan ja sen erityispiirteisiin, jotta oppisit arvostamaan sellaisia henkisiä valmiuksia, joita et härkä-äitinä ihan helposti lukisi positiivisiksi piirteiksi.

Näe lapsesi tai itsesi uusin silmin - Valon Lapsena

Lapsesi tai lapsenlapsesi on rakastavin, hyväksyvin ja ehdottomasti kasvattavin peili, mitä koskaan tulee eteesi osumaan. Suurin tarkoituksesi, mutta samalla myös haasteesi, on auttaa rakkaudella lastasi löytämään todelliset lahjansa ja valmiutensa.
Antamalla lapselle omaa aikaasi, myönteistä palautetta ja tukea opetat hänelle ystävyyden taitoja ja luot kodista turvallisen paikan. Näin lapsesi oppii rakastamaan itseään ja sen kautta takaat hänelle paremmat kasvuolosuhteet tulevaisuudessa.

Kun tutustut omaan sisäiseen lapseesi, voit vapauttaa oman luovan, epäröimättömän ja kaiken tapahtuvan varauksetta hyväksyvän puolesi. Sisäinen lapsesi pitää Sinusta huolta ja se tekee ratkaisuja, joihin et aikuisen roolissa koskaan antaisi itsellesi lupaa.
Oletko ankara vai kiltti elämäsi tärkeimmälle henkilölle – Sinulle?

Valon Lapsi – saat aivan uuden näkökulman lapseen, vanhemmuuteen tai omiin ainutlaatuisiin ominaisuuksiisi!

Valon Lapsi

Valon Lapsi -vahvista sidettä lapseesi puhtaalla rakkaudella

Lapsi on luontainen onnistuja omilla erityislahjoillaan, jotka jokaisen vanhemman on hyvä tietää.

Lue lisää