Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Äitihoroskooppi

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Kala-äiti

Melkein kuin sadussa eläisi

Sinun lapsillasi ei varmasti ole juuri koskaan tylsää, sillä Kala-äitinä pystyt samaistumaan lapsen maailmaan sellaisella intensiteetillä, että jokainen leikki on lopulta ihan aitoa elämää. Pystyessäsi tämän lisäksi tunnistamaan lapsesi ailahtelevat mielialat juuri sillä sekunnilla, kun siellä sielun sopukoissa jotain tapahtuu, tulet saamaan saumattoman luottamuksen osaksesi. Toki tuo luottamus saattaa horjua hiukan silloin kun suojeluviettisi muuttuu liian tukahduttavaksi.

Äiti, jolle kaikki on mahdollista

Sinulle mikään tässä maailmassa ei ole mahdotonta ja tällainen asenne on suurin lahja, minkä voit lapsillesi antaa. Toki siinä on lasten kavereilla ja naapureilla ihmettelemistä kerrakseen, kun he näkevät sinun raahaavan ihan oikeaa moottoria yhdessä lasten kanssa rakentamanne avaruusraketin pyrstöä kohti. Lapsillesi on tosiaan mahdollista moni sellainen asia ja kokemus, jota muut äidit eivät uskaltaisi edes ajatella antavansa lasten elämään. Lastesi kannalta se on tietysti hienointa maailmassa, ainakin jos he saavat sitten vielä kantaa oman vastuunsa ihan itse.

Osoitat lapsellesi, että kaikki on mahdollista

Tässäpä piilee Kala-äidin suurin epäonnistumisen riski. Sinä kun niin mielelläsi varjelisit lapsiasi kaikilta kolhuilta ja epäonnistumisilta suuressa herkkyydessäsi. Uskoisin, että tunnistaessasi lastesi erityisvahvuudet ja heidän suurimmat henkiset valmiutensa, pystyt sydäntäsi kuunnelleen antamaan heille tilaa kasvaa yhtä hyvin peräänantamattomiksi sotureiksi kuin henkisiksi lääkäreiksi oman karttansa ja taipumustensa mukaisesti. Koska sinulle sielussasi on kaikki mahdollista, pystyt välittämään saman sanoman lapsillesi, olivatpa heidän vahvuutensa millä elämänalueella tahansa.

Näe lapsesi tai itsesi uusin silmin - Valon Lapsena

Lapsesi tai lapsenlapsesi on rakastavin, hyväksyvin ja ehdottomasti kasvattavin peili, mitä koskaan tulee eteesi osumaan. Suurin tarkoituksesi, mutta samalla myös haasteesi, on auttaa rakkaudella lastasi löytämään todelliset lahjansa ja valmiutensa.
Antamalla lapselle omaa aikaasi, myönteistä palautetta ja tukea opetat hänelle ystävyyden taitoja ja luot kodista turvallisen paikan. Näin lapsesi oppii rakastamaan itseään ja sen kautta takaat hänelle paremmat kasvuolosuhteet tulevaisuudessa.

Kun tutustut omaan sisäiseen lapseesi, voit vapauttaa oman luovan, epäröimättömän ja kaiken tapahtuvan varauksetta hyväksyvän puolesi. Sisäinen lapsesi pitää Sinusta huolta ja se tekee ratkaisuja, joihin et aikuisen roolissa koskaan antaisi itsellesi lupaa.
Oletko ankara vai kiltti elämäsi tärkeimmälle henkilölle – Sinulle?

Valon Lapsi – saat aivan uuden näkökulman lapseen, vanhemmuuteen tai omiin ainutlaatuisiin ominaisuuksiisi!

Valon Lapsi

Valon Lapsi -vahvista sidettä lapseesi puhtaalla rakkaudella

Lapsi on luontainen onnistuja omilla erityislahjoillaan, jotka jokaisen vanhemman on hyvä tietää.

Lue lisää