Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Tarot-persoonallisuuskortti

Etunimien ja sukunimesi mukaan määräytyvä persoonallisuuskortti muodostuu kaikkien nimiesi kirjainten yhdessä muodostamasta värähtelystä, jota kuvaa joku 22:sta Suurten Salaisuuksien korteista. Tämän kortin sanoma on tarkoitettu tukemaan sinun persoonallista kasvuasi ja kehittymistäsi tasapainoisemmaksi ja vahvemmaksi ihmiseksi. Suosittelen tutustumaan tämän kortin sisältöön useamman tarotpakan ja tarotkirjan opastuksella, jotta saisit itsestäsi mahdollisimman laajan ja monipuolisen käsityksen. Tämä kortti on ikään kuin kuva Sinusta muiden silmissä ja toivottavasti löydät siitä eväitä itsevarmuutesi ja itsetietoisuutesi vahvistamiseen.

Mikä on Persoonallisuuskorttisi?

Jotain meni pieleen. Kokeile hetken kuluttua uudestaan tai ota yhteyttä asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.
Täytä puuttuvat tiedot

{{personalCard.title}}

{{personalCard.description}}Odota hetki ...

Tarot 5 korttia
pelipoleteilla 5€/ pöytä (norm. 7,99€).

Elämässämme on paljon kaikkea sellaista, mitä emme pysty silmillämme näkemään ja korvillamme kuulemaan.

Tarot 5 korttia -pöytä auttaa Sinua näkemään nykyisen tilanteesi selkeämmin, ja miten karma ja alitajuiset pelot siihen vaikuttavat.

Lue lisää

Säästä Astro-poleteilla!

Tarot 3 korttia
pelipoleteilla 3€/ pöytä (norm. 3,99€).

Tähän hetkeen sisältyy viisautta yhtä paljon menneisyydestä kuin tulevaisuudesta. Siksi jokainen näistä korteista on täsmälleen yhtä arvokas. Saamasi vastaus ei löydy ainoastakaan erillisestä kortista, vaan kaikista kolmesta yhdessä.

Lue lisää