Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Äitihoroskooppi

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Kaksos-äiti

Lapsena lasten joukossa

Sosiaalisesti aktiivisena ja äärimmäisen sopeutuvana Kaksosäitinä pystyt antamaan lapsillesi loistavan esimerkin selviämistaidoista mitä ihmeellisemmissä tilanteissa. Uteliaana ja valppaana ihmisenä olet eläinradan merkeistä luontevimmin lasten tasolla ja siksi he mielellään ottavat sinut mukaan leikkeihin ja kaikkeen muuhunkin omaan tekemiseensä. Lastesi kavereille ja ystäville on helppoa tulla sinun kotiisi ja tuntea olonsa siellä kotoisaksi ja turvalliseksi.

Tarvitset tilaa ja aikaa itsellesi

Kaksosena tarvitset kuitenkin tavallista enemmän tilaa itsellesi ja monenlaiselle tekemiselle. Saatat helposti hermostua lasten vaatimuksiin ja odotuksiin vain siksi, että yrität olla liian monessa paikassa samaan aikaan. Sielultasi pyrit takaamaan lapsillesi monipuolisen ja vivahteikkaan elämän – etenkin, jos olet omassa lapsuudessasi joutunut sopeutumaan omien vanhempiesi asettamiin sääntöihin ja kokenut olosi ahdistuneeksi. Lapsillasi ei kuitenkaan ole samaa ongelmaa, eikä odotusta tilasta tai vapaudesta kuin sinulla mahdollisesti on ollut.

Oppimiskyvystäsi on hyötyä lapsen tulevaisuudelle

Olet valmis oppimaan koko ajan uusia asioita ja siksi sinulle saattaa olla kaikista merkeistä eniten hyötyä lapsesi / lastesi astrologisen kartan ymmärtämisestä. Pystyt oivaltamaan lapsen henkiset valmiudet ja tarjoamaan helposti sellaisia kokemuksia ja sellaista huomiota, jota hän eniten tarvitsee. Valon Lapsi Tulkinnan avulla opit asettamaan rajat niitä tarvitsevalle, antamaan tilaa taiteelliselle herkkyydelle ja hyväksymään mahdolliset taistelijan tai luontaiset johtajan piirteet lapsessasi.

Näe lapsesi tai itsesi uusin silmin - Valon Lapsena

Lapsesi tai lapsenlapsesi on rakastavin, hyväksyvin ja ehdottomasti kasvattavin peili, mitä koskaan tulee eteesi osumaan. Suurin tarkoituksesi, mutta samalla myös haasteesi, on auttaa rakkaudella lastasi löytämään todelliset lahjansa ja valmiutensa.
Antamalla lapselle omaa aikaasi, myönteistä palautetta ja tukea opetat hänelle ystävyyden taitoja ja luot kodista turvallisen paikan. Näin lapsesi oppii rakastamaan itseään ja sen kautta takaat hänelle paremmat kasvuolosuhteet tulevaisuudessa.

Kun tutustut omaan sisäiseen lapseesi, voit vapauttaa oman luovan, epäröimättömän ja kaiken tapahtuvan varauksetta hyväksyvän puolesi. Sisäinen lapsesi pitää Sinusta huolta ja se tekee ratkaisuja, joihin et aikuisen roolissa koskaan antaisi itsellesi lupaa.
Oletko ankara vai kiltti elämäsi tärkeimmälle henkilölle – Sinulle?

Valon Lapsi – saat aivan uuden näkökulman lapseen, vanhemmuuteen tai omiin ainutlaatuisiin ominaisuuksiisi!

Valon Lapsi

Valon Lapsi -vahvista sidettä lapseesi puhtaalla rakkaudella

Lapsi on luontainen onnistuja omilla erityislahjoillaan, jotka jokaisen vanhemman on hyvä tietää.

Lue lisää