Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Äitihoroskooppi

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Leijona-äiti

Lämpöä ja turvallisuutta

Leijona-äitinä olet todennäköisesti äideistä parhain ja kunnioitetuin, sillä olet valmis puolustamaan lapsiasi ja myöhemmin myös lapsenlapsiasi suorastaan raivokkaasti ja seurauksista piittaamatta. Olet automaattisesti ylpeä pennuistasi, olivat ja tekivät he sitten ihan mitä tahansa. Lapsilla on aina tilaa Leijona-äidin helmoissa ja osaat heittäytyä lapsen maailmaan niin leikeissä kuin satuja lukiessasi. Omassa lapsuudessasi et ehkä saanut olla oma täydellinen itsesi ja siksi teet kaikkesi omien lastesi rajojen laajentamiseksi.

Pidät ohjat käsissäsi

Aikaa on kuitenkin kulunut runsaasti sinun lapsuudestasi ja sinulle laajentamiselta tuntuvat toimenpiteet voivat olla lapselle jopa päinvastainen kokemus. Luonteeseesi kuuluu pitää ohjat käsissäsi ja kantaa vastuu laumastasi, mikä toki luo turvallisuutta lasten elämään. Voimasi ja totta puhuen myöskään tietosi eivät ole rajattomat väitteistäsi huolimatta ja elämä saattaa muodostua yllättävän raskaaksi monta kertaa turhan painolastin vuoksi.

Anna lapselle aitoutta

Ihan vaan lastesi vuoksi ja ehkä hiukan oman kunnianhimosi ajamana saatat odottaa lapsiltasi enemmän kuin mihin heillä on valmiuksia. Tai kyllä heillä ihan oikeasti on paljon valmiuksia, mutta erilaisia kuin mitä sinä Leijonana tulisit ensimmäisenä ajatelleeksi. Leijona-äitinä olet valmis vääntäytymään monelle mutkalle lapsesi hyväksi. Todellisuudessa moista vääntelehtimistä ei yksikään lapsistasi kaipaa. Lapsellasi / lapsillasi on ihan omat ainutlaatuiset valmiudet menestyä elämässä jopa sinua paremmin. Valon Lapsi tulkinta kertoo, miten he sen tekevät ja miten sinä voit parhaalla mahdollisella tavalla heitä tukea olemalla oma itsesi ja elämällä omaa elämääsi. Näin Leijona sinussa pääsee oikeaan elementtiinsä.

Näe lapsesi tai itsesi uusin silmin - Valon Lapsena

Lapsesi tai lapsenlapsesi on rakastavin, hyväksyvin ja ehdottomasti kasvattavin peili, mitä koskaan tulee eteesi osumaan. Suurin tarkoituksesi, mutta samalla myös haasteesi, on auttaa rakkaudella lastasi löytämään todelliset lahjansa ja valmiutensa.
Antamalla lapselle omaa aikaasi, myönteistä palautetta ja tukea opetat hänelle ystävyyden taitoja ja luot kodista turvallisen paikan. Näin lapsesi oppii rakastamaan itseään ja sen kautta takaat hänelle paremmat kasvuolosuhteet tulevaisuudessa.

Kun tutustut omaan sisäiseen lapseesi, voit vapauttaa oman luovan, epäröimättömän ja kaiken tapahtuvan varauksetta hyväksyvän puolesi. Sisäinen lapsesi pitää Sinusta huolta ja se tekee ratkaisuja, joihin et aikuisen roolissa koskaan antaisi itsellesi lupaa.
Oletko ankara vai kiltti elämäsi tärkeimmälle henkilölle – Sinulle?

Valon Lapsi – saat aivan uuden näkökulman lapseen, vanhemmuuteen tai omiin ainutlaatuisiin ominaisuuksiisi!

Valon Lapsi

Valon Lapsi -vahvista sidettä lapseesi puhtaalla rakkaudella

Lapsi on luontainen onnistuja omilla erityislahjoillaan, jotka jokaisen vanhemman on hyvä tietää.

Lue lisää