Parisuhde

Rakkaus ihmisten välillä on sitä suurempaa, mitä aidommin osaamme olla oma itsemme eri tilanteissa. Karttavertailu ei kerro, tulenko toimeen jonkun kanssa. Se kertoo, miten tulen parhaiten toimeen toisen tai toisten kanssa.

Kun kahden kartan planeettaenergioita verrataan keskenään, saadaan syntymään valtava määrä keskinäistä suhdetta kuvaavia astrologisia tekijöitä. Matemaattisesti näistä tekijöistä pystytään rakentamaan kumppanuutta koossa pitävä selkäranka, jonka lujuus on riippuvainen keskinäisen ymmärryksen määrästä. I

hmissuhteita ja parisuhdetta tutkittaessa nousee ratkaisevaan rooliin planeettarytmeistä muodostuva pyhä geometria, joka toteutuu keskinäisten kemioiden lisäksi solujemme dna-rakenteessa ja koko universumimme koostumuksessa.

Astro-oppaasi Ihmissuhteisiin - Astro.fi

Astro-oppaasi Ihmissuhteisiin

Usein voi vain ihmetellä, miksi minä käyttäydyn niin kuin käyttäydyn tietyissä tilanteissa. Tämä tulkinta vastaa moneen miksi kysymykseen, minkä jälkeen tilanne yleensä muuttuu paljon mukavammaksi kaikille osapuolille.

Lue lisää

Rakkautenne Kulmakivet - Astro.fi

Rakkautenne Kulmakivet

Rakkaus on kemiaa kahden ihmisen välillä. Me todella tarvitsemme toisiamme. Tämä tulkinta auttaa näkemään, mihin minä häntä ja hän minua tarvitsee. Tätä todellisuutta luetaan monta kertaa kyyneleet silmistä valuen.

Lue lisää

Parisuhde Paremmaksi - Astro.fi

Parisuhde Paremmaksi

Kun yhdistetään kaksi edellistä tulkintaa, olet tutustumassa sekä itseesi ihmissuhteissa yleensä, että keskinäisen suhteenne astrologisiin ja suhdetta ylläpitäviin jännitteisiin samalla kertaa. Tuhti tietopaketti vaikkapa häälahjaksi.

Lue lisää

Rakkautenne Tähdet - Astro.fi

Rakkautenne Tähdet

Parisuhteen ja kumppanuuden valoja ja varjoja vertaileva tulkinta, joka kertoo ihan selvin sanoin mikä suhteessanne toimii ja mikä ei ihan niin hyvin.

Lue lisää

Rakkautenne Oraakkeli - Astro.fi

Rakkauden Oraakkeli

Rakkaudellinen aloituspaketti astrologiaan tutustumiseksi Sinulle, joka haluat saman tien perehtyä itseesi, kumppaniisi ja kosmisiin tekijöihin keskinäisillä kartoillanne.

Lue lisää