Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Parisuhde

Rakkaus ihmisten välillä on sitä suurempaa, mitä aidommin osaamme olla oma itsemme eri tilanteissa. Karttavertailu ei kerro, tulenko toimeen jonkun kanssa. Se kertoo, miten tulen parhaiten toimeen toisen tai toisten kanssa.

Kun kahden kartan planeettaenergioita verrataan keskenään, saadaan syntymään valtava määrä keskinäistä suhdetta kuvaavia astrologisia tekijöitä. Matemaattisesti näistä tekijöistä pystytään rakentamaan kumppanuutta koossa pitävä selkäranka, jonka lujuus on riippuvainen keskinäisen ymmärryksen määrästä.

Ihmissuhteita ja parisuhdetta tutkittaessa nousee ratkaisevaan rooliin planeettarytmeistä muodostuva pyhä geometria, joka toteutuu keskinäisten kemioiden lisäksi solujemme dna-rakenteessa ja koko universumimme koostumuksessa.

Parisuhde Paremmaksi - Astro.fi

Parisuhde Paremmaksi

Rakkaus on aina ollut ja tulee aina olemaan suuri mysteeri. Astrologia ei kerro, sovitteko te toisillenne, mutta se auttaa ymmärtämään kumppanisi toimintaa. Tuhti tietopaketti vaikkapa häälahjaksi.

Lue lisää

Astro-oppaasi Ihmissuhteisiin - Astro.fi

Astro-oppaasi Ihmissuhteisiin

Usein voi vain ihmetellä, miksi minä käyttäydyn niin kuin käyttäydyn tietyissä tilanteissa. Tämä tulkinta vastaa moneen miksi kysymykseen, minkä jälkeen tilanne yleensä muuttuu paljon mukavammaksi kaikille osapuolille.

Lue lisää

Rakkautenne Tähdet - Astro.fi

Rakkautenne Tähdet

Parisuhteen ja kumppanuuden valoja ja varjoja vertaileva tulkinta, joka kertoo ihan selvin sanoin mikä suhteessanne toimii ja mikä ei ihan niin hyvin.

Lue lisää