Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Tarot, avain ikivanhan viisauden lähteille

Tarot-kortit sisältävät erilaisia symboleja ihmisen elämästä ja sen tapahtumista. Tarot-korteilla voit katsoa vastauksia esimerkiksi ihmissuhteisiin, rakkauteen, työhön, rahaan ja asumiseen liittyviin asioihin.


Henkilökohtaisia tarotkortteja

Jokaiselle meistä löytyy konkreettisten tekijöiden perusteella omia ns. pysyviä tarotkortteja, joiden energia seuraa meitä läpi koko elämämme. Persoonallisuuskortti voi muuttua sukunimen tai etunimien virallisesti muuttuessa joksikin toiseksi. Sielunkortti seuraa meitä kehdosta hautaan, koska se perustuu syntymäaikaamme. Vuosikortti sen sijaan vaihtuu aina vuoden vaihtuessa ja kuvastaa henkisen kehityksemme vuositason kehitysnäkymiä.

Olen itse pitänyt useampia tarot-kursseja ja käyttänyt eri tarotpakkoja tueksi elämäni ratkaisuille jo lähes 30 vuoden ajan. Sielunkortistani olen maalauttanut jopa taulun ihan oikealla taidemaalarilla. Niin tärkeäksi olen sen kokenut elämäni ohjaajana. Nämä tekstit ovat lukemiini kirjoihin ja teksteihin pohjautuva henkilökohtainen kiteytetty kokemukseni korttien sisältämästä sanomasta. Sinä luot omista korteistasi oman todellisuutesi näihin ja mielellään muidenkin korteista tekemiin tulkintoihin perustuen. Nosta ilmainen päivän Tarot korttisi!

Nosta päivän tarotkorttisi
Jotain meni pieleen. Kokeile hetken kuluttua uudestaan tai ota yhteyttä asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.


Odota hetki ...

Nostamasi Tarot-kortti

{{freebieCard.name}}

{{freebieCard.interpretation}}

VIP etu

Liity Astron VIP asiakkaaksi huimine etuineen ja lunasta samalla hieno liittymislahja. Ottaessasi VIP jäsenyyden saat ILMAISEKSI kerran Viikinkiriimut TAI Tarot 5 korttia tulkinnan (arvo 7,99€).

Tarot 5 korttia
pelipoleteilla 5€/ pöytä (norm. 7,99€).

Elämässämme on paljon kaikkea sellaista, mitä emme pysty silmillämme näkemään ja korvillamme kuulemaan.

Tarot 5 korttia -pöytä auttaa Sinua näkemään nykyisen tilanteesi selkeämmin, ja miten karma ja alitajuiset pelot siihen vaikuttavat.

Lue lisää

Säästä Astro-poleteilla!

Tarot 3 korttia
pelipoleteilla 3€/ pöytä (norm. 3,99€).

Tähän hetkeen sisältyy viisautta yhtä paljon menneisyydestä kuin tulevaisuudesta. Siksi jokainen näistä korteista on täsmälleen yhtä arvokas. Saamasi vastaus ei löydy ainoastakaan erillisestä kortista, vaan kaikista kolmesta yhdessä.

Lue lisää

Sielunkortti

Sielunkortti seuraa meitä kehdosta hautaan, koska se perustuu syntymäaikaamme.

Lue lisää

Persoonallisuuskortti

Persoonallisuuskortti voi muuttua sukunimen tai etunimien virallisesti muuttuessa joksikin toiseksi.

Lue lisää

Vuosikortti

Vuosikortti vaihtuu aina vuoden vaihtuessa ja kuvastaa henkisen kehityksemme vuositason kehitysnäkymiä.

Lue lisää