Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Vuosihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

MUUTTUUKO MAAILMA DRAMAATTISESTI VUOSINA 2019-2020

Olin aloittelevana astrologina seuraamassa vuosina 1989-1991 Berliinin muurin ja Neuvostoliiton kiinteinä pidettyjen rakenteiden taianomaista katoamista maailmankartalta. Vuonna 1991 olin kertomassa Suomen suurimpien yritysten johtohenkilöille planeettakuvioiden ja taloushistoriaan liittyvien tapahtumien yhteyksistä. Siellä kerroin vuodesta 1930, jolloin samanaikaiset raskaat kulminaatiot Jupiterin, Saturnuksen, Neptunuksen ja Pluton välillä olivat kovasti vuosien 1989-1991 kaltaisia. Jo sitä ennen olin saanut kutsun tamperelaiseen pankkiiriliikkeeseen, joka halusi vastaavanlaisen historiallisen katsauksen tueksi omille arvioilleen tulossa olevasta valuuttakriisistä. Marraskuussa 1991 suoritettu pakkodevalvaatio ajoi Suomen vielä 1930 luvun lamaa pahempaan taantumaan. Historia toisti itseään, vaikka luennollani en itsekään osannut sen suuruutta ja vaikutuksia kuvitella niin suuriksi, kuin ne lopulta osoittautuivat.

Vuonna 2001 seurasin yhdessä maailman muiden astrologien kanssa, mitä mahtaa tarkoittaa Jupiterin ja Saturnuksen samanaikainen oppositio Plutolle. Ennen tuota tapahtumaa Suomen silloin tunnetuin ja arvostetuin astrologi Sven Stenberg sivusi asiaa tv-dokumentissa, jossa hän arveli USA:n olevan tärkeässä roolissa tulossa olevissa tapahtumissa. Kukaan astrologi ei tietääkseni ollut osannut "ennustaa" kaksoistorneihin suunnattua iskua, vaikka terrorismi oli vahvasti osana astrologien välistä keskustelua, tautiepidemioiden ja nälänhädän ohella.

Vuonna 2014 astrologien mielenkiinto kohdistui Uranuksen, Pluton ja Jupiterin keskinäisiin koviin kulminaatioihin, joiden perusteella ounasteltiin jonkun suuren historiallisen tapahtuman käynnistymistä. Kuinka historialliseksi Venäjän ja Krimin välinen selkkaus vielä osoittautuu, sitä emme voi tietää. Astrologisesti katsoen jotain todella merkittävää siinä käynnistyi.

Tällä hetkellä astrologien mielenkiinto kohdistuu vuonna 2019 toteutuviin kolmeen Jupiterin ja Neptunuksen väliseen neliöön. Tämä kuvio on ollut edeltämässä edellä kuvattuja historiallisia tapahtumia liuottamalla sosiaalisia rakenteita ja aiheuttamalla hallitsematonta kansannousua olemassa olevia järjestelmiä vastaan. Berliinin muuri revittiin alas käsin, lapioin ja lopulta työkonein ilman kenenkään antamaa lupaa tai määräystä. Kansa vain ryntäsi muurille, eivätkä muuria vartioineet sotilaat voineet ampua oman maansa kansalaisia. Samoin kävi entisessä Neuvostoliitossa, jonka osavaltiot vain itsenäistyivät samaan aikaan ja sellaisella joukolla, ettei kukaan voinut sille mitään. Maailma muuttui kansanjoukkojen voimalla ja tätä alitajuisesti ohjaavaa voimaa kuvaa astrologiassa Neptunus.

Kun seuraa tällä hetkellä maailman ja Suomen tapahtumia, niin samaa tunnelmaa on ilmassa. Koko Eurooppa kiehuu samankaltaisessa liemessä, jossa ns. vähempiosaiset on ajettu ja ajetaan systemaattisesti aina vain kehnompaan asemaan. En yhtään ihmettelisi, jos Suomen keltapaidat nousisivat kyselemään vaikkapa vähätuloisille luvattujen verovähennysten perään. Tulihan se vähennys, mutta se tuli kaikille tuloihin katsomatta samalla prosentilla ja sellaisena vähennyksenä vain lisää kuilua köyhien ja rikkaiden välillä. Tarvittavat säästöt revitään sitten vammaisilta, vanhuksilta, työttömiltä, eläkeläisiltä, opiskelijoilta, pienyrittäjiltä ja vakavasti sairailta kansalaisilta. Joukko kasvaa koko ajan ja myös sen sisällä oleva voima kasvaa. Jotain on pian pakko tapahtua ja tapahtuu kanssa, kuten historia osoittaa.

Todellinen köydenveto ja ne kaikkein dramaattisimmat muutokset ajoittuvat vuodelle 2020 Jupiterin ja Saturnuksen tehdessä samanaikaista yhtymää Plutolle. Mikä ikuisena pidetty järjestelmä silloin revitään palasiksi? USA, EU, Venäjä, Kiina. Vaihtoehtoja riittää, mutta vasta aika näyttää, mitä todella tapahtuu. Me astrologit ja astrologian harrastajat voimme vain seurata millä tavalla planeettakuvioihin sidottu historia tällä kertaa toistaa itseään.

Jokaisella horoskooppimerkillä on oma haasteensa ja tietysti myös omat suuret mahdollisuutensa tässä tapahtumien vyöryssä vuonna 2019 rakkauselämän kuvioita unohtamatta. Oman merkkisi kuvaus löytyy, kun jatkat lukemista.

Jupiter haastaa kuuntelemaan alitajunnan varoituksia
Jupiterin ja Neptunuksen neliö on 2019 vuoden vahvimmin vaikuttava kuvio hitaiden planeettojen välillä. Jupiterin kuvatessa jatkuvaa kasvua ja laajentumista, muistuttaa Neptunus illuusioiden ja ylisuurten odotusten miinakentästä, joka ulottuu kaikille sosiaalisen elämän alueille. Eniten tämä kuvio voisi tulla näkyviin yllättävinä romahduksina menestyviltä näyttävissä yrityksissä, jotka voittoa tavoitellessaan unohtavat työstä ja tekemisestä nauttimisen merkityksen niin yritysjohdolle kuin työntekijöille. Maailman taloustilanne tulee sekin olemaan hurjassa myllerryksessä ja piilossa pysyneet hämärät kytkökset saattavat hyvinkin tulla kaikkien katseltavaksi vuoden 2019 aikana. Jos näin tapahtuu, niin kaaos ja talouskriisi ravistelevat niin EU:ta, USA:ta kuin koko maapalloa.

Saturnus jatkaa tilintarkastusta
Saturnus saapui omaan merkkiinsä jo joulukuun lopussa 2017 ja pysyy siellä 2020 vuoden puolelle määrittämässä todellista arvoa esineille, kiinteistöille, maaperälle ja kulutushyödykkeille. Rahan arvo on yksi Saturnuksen alaisuuteen kuuluvista asioista ja odotankin mielenkiinnolla, millaiselle jengalle arvopaperit ja pörssikurssit näiden kahden vuoden aikana kiertyvät. Myös kaikkien valtioiden lainat ovat jo aikoja sitten ylittäneet takaisinmaksukyvyn rajat ja Saturnus saattaa esittää sen ratkaisevan kysymyksen, joka puhkaisee kuplan ja palauttaa meidät tasapainoon materian kanssa.

Resurssit tiukassa kontrollissa
Saturnus tekee omasta merkistään kaunista sekstiiliä Neptunukselle ja lähestyy yhtymää Plutolle, joka tulee tarkaksi vasta vuonna 2020. Silti jo tänä vuonna kannattaa seurailla markkinoiden ja talouden turbulenssia. Viitteet siitä, millaista rytinää vuonna 2020 on odotettavissa, näkyy varmasti muillekin kuin analyytikoille. Vuosi 2019 on kuitenkin parhainta mahdollista rakenteiden korjaamisaikaa Neptunukselle muodostuvan sekstiilin ansiosta. Herkällä otteella saa tehtyä loistavia korjausliikkeitä.

Seuraa astrologista karttaasi
Tänä vuonna juuri nämä Jupiterin ja Saturnuksen osumat ovat elämämme kannalta tärkeitä seurattavia. Jupiter herkistää kuuntelemaan sopivan kriittisesti kaikkia eteen tulevia menestysmahdollisuuksia ja näkemään, mikä ei ole oikeilla raiteilla. Saturnuksen ohitukset kuvaavat aina elämäsi tukirakenteiden tilannetta ja tänä vuonna on tavallista helpompi saada asioita konkreettisesti muuttumaan omaa intuitiota tarkasti seuraamalla.

Paras apuväline näiden planeettakohtaamisten tunnistamiseen on Vuosi Elämääsi tulkinta tai Astrokalenteri. Niiden avulla voit ymmärtää, mitä tapahtuu ja miksi, jolloin osaat antaa itsellesi tilaa tehdä elämääsi helpottavia, parantavia ja edistäviä ratkaisuja.