Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Vuosihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Vapauden ja vallankumousten vuosi 2021

Urani hurjimman ja käänteiltään uskomattomimman vuoden 2020 jälkeen olemme aivan uusissa ja ennen kokemattomissa lähtökuopissa siirtymässä vuoteen 2021, joka Uranuksen ja Saturnuksen neliön myötä vapauttaa ihmiskuntaa liian ahtaaksi ja ahdistavaksi tulleesta elämästä. Tällaisen vuoden aikana on astrologina mahdotonta uskoa, että edellisenä vuonna tutuksi tulleet rajoitukset ja sulkutoimet voisivat jatkua vanhaan malliin.

Joku täysin odottamaton ja radikaali tapahtumaketju tulee ravistelemaan ihmiset hereille siitä unesta ja hypnoosista, jossa vielä vuoden vaihtuessa useimmat meistä elävät. Materiaalinen rahamaailma ampui itseään jalkaan jo 2020 vuoden puolella painamalla rahaa lisää enemmän kuin edellisten 10 vuoden aikana yhteensä. Kaikki valtiot joutuivat ottamaan valtavasti lisää lainaa ensin ilmastorahastoihin ja sen jälkeen Koronarahastoihin ja loppuvuodesta sekä USA:ssa että Euroopassa vielä elvytysrahastoihin. Jokaista lainattua euroa kohti painettiin sama määrä valuuttaa seteleiksi suuriin varastohalleihin jossakin.

Tilanne on täysin kestämätön, koska kuplasta on nyt tullut hallitsemattoman suuri. Valitettavasti Suomi ei voi painaa rahaa velkojensa vastineeksi, vaan köyhtyy täsmälleen velkamäärää vastaavalla summalla, jota emme koskaan pysty maksamaan takaisin. Olemme yksi Euroopan pienimmällä keskimääräisellä ansiotulolla toimeentuleva kansa, joka maksaa Euroopan korkeinta veroa niin ansioveron kuin ALV:n muodossa. Meillä on myös Euroopan maista kaikkein surkeimmat kultavarannot, kun elvytettävillä mailla on kaikkein suurimmat.

Nämä seikat asettavat meidät pahempaan jamaan, kuin aikoinaan täysin mahdottomiksi asetetut sotakorvaukset. Vielä ei voi tietää, miten tästä kaikesta selvitään, mutta toisaalta emme voi tietää, miten ja milloin tuo valtava rahakupla puhkeaa. Silloin kysytään hyvää omavaraisuusastetta, jota meillä ei kaiken omaisuutemme pois antaneina ole. Todennäköisin skenaario pankkien romahtaessa on siirtyminen FIAT-rahasta takaisin metallikantaan ja se lienee tänä vuonna paras tapa turvata sijoituksia, jos sellaisia sattuu olemaan.

Vaikka lähtötilanne vaikuttaa minusta armottoman karulta, olen kuitenkin hyvin optimistinen edessä olevien tapahtumien ja väistämättömien muutosten osalta. Edellä olevat kauhukuvat toteutuvat, jos nykyinen valta/talousjärjestelmä onnistuu säilyttämään asemansa. Minulla on vahva kutkuttava tunne, että järjestelmän kaatuessa, myös valtarakenne muuttuu ja siihen saumattomasti liittynyt korruptio paljastuu jättäen tilaa jollekin uudelle rakenteelle. Ihmisten henkinen herääminen koko ajan kasvavalla vauhdilla tulee tekemään mahdottomaksi joukkojen hallinnan korruptoituneen lehdistön ja valtamedian valheellisella uutisoinnilla.

Yksityisen ihmisen näkökulmasta ovat edessä täysin arvaamattomat ajat, eikä tulevaisuuden suunnittelu muutamaa päivää kauemmaksi ole millään mahdollista. Alkuvuoteen siirretyn konkurssiaallon ja työttömyyden kasvun nostattama tyytymättömyys saattaa olla liian kova paikka hallitussovun jatkumiselle, mutta uudet vaalit tai uusi hallitus eivät tule kuviota miksikään muuttamaan. Muutos syntyy ihmisten keskuudessa tavalla, jota en osaa yhtään ennustaa.

Tärkeintä on muistaa, että olemme sekä maailman kansalaisina että suomalaisina vapauttamassa itseämme vuosikymmenten aikana taotuista kahleista parhaalla ja tehokkaimmalla tavalla sitten kun aika koittaa, toivottavasti jo tänä vuonna. Jokaisella meistä on oma ainutlaatuinen lahjakkuutemme selvitä haasteellisista tilanteista. Keskinäisen yhteyden kehittyessä ja vahvistuessa tulemme löytämään keinot jokaisen eteemme nousevan haasteen voittamiseen. Merkkikohtaisissa tulkinnoissa kerron kyseiselle merkille soveltuvasta tavasta uudenlaisen järjestyksen rakentajana.

Vuosien 2012 ja 2032 väliin ajoittuva Kulta-aika toteutuu värähtelytaajuuden kohoamisena, jonka tuloksena henkisesti valveutuneet ja totuuteen heränneet ihmiset pystyvät yhdistämään energiansa ja tukemaan toisiaan kollektiivisesti vaikeissa ja kriittisissä tilanteissa. Suurin osa ihmisistä niin Euroopassa kuin Amerikassa elää armottomassa taloudellisessa ahdingossa, joka ei merkitse nälkäkuolemaa, mutta monille henkistä kuolemaa ja tarkoituksen katoamista elämästä. Jatkuva pelko rahojen riittämisestä, lainojen niskaan kaatumisesta, ulosottoon ajautumisesta ja häpeästä läheisten silmissä, johtaa lopulta pelon katoamiseen. Kun on menettänyt kaiken, ei ole mitään pelättävää muilla kuin niillä, jotka ovat vastuussa näistä kärsimyksistä. Kärsimystensä kautta pelottomuuden lahjan hankkineet ihmiset tulevat olemaan ne suurimmat ja arvokkaimmat muutoksentekijät tulevien vuosien aikana. Jo nyt nousee esille rohkeita lääkäreitä, tuomareita, poliiseja ja jopa salaiseen eliittiin kuuluneita heränneitä, jotka paljastuksillaan auttavat puhtaan oikeudentunnon pysäyttämätöntä esiinmarssia. Viimeiset tulevat ensimmäisiksi.

Kun ihmisille paljastuu, että heitä on pidetty orjuudessa tämän menettämisen pelon kustannuksella, syntyy lopulta sellainen tsunami, joka ihmismuurina kaataa alleen nykyisen epäinhimillisen valtarakenteen koko maapallolta. Tämä kaikki alkoi jo vuonna 2020 ja jatkuu edelleen ehkä vuosien ajan. Katsotaan mihin päästään vuoden 2021 aikana.

 

Pluto, Uranus ja Saturnus heiluttavat tahtipuikkoa vuonna 2021

Pluto ei varsinaisesti tee mitään ratkaisevaa kuviota muiden hitaiden planeettojen kanssa, mutta Vesimiehen merkkiä lähestyessään se keikuttaa venettä koko ajan vauhdikkaammin. Siksi valitsen Pluton yhdeksi tämän vuoden ratkaisijoista kulta-ajan ohituksia rakennettaessa.

Uranus ja Saturnus saattavat antaa tuntuvampaa ajoitusta kansannousuille ja levottomuusaalloille etenkin helmikuussa, kesäkuussa ja joulukuussa 2021. Pitää kuitenkin muistaa, että näiden riitapukareiden välinen neliö vaikuttaa tehokkaana vuoden alusta sen loppuun saakka ja milloin tahansa voi tapahtua mitä tahansa. Miten tämä kuvio ilmentää itseään Sinun horoskooppimerkissäsi? Sitä pyrin parhaani mukaan selvittämään merkkikohtaisissa tulkinnoissa.

 

Vuoden 2021 voimakeskittymät

Astrologian harrastajina pääsemme seuraamaan vuoden 2021 tapahtumia aitiopaikalta tietäessämme jo etukäteen, mitkä ajankohdat ovat astrologisesti ratkaisevia maailmantalouden, EU:n, USA:n, Venäjän ja Kiinan osalta. Tasapainoa tulevat heiluttamaan ehkä hyvinkin ratkaisevasti monet yksittäiset valtiot tai niiden asukkaat omilla tempauksillaan vuoden kuluessa. Tässä kuitenkin luettelo voimakkaimmista kuvioista lyhyesti ja ilman tarkempia selityksiä siitä, mitä kuvio saattaisi käytännössä tarkoittaa. Näihin jaksoihin palaan Astrokalenteriin sisältyvässä kuukauden voimakkain osiossa yksityiskohtaisemmin aina kuun alussa. Ajankohtia on vähän edelliseen vuoteen verrattuna ja siksi niitä on paljon helpompi seurata.

13.1.2021 Mars neliö Saturnus
17.01.2021 Jupiter neliö Uranus
20.01.2021 Mars yhtymä Uranus
17.02.2021 Saturnus neliö Uranus
05.06.2021 Mars oppositio Pluto
14.6.2021 Saturnus neliö Uranus (Saturnus perääntyy)
01.07.2021 Mars oppositio Saturnus
04.07.2021 Mars neliö Uranus
22.10.2021 Mars neliö Pluto
10.11.2021 Mars neliö Saturnus
17.11.2021 Mars oppositio Uranus
24.12.2021 Saturnus neliö Uranus

 

Seuraa astrologista karttaasi

Paras apuväline näiden voimakkaiden planeettakohtaamisten tunnistamiseen omassa elämässäsi on Astrokalenteri, joka uudistuneessa muodossaan näyttää jokaisen Sinun kartallesi tulevan Kulta-ajan ohituksen päivämäärän ja kuvauksen erillisenä luettelona, joka löytyy astrokalenteristasi kohdasta ”Kulta-Aika”. Tämän luettelon avulla voit ennakkoon valmistautua huolehtimaan omasta osuudestasi Kulta-Ajan muutosten toteuttajana oman elämäsi välityksellä. Palkkiona tästä työstä on elämänlaadun paraneminen, uusien henkisten kykyjen avautuminen ja itseluottamuksen kohoaminen.

Jokaisella horoskooppimerkillä on oma haasteensa ja tietysti myös omat suuret mahdollisuutensa tässä tapahtumien vyöryssä vuonna 2021 rakkauselämän kuvioita unohtamatta. Oman merkkisi kuvaus löytyy, kun jatkat lukemista.