Auringon Paluu

Synnyt joka vuosi uudelleen

Omilla oikeuksilla eteenpäin

Toukokuun vaihtuessa kesäkuuksi komeilee astrologisella taivaalla ankara T-risti Marsin, Saturnuksen ja Chironin välillä. Tämä merkitsee aikaa, jolloin Sinun ja minun on otettava huomioon kaksi tärkeää seikkaa. Saturnuksen kannalta ratkaisevaa on tiukka pitäytyminen omien voimavarojemme asettamissa rajoissa ja ehkä vieläkin enemmän se, että kunnioitamme kaikessa tekemisessämme vain omaa järjestystä. Chiron puolestaan heittää peliin kaikkien kipupisteiden ärtymisen äärimmilleen, mikäli tekemistä arvostellaan tai ohjataan suuntaan, jota oikeudentajumme ja itsetuntomme ei pysty hyväksymään.

Aggressiot pinnassa

Voimavarojen ollessa näin tiukassa kontrollissa nousevat aggressiot pintaan tavallista helpommin, eikä omia reaktioita pitäisi edes yrittää tukahduttaa. On vain pidettävä mielessä, että syy reagoimiseen ei ole toisissa, vaan omaksumissamme toimintamalleissa, kun kyseessä on meihin kohdistuvia odotuksia. Minulle itselleni on Rapuna todella haasteellista päästää tilanteita sellaiseen pisteeseen, jossa joku loukkaantuu tai vihastuu. Olen aina mieluummin väistänyt kuin antanut läheisille ihmisille palautetta peläten, että he pahoittavat mielensä. Nyt on kuitenkin joku lehti kääntynyt meikäläisen elämässä. Pahalta se tuntuu vieläkin, mutta haluan olla nöyrä oppilas ja seurata omia tähtiäni. Ollakseni onnellinen on minun tinkimättömästi kuljettava päivittäin sinne tänne poukkoilevaa reittiäni.

Tässä minä, missä Sinä?

Aloitan tämän viikon Loviisassa Rönnäsin lomamökissä ihan omissa oloissani ja nautin yksinäisyydestä täysin siemauksin. Omalla kartallani tämä voimakkaasti vaikuttava planeettakuvio osuu karttani keskitaivaan akselille. Keskitaivas kuvastaa uraa, ammattia eli julkista minuutta ja koska akselilla on kaksi päätä, on toisessa päässä osumaa ottamassa kodin ja perheen alue. Opiskelenkin täällä itseni toteuttamista näillä alueilla käyttäen ’automaattiohjausta’. Minun on tunnistettava oma rytmini ja se vaatii, että olen valmis jättämään täysin välttämättömiä asioita tekemättä, ellei niille tule sisäistä tilausta. Vaikka tämä astrologinen kuvio on haastava, koen olevani lähes huumaantunut.

Hulluutta ja huumaa

Vastaavaa huumetta suosittelen myös Sinulle tämän viikon latauksen kääntämisessä puhtaaksi ja pitelemättömäksi voimaksi. Energiaa ei kannata tuhlata olosuhteiden eikä toisten ihmisten syyttelemiseen, eikä sitä pidä odotella mistään ulkopuolelta. Se on kaivettava omaehtoisesta ja muiden vaatimuksiin taipumattomasta tekemisestä. Kun saamme kiinni tähän hetkeen kuuluvasta sydämen voimasta, kirjoitamme mahtavaa lukua elämämme käsikirjoitukseen.

Tämän viikkokirjeen myötä kutsun Sinut poukkoilemaan kanssani rohkeasti ja seurauksia pelkäämättä. Tästä syntyy parhaimmillaan uusi terveempi ja itsevarmempi elämä meille molemmille ja aurinko paistaa elämässämme!

Viikon tarjous: Auringon Paluu 19,90€ / 29,90€ norm.

Tämä vuosittain uudistuva tulkinta opastaa suuntaamaan erilaiset valmiutesi tänäkin vuonna siten, että saat vuodestasi irti parhaan mahdollisen. Saat tukea omille tuntemuksillesi, jolloin voit varmemmin pitäytyä tekemissäsi päätöksissä. Tilaamaan pääset tästä!


Auringon Paluu -tulkinta

Aurinkoon ja sen tarkkaan astronomiseen kiertoon on kautta aikojen liitetty luovuus ja elämän perimmäinen tarkoitus. On ollut kiehtovaa tätä tulkintaa rakentaessani huomata, kuinka paljon se antaa uutta potkua elämän uudistamiselle ja edelleenkehittämiselle.

Aurinkokaariastrologian mukaan jokainen uusi vuosi syntymäpäivästäsi lukien tarjoaa ihan uudet ja jännittävät mahdollisuudet kehittyä elämäsi eri osa-alueilla koko ajan korkeammalle tasolle. Auringonpaluutulkinta laaditaan joka vuosi uudelleen sille tarkalle hetkelle, jolloin Aurinko on samassa kohtaa eläinrataa kuin syntymähetkelläsi. Auringonpaluukartalla syntymähetki voi olla virallinen syntymäpäiväsi tai sitä edeltävä tai sitä seuraava päivä normaalissa kalenterissamme.

Seppo TanhuaAuringon Paluu -tulkinta

  • Vahvistaa itsetuntoasi
  • Opastaa käyttämään ko vuoden luovaa energiaa mielekkäällä tavalla
  • Auttaa muuntamaan alitajuiset käyttäytymismallit sisäiseksi voimaksi
  • Vapauttaa turhasta stressistä
  • Luotsaa työ- ja kotielämän kuviot vuosi vuodelta paremmalle mallille.

Auringon Paluu -tulkinnan sisältö (syntymäpäivästä syntymäpäivään)

  • AP-vuoden nouseva merkki Auttaa löytämään uusia henkisiä kykyjä itsestäsi
  • AP-vuoden laskeva merkki Opastaa rakentaviin ja rakkaudellisiin ihmissuhteisiin
  • AP-vuoden Keskitaivas Kuljettaa Sinua lähemmäksi elämäsi todellista tarkoitusta
  • AP-vuoden Keskiyö Rohkaisee voittamaan alitajuisia pelkoja
  • Aurinko, Kuu ja aurinkokuntamme planeetat Ilmentävät huonesijaintinsa mukaista henkistä kehitysvaihetta, jonka avulla pystyt vahvistamaan itseluottamustasi ja sisäistä voimaasi.
Tilaa Auringon Paluu -tulkinta omaksesi!

Terveisin,

Astrologi Seppo Tanhua

Mitä muut kertoivat Auringon Paluu -tulkinnasta?

"Hei Seppo
Auringonpaluutulkinta on mielestäni huikein kaikista tekemistäsi tulkinnoista, ottaen huomioon, että ne kaikki ovat olleet huippuhyviä. Tarkka, osuva, oivalluksia antava, häkellyttäväkin totuudessaan. Se auttoi minua tekemään isoja ratkaisevia muutoksia elämässäni, joita olin jo pari vuotta teetellyt nahoissani. Tulkinta kertoi täysin selvästi, että paine ratkaisujen tekemiseen on todellinen ja aika on juuri oikea. Enpä enää tyytyväisempi voisi olla, että uskalsin. Kiitos siis kovin paljon tästä tulkinnasta."

- ANNE

"Hei Seppo,
Tilasin Auringonpaluun tulkinnan tälle vuodelleni ja informaatio oli todella osuvaa jo näille ensimmäiselle neljälle kuukaudelle, mitä tätä ikävuotta on kulunut. Aiheet ovat tänä vuonna suuria, ja oli jotenkin lohdullista ja rohkaisevaa lukea selvityksiä täsmälleen niistä haasteista ja ilmiöistä, joita olen ihmetellyt viime kuukausina. Tämä täydensi mukavasti myös vuosihoroskoopin sisältöä - sanoisin, hyvä pari! Lämpimät kiitokset esoteerisesta tuestasi!"

- VESTA

"Hei Seppo, Erityiskiitos tästä ihan mahtavasta auringonpaluu-opastuksesta. Tämä oli juuri oikeaan hetkeen tarkoitettu. Niin paikkaansa pitäviä asioita kyllä oli, että ei voinut kuin hymyillä onnellisena ja nyökytellä, että juurikin näin tulee tapahtumaan. Nyt on menestyksen vuoro elämässäni ja aion nauttia siitä täysin siemauksin. Haluan todellakin elää sitä elämää, jota tänne tulin opettelemaan elämään. Iso kiitos vielä! Teet tärkeää työtä ja olisi erittäin mielenkiintoista oppia astrologiaa."

- MINNA
Tilaa Auringon Paluu -tulkinta omaksesi!

Katso Auringon Paluu -esittelyvideo

Tilaa Auringon Paluu -tulkinta omaksesi!
Tarjous!
19,90 €
29,90 €

Tilaa Auringon Paluu -tulkinta omaksesi!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi


Päätä itse, onko tulkinnasta sinulle hyötyä!
Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.