Auringon Paluu

Synnyt joka vuosi uudelleen

Auringon Paluu -tulkinta

Aurinkoon ja sen tarkkaan astronomiseen kiertoon on kautta aikojen liitetty luovuus ja elämän perimmäinen tarkoitus. On ollut kiehtovaa tätä tulkintaa rakentaessani huomata, kuinka paljon se antaa uutta potkua elämän uudistamiselle ja edelleenkehittämiselle.

Aurinkokaariastrologian mukaan jokainen uusi vuosi syntymäpäivästäsi lukien tarjoaa ihan uudet ja jännittävät mahdollisuudet kehittyä elämäsi eri osa-alueilla koko ajan korkeammalle tasolle. Auringonpaluutulkinta laaditaan joka vuosi uudelleen sille tarkalle hetkelle, jolloin Aurinko on samassa kohtaa eläinrataa kuin syntymähetkelläsi. Auringonpaluukartalla syntymähetki voi olla virallinen syntymäpäiväsi tai sitä edeltävä tai sitä seuraava päivä normaalissa kalenterissamme.

Seppo TanhuaAuringon Paluu -tulkinta

  • Vahvistaa itsetuntoasi
  • Opastaa käyttämään ko vuoden luovaa energiaa mielekkäällä tavalla
  • Auttaa muuntamaan alitajuiset käyttäytymismallit sisäiseksi voimaksi
  • Vapauttaa turhasta stressistä
  • Luotsaa työ- ja kotielämän kuviot vuosi vuodelta paremmalle mallille.

Auringon Paluu -tulkinnan sisältö (syntymäpäivästä syntymäpäivään)

  • AP-vuoden nouseva merkki Auttaa löytämään uusia henkisiä kykyjä itsestäsi
  • AP-vuoden laskeva merkki Opastaa rakentaviin ja rakkaudellisiin ihmissuhteisiin
  • AP-vuoden Keskitaivas Kuljettaa Sinua lähemmäksi elämäsi todellista tarkoitusta
  • AP-vuoden Keskiyö Rohkaisee voittamaan alitajuisia pelkoja
  • Aurinko, Kuu ja aurinkokuntamme planeetat Ilmentävät huonesijaintinsa mukaista henkistä kehitysvaihetta, jonka avulla pystyt vahvistamaan itseluottamustasi ja sisäistä voimaasi.
Tilaa Auringon Paluu -tulkinta omaksesi!

Terveisin,

Astrologi Seppo Tanhua

Mitä muut kertoivat Auringon Paluu -tulkinnasta?

"Hei Seppo
Auringonpaluutulkinta on mielestäni huikein kaikista tekemistäsi tulkinnoista, ottaen huomioon, että ne kaikki ovat olleet huippuhyviä. Tarkka, osuva, oivalluksia antava, häkellyttäväkin totuudessaan. Se auttoi minua tekemään isoja ratkaisevia muutoksia elämässäni, joita olin jo pari vuotta teetellyt nahoissani. Tulkinta kertoi täysin selvästi, että paine ratkaisujen tekemiseen on todellinen ja aika on juuri oikea. Enpä enää tyytyväisempi voisi olla, että uskalsin. Kiitos siis kovin paljon tästä tulkinnasta."

- ANNE

"Hei Seppo,
Tilasin Auringonpaluun tulkinnan tälle vuodelleni ja informaatio oli todella osuvaa jo näille ensimmäiselle neljälle kuukaudelle, mitä tätä ikävuotta on kulunut. Aiheet ovat tänä vuonna suuria, ja oli jotenkin lohdullista ja rohkaisevaa lukea selvityksiä täsmälleen niistä haasteista ja ilmiöistä, joita olen ihmetellyt viime kuukausina. Tämä täydensi mukavasti myös vuosihoroskoopin sisältöä - sanoisin, hyvä pari! Lämpimät kiitokset esoteerisesta tuestasi!"

- VESTA

"Hei Seppo, Erityiskiitos tästä ihan mahtavasta auringonpaluu-opastuksesta. Tämä oli juuri oikeaan hetkeen tarkoitettu. Niin paikkaansa pitäviä asioita kyllä oli, että ei voinut kuin hymyillä onnellisena ja nyökytellä, että juurikin näin tulee tapahtumaan. Nyt on menestyksen vuoro elämässäni ja aion nauttia siitä täysin siemauksin. Haluan todellakin elää sitä elämää, jota tänne tulin opettelemaan elämään. Iso kiitos vielä! Teet tärkeää työtä ja olisi erittäin mielenkiintoista oppia astrologiaa."

- MINNA
Tilaa Auringon Paluu -tulkinta omaksesi!

Katso Auringon Paluu -esittelyvideo

Tilaa Auringon Paluu -tulkinta omaksesi!
Tilaa Auringon Paluu -tulkinta omaksesi!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi


Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.