Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Itse-elementti

Neljän Pilarin tulkinnan ytimestä löytyy itse-elementti, toiselta nimeltään Päivänmestari. Itse-elementti määräytyy syntymäpäivän mukaan ja löytyy siten päivän pilarista. Se kertoo millainen persoona pohjimmiltasi olet. Se on ikään kuin riisuttu versio sinusta, kun kaikki kuorrutteet ja horoskooppieläinten karvapeite poistetaan. Silloin jää luu käteen, kaiken ydin.

Itse-elementti on jokin viidestä elementistä, Maasta, Metallista, Vedestä, Puusta ja Tulesta. Tuo kyseinen elementti edustaa sinun tapaasi toimia ja ajatella, se on ikään kuin persoonasi DNA, suoraan luonnonvoimasta johdettu.

Kun Neljän Pilarin karttaa lähdetään analysoimaan, itse-elementti on kaiken keskiössä. Siihen peilataan ja verrataan kartan muita osioita. Mitä pidemmälle tulkinnassa mennään, sitä enemmän saadaan tietoa siitä, mikä tai mitkä elementit ovat sinulle suotuisaa energiaa ja mitkä kenties pulmallisempia.

Oma itse-elementtisi on sinulle tuttua energiaa, hyvin luontaista ja sisäsyntyistä. Laajassa BaZi-tulkinnassa määritetään kullekin omat auttavat, suotuisat elementit ja sitten ne vähemmän suotuisat. Tämän tiedon avulla voidaan tehdä vaikkapa vuosiennusteita, milloin on juuri sinulle onnekas vuosi ja milloin voi mennä kaikki mönkään.

Kiinalaisessa astrologiassa lähdetään liikkeelle siis ytimestä, itse-elementistä, ja päädytään analysoimaan ihmisen koko elämänkaarta, nousuineen ja laskuineen.

Perustulkinnassa saat kattavan kuvauksen juuri sinun itse-elementistäsi. Se valaisee luonnettasi enemmän kuin ehkä arvaatkaan!

Kiinalainen astrologia

Ying ja Yang

Viisi elementtiä

Kiinalainen astrologia

Neljä Pilaria BaZi -tulkinta

Tutustu Neljä Pilaria BaZi -tulkintaan