Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kun sinulla on kysymys,
Taroteilla on vastaus

Tarot-korteilta kysyminen tuntuu kohtalokkaalta.
Millaista tulevaisuutta minulle juuri nyt luvataan?

Kun kokoonnumme tietyllä kaveriporukalla yhteen, aina jossain vaiheessa iltaa otetaan Tarot-kortit esille. Kun yhtä kiinnostaa rakkauselämän kuviot ja miten uuden potentiaalisen kumppanin kanssa homma etenee, niin toinen saattaa pohtia työkuvioita ja sitä tuleeko niihin pian helpotusta.

Virpi Karjalainen

Kun kysymys on mielessä mahdollisimman yksinkertaisena ja kirkkaana, on vastaustakin helpompi tulkita. Jos omassa mielessä risteilee satamiljoonaa kysymysmerkkiä kaikista mahdollisista aiheista, täytyy tyyntyä ja karsia. Yksi asia kerrallaan!

Vaikka välillä tuntuu, että taasko kysyn Taroteilta tätä samaa asiaa, niin vastaus on kuitenkin joka kerta eri. Sattumanvaraisesti valitut kortit osuvatkin aina kohdalleen. Niin on tarkoitettu.

Tarot on viesti sinulle, joka pysähdyt kuuntelemaan.

Tarot 5 korttia kirkastaa usvaisimmankin tien auki

Tekemällä Tarot 5 korttia -pöydän saat hetkeksi valoa, jotta näet mihin päin tie usvan keskellä kulkee.

Tarot 5 korttia

Sinulle ei näytetä koko reittiä kerralla, koska et kuitenkaan pystyisi sitä muistamaan tai ymmärtämään. Nämä hetkelliset kirkkaat välähdykset, eli meille annetut ohjeet korttien mukaan, selkiyttävät sisäisen kulkijamme matkaa. On turvallista tietää, että perille meistä pääsee ihan jokainen.

Itse sain ihanaa rohkaisua kaikista Tarot 5 korttia –tulkinnassa käännetyistä korteista, mutta etenkin sen viimeisen sanomasta. Minulle näytettiin, että kun tavoittelen montaa eri kultamaljaa, niin yhtäkkiä pääsenkin juomaan siitä suurimmasta ja arvokkaimmasta, jollaista en osannut edes kuvitella.

Jos sinulta puuttuu oma Tarot-korttipakka tai et osaa tehdä tulkintaa itse, niin tutustu Astron Tarot-pöytään. Se on aina katettu!

Katso Tarot 5 korttia -esittelyvideo!

Tutustu lisää Tarot 5 korttia -pöytään

Tarot 3 korttia - Elämän jännitysnäytelmä

Tarot 3 korttia -tulkinnassa valitaan kortit menneisyydelle, nykyhetkelle ja tulevaisuudelle. Se on kuin sankaritarina tai jännityskertomus.

Tarot 3 korttia

Ensin saamme kuulla, kuinka sankarimme on uinut monissa maailman merissä, kulkenut tiettömällä taipaleella ja ollut vähällä tippua jyrkänteeltä. Viimein on tultu tähän pisteeseen. Edessä on nykyhetken haaste ja tilanteen arviointi. Minkä valinnan sankari tekee päästäkseen eteenpäin? Siinä missä menneisyyden Tarot-kortti on meille jo tuttua tarinaa, niin nykyhetki on se mikä kaipaa eniten selvennystä.

Viimeinen eli tulevaisuuden Tarot-kortti on aina se herkullisin ja antoisin. Lähes väistämättä se tarjoaa upean yllätyksen ja suurta toivoa. Matka on saattanut olla moneen suuntaan tempoileva, mutta lopussa kiitos seisoo. Tai sinä seisot, henkäiset kaikkesi antaneena syvään ja kiität.

Katso Tarot 3 korttia -esittelyvideo!

Tutustu lisää Tarot 3 korttia -pöytään

5 riimun tulkinta – tee matka syvälle sisimpääsi riimuneuvonpitoon

Onko sinulla ongelma, huoli, epäilys, kysymys? Kaipaatko vahvistusta johonkin - työhön, asumiseen, rakkauteen? Astrologian ja Tarot-korttien tapaan myös riimuihin liittyy yhteys alitajuntaan.

Yksikään riimu ei asetu eteesi sattumalta tai vahingossa, vaan sillä on aina tärkeä sanoma kerrottavana. Riimuilta voimme kysyä neuvoa erilaisissa valintatilanteissa, elämän solmukohdissa tai vain vahvistukseksi omille ajatuksillemme.

Katso riimutulkinnan esittelyvideo!

Tutustu lisää riimutulkintaan