Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Lapsi

Lapsi on syntyessään täydellinen ja pyhä olento. Hänen pyhyytensä on karttaan piirretty ja se on sieltä myös löydettävissä. Tutustuminen lapsen karttaan auttaa ymmärtämään lapsen elämäntehtävää vastasyntyneenä, teininä ja aikuisena.

Planeettavoimat ottavat paikkansa ihmisen elämässä välittömästi hänen syntyessään ja todellisuudessa jo paljon sitä ennen. Syntymähetki kuitenkin synkronoi uuden hengen ja sielun tähän fyysiseen maailmaamme näkymättömillä siteillä, joiden mukaan lapsi tulee oman elämänsä rakentamaan vanhempien toiveista ja haluista juurikaan piittaamatta.

Astrologisesti lapsen kartalta on löydettävissä hänen oman persoonallisuutensa lisäksi rooli isälle ja äidille, valmiudet eri elämänalueilla ja karmallinen elämäntehtävä. Näin ainakin osa aiemmin näkymättömästä ohjauksesta muuttuu vanhemmille näkyväksi ja ymmärrettäväksi.

Valon Lapsi - Astro.fi

Valon Lapsi

Valon Lapsi kertoo nimensä mukaisesti täydellisestä, kosmista tehtäväänsä suorittamaan tulevasta valo-olennosta, jota Sinun aikuisena tulee oppia ymmärtämään ja arvostamaan sellaisena kuin hän aidoimmillaan on. Aikuiselle oma Valon Lapsi -tulkinta on vapauttava matka oman sisäisen lapsen maailmaan.

Lue lisää