Lapsi

Lapsi on syntyessään täydellinen ja pyhä olento. Hänen pyhyytensä on karttaan piirretty ja se on sieltä myös löydettävissä. Tutustuminen lapsen karttaan auttaa ymmärtämään lapsen elämäntehtävää vastasyntyneenä, teininä ja aikuisena.

Planeettavoimat ottavat paikkansa ihmisen elämässä välittömästi hänen syntyessään ja todellisuudessa jo paljon sitä ennen. Syntymähetki kuitenkin synkronoi uuden hengen ja sielun tähän fyysiseen maailmaamme näkymättömillä siteillä, joiden mukaan lapsi tulee oman elämänsä rakentamaan vanhempien toiveista ja haluista juurikaan piittaamatta.

Astrologisesti lapsen kartalta on löydettävissä hänen oman persoonallisuutensa lisäksi rooli isälle ja äidille, valmiudet eri elämänalueilla ja karmallinen elämäntehtävä. Näin ainakin osa aiemmin näkymättömästä ohjauksesta muuttuu vanhemmille näkyväksi ja ymmärrettäväksi.

Lapsesi Universumin Valoissa - Astro.fi

Lapsesi Universumin Valoissa

Lapsen astrologinen kartta on kuin taikapeili satujen maailmaan, josta löydät ihan uudella tavalla ensinnäkin lapsesi aidoimman persoonallisuuden ja lisäksi itsesi isänä tai äitinä hyvin erilaisessa ja haastavassa roolissa.

Lue lisää

Lapsen Salaiset Huoneet - Astro.fi

Lapsesi Salaiset Huoneet

Lapsi toteuttaa ja kehittää itseään määrätietoisella ja selkeällä tavalla, joka usein hämmentää vanhempia. Tämä tulkinta auttaa näkemään kuinka viisas lapsen oma käyttäytymismalli lopulta voikaan olla.

Lue lisää

Valon Polku - Astro.fi

Valon Polku

Lapsen karttaa tulkittaessa tämä trilogian kolmas osa muodostuu lopulta tärkeimmäksi lapsen karmallisten elämäntehtävien avaajana. Hän ei tule poikkeamaan polultaan ja tämä tulkinta auttaa sinua hyväksymään sen ilman itsesyytöksiä.

Lue lisää

Valon Lapsi - Astro.fi

Valon Lapsi

Kaikki kolme edellä mainittua tulkintaa samoissa kansissa on hieno lahjaidea jopa vastasyntyneen lapsen vanhemmille, mutta yhtä hyvin meille kaikille vanhemmille lastemme iästä riippumatta.

Lue lisää