Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Astrokalenteri 2024

Syvempi Yhteys Itseesi ja Universumiin


Kesäbonus:
Mukana 4 x tarot 5 korttia tulkintaa (arvo 32€) !

Astrokalenteria on helppo käyttää

Tilaa Astrokalenteri tästä!

Astrokalenteri 2024 tarjoaa monipuolisen ja kattavan vuosikatsauksen, jossa pääset syventymään päivittäisiin, viikoittaisiin ja kuukausittaisiin astrologisiin tulkintoihin, jotka perustuvat juuri sinun henkilökohtaiseen astrologiseen karttaasi.

Astrokalenterin monipuolinen käytettävyys tekee siitä kätevän välineen arjessa. Voit seurata astrologisia tulkintoja puhelimeesi saapuvien e-mailien kautta tai käyttämällä sen helppokäyttöistä verkkopalvelua. Tämän ansiosta voit seurata henkilökohtaisia astrologisia opastuksia missä tahansa ja milloin tahansa.

Lisäksi se sisältää erillisenä pdf:nä "Vuosi Elämääsi" -tulkinnan ja "Kulta-ajan rakentaja" -ominaisuuden, joka rohkaisee käyttäjää pohtimaan omaa rooliaan Kulta-ajassa. Kulta-aika ja siinä tapahtuvat planeettojen ohitukset ovat erityisiä hetkiä, joina yksilön ja universumin välinen yhteys tuntuu voimakkaammalta kuin koskaan. Tämä ominaisuus auttaa sinua ymmärtämään ja hyödyntämään näitä ainutlaatuisia ajanjaksoja elämässäsi.

Tervetuloa Astrokalenterin maailmaan - matkaan, joka yhdistää meidät sielun ja planeettojen välille. Matkaan, joka avaa sydämemme ja mielemme uusiin ulottuvuuksiin.

Tilaa Astrokalenteri tästä!

Astrokalenterin tulkinnoista saatavat hyödyt ja ominaisuudet:

 • Syvempi Itsetuntemus:
  Astrokalenterin avulla voit ymmärtää itseäsi paremmin ja tunnistaa piilossa olevia motiivejasi ja halujasi. Tämä auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä ja kasvattamaan itsetuntoasi.
 • Päivittäinen Ohjaus:
  Astrokalenteri tarjoaa päivittäisen opastuksen planeettojen liikkeiden ja energioiden kautta, auttaen sinua navigoimaan elämäsi haasteissa ja mahdollisuuksissa.
 • Paremmat Päätökset:
  Kun ymmärrät, mitkä energiat Sinuun milloinkin vaikuttavat, voit tehdä tietoisempia päätöksiä, jotka ovat linjassa omien tavoitteidesi ja arvojesi kanssa.
 • Selkeämmät Ihmissuhteet:
  Ymmärtämällä, miten planeettojen energiat vaikuttavat sinuun ja muihin, voit navigoida ihmissuhteissasi paremmin ja ymmärtää muita syvällisemmin.
 • Stressin Vähentäminen:
  Astrokalenterin avulla voit ymmärtää, milloin tietyt stressitekijät ovat voimakkaimpia ja löytää strategioita niiden hallintaan.
 • Intuition Vahvistaminen:
  Astrokalenteri rohkaisee sinua luottamaan ja kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttasi ja opastustasi.

Tilaa Astrokalenteri tästä!

Käyttö:

 • Helppo käyttää:
  Astrokalenterin monipuolinen käytettävyys tekee siitä kätevän välineen arjessa. Voit seurata astrologisia tulkintoja puhelimeesi saapuvien e-mailien kautta tai käyttämällä sen helppokäyttöistä verkkopalvelua. Tämän ansiosta voit seurata henkilökohtaisia astrologisia opastuksia missä tahansa ja milloin tahansa.
 • Aloita päivittäisestä tarkastelusta:
  Joka aamu, tutustu kalenterin antamiin neuvoihin ja planeettojen asentoihin. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, mitä energiaa päivä tuo mukanaan ja miten voit hyödyntää sitä parhaiten.
 • Käytä säännöllisesti:
  Tarkastele kalenteria joka päivä, jotta pysyt ajan tasalla taivaan energioista.
 • Muista vapaatahto:
  Vaikka Astrokalenteri tarjoaa ohjeita ja neuvoja, muista, että sinulla on aina vapaus tehdä omat valintasi. Käytä kalenteria oppaana, mutta luota aina lopulta omaan intuitioosi ja viisauteesi.

Tilaa Astrokalenteri tästä!

Asiakaskokemuksia:

"Olen aina ollut hieman skeptinen astrologiaa kohtaan, mutta Astrokalenteri on muuttanut näkökulmaani. Se ei vain näytä päivämääriä, vaan se avaa oven henkilökohtaiseen kasvuun ja itsetuntemukseen."

- Laura

"Astrokalenterin ansiosta olen alkanut tehdä tietoisempia päätöksiä elämässäni. Olen myös oppinut arvostamaan itseäni enemmän ja ymmärtämään, että olen osa jotakin suurempaa."

- Liisa

"Kulta-ajan rakentaja ominaisuus on aivan mahtava! Tunnen olevani yhteydessä universumiin ja olen oppinut hyödyntämään erityisiä planeetan ohitusaikoja elämässäni."

- Joonas

Tilaa Astrokalenteri tästä!

Täysi tyytyväisyystakuu!

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.

Tilaa Astrokalenteri tästä!

Tarjous 19,90 €
Norm. 34,90 €
Astrokalenteri

Tilaan Astrokalenterin

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi

Haluatko aktivoida VIP-asiakkuuden nopeasti ja saada tulkinnan edullisemmin?

Astron VIP-asiakkuuteen tarvitaan lupasi suoramarkkinointiin. Samalla liityt Astro.fi:n postituslistalle. Kunnioitamme yksityisyyttäsi, joten et saa meiltä roskapostia emmekä luovuta tietojasi kolmannelle osapuolelle. Jos haluat pois listalta, yksi napautus riittää.

Jotain meni pieleen. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.
Liity postituslistalle ja tilaa VIP-hintaan 19,90 €

Odota hetki ...

Haluatko aktivoida VIP-asiakkuuden nopeasti ja saada tulkinnan edullisemmin?

Rekisteröidy ja tilaa VIP-hintaan 19,90 €
Mitä VIP-jäsenyys tarkoittaa?


Astron VIP-jäsenyys ja VIP-hinnat

Astron VIP ( Very Important Person ) ei edellytä kuuluisuutta eikä sitä voi ostaa rahalla, mutta pari pientä toimenpidettä se VIP:ksi haluavalta edellyttää.

 1. Olet kirjautunut postituslistallemme ja sallit Astro.fi:ltä tulevan viestinnän.
 2. Olet luonut tilin Astro.fi -sivustolle. Tilin voit luoda alla olevalla lomakkeella.

Mitä hyötyä VIP-jäsenyydestä Sinulle on?

 1. Saat pysyvän hintaedun!
  Astrokaupan tulkintojen VIP-hinta on 20-30% normaalihintaa edullisempi ( VIP-hinta ei koske tarottulkintoja eikä 1kk/6kk Astrokalenterin jatkotilausta ).
 2. VIP-hinta on aina edullisin hinta, vaikka meneillään olisi tarjouskin
 3. Saat aina ensimmäisenä sähköpostilla tiedon niin tarjouksista kuin kilpailuistakin.
 4. Voit osallistua VIP-kilpailuihin ( siis vain VIPeille )
 5. Pääset osalliseksi kaikesta muustakin VIP-kivasta, jota astrotiimi järjestää
Jotain meni pieleen. Kokeile hetken kuluttua uudestaan tai ota yhteyttä asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.

Tilausjaksosi pituus


Hinta: Tarjous {{twelveMonthsProduct.discountPriceFormatted}} (norm. {{twelveMonthsProduct.normalPriceFormatted}}).
Odota hetki ...

Tulkinnan hinta
{{discountPrices.deliver_to_email.product_price}}
Alennus
-{{discountPrices.deliver_to_email.discount}}
Yhteensä
{{discountPrices.deliver_to_email.total_price}}