Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Tulevaisuus

Astrologia ei ennusta tulevaisuutta, vaan auttaa meitä luomaan itsellemme onnellisen ja mielekkään tulevaisuuden ajan merkkejä ymmärtämällä. Astrologisia ajan merkkejä voi tutkia monella eri tavalla. Tässä niistä muutamia.

Kiehtovin oivallus, jonka olen astrologian avulla löytänyt, on aikamatkailu. Astrologinen filosofia osoittaa kvanttimekaniikan tavoin, että tämä hetki muodostuu yhtä paljon menneisyydestä kuin tulevaisuudesta. Olenkin kokenut, että tulevaisuuden energioiden tiedostaminen auttaa aivan valtavasti saamaan varman ja luottavaisen otteen tämän hetken suurista mahdollisuuksista.

Hyvin erilaisiin planeettarytmeihin perustuva tuntuma tulevaisuudesta ei ole ennustamista, vaan oman elämäntehtävän tietoista toteuttamista.

Astrokalenteri - Astro.fi

Astrokalenteri - kohti korkeampaa tietoisuutta

Astrokalenterin avulla voit tutkia itsesi ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan kulta-ajan kosmisia syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa voit luoda itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää

Vuosi Elämääsi - Astro.fi

Vuosi Elämääsi

Monet meistä omaksuvat asioita helpommin paperilta lukemalla kuin tabletin ruutua tuijottamalla. Tämä tulkinta ohjaa sinua kuukausi kuukaudelta seuraamaan omaa henkistä polkuasi helposti luettavassa muodossa.

Lue lisää

Auringon Paluu - Astro.fi Auringon Paluu

Mystinen hetki, kun Aurinko kerran vuodessa palaa täsmälleen samaan asemaan, missä se oli syntymähetkelläsi. Tälle hetkelle laskettu kartta osoittaa henkisen menestyspolkusi syntymäpäivästä syntymäpäivään.

Lue lisää

Maya-astrokalenteri - Astro.fi

Maya-astrokalenteri

Maya-astrokalenteri on reaaliajassa kiinni oleva päivittäinen Mayatulkinta, joka perustuu mayojen pyhään kalenteriin Tzolkiniin ja sen Dreamspell-sovellutukseen. Tässä yleistulkinnassa seurataan jatkuvaa 260 päiväistä Tzolkinin kiertoa, sen rakenteiden ja eripituisien periodien kautta.

Lue lisää