Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Äitihoroskooppi

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Kauris-äiti

Luotettavin äiti maanpäällä

Kaurisäitinä pystyt takaamaan lapsillesi turvallisen ja vakaan kasvuympäristön ennen kaikkea siksi, että et ole valmis päästämään itseäsi helpolla tässäkään tehtävässä. Sinulle on kunnia-asia, että lapsillasi on kaikki kunnossa ja että heillä on kaikkea, mitä sinä katsot tarpeelliseksi ja se on aika paljon se. Sinun lapsesi oppivat pienestä pitäen ymmärtämään kuinka tärkeää on voida luottaa toiseen ihmiseen. Lapsesi oppivat myös arvostamaan työtä ja työn tuloksia eri tavalla kuin suurin osa muista lapsista.

Sinulta oppii sitoutumista

Korkean työmoraalinsa vuoksi lapsesi tulevat menestymään työelämässään tavallista paremmin ja heille on luonnollista sitoutua päämääriin ja tavoitteisiin. Näistä Kaurisäidin antamista elementeistä lapsesi tulevat tietäen tai tietämättään olemaan sinulle ikuisesti kiitollisia. Lapsesi eivät kuitenkaan tule millään tavalla arvostamaan heidän eteensä tekemääsi ylimääräistä ja voimiasi liikaa kuluttavaa työpanosta, eikä tarvitsekaan, sillä sehän on koko ajan sinun päätettävissäsi.

Olet tärkeä tuki lapsesi elämäntehtävälle

Sinulla on loistava kyky oivaltaa, miten lapsesi pääsee parhaalla mahdollisella tavalla elämässään eteenpäin, jos vain jollain konstilla pystyt selvittämään, mihin hän mahtaa pohjimmiltaan olla pyrkimässä. Lapsen missio ei useimmiten ole lähelläkään sitä, mitä sinä hänelle suunnittelet ja silloin sinusta saattaa olla lapsen kehitykselle enemmän haittaa kuin hyötyä. Valon Lapsi tulkinta on erittäin pidetty ja arvostettu opas lapsesi henkisten valmiuksien ymmärtämiseen ja sitä kautta hänen elämäntehtävänsä tukemiseen. Sinä jos kuka osaat sen luettuasi antaa lapsellesi sen mitä hän eniten tarvitsee elämässä menestyäkseen.

Näe lapsesi tai itsesi uusin silmin - Valon Lapsena

Lapsesi tai lapsenlapsesi on rakastavin, hyväksyvin ja ehdottomasti kasvattavin peili, mitä koskaan tulee eteesi osumaan. Suurin tarkoituksesi, mutta samalla myös haasteesi, on auttaa rakkaudella lastasi löytämään todelliset lahjansa ja valmiutensa.
Antamalla lapselle omaa aikaasi, myönteistä palautetta ja tukea opetat hänelle ystävyyden taitoja ja luot kodista turvallisen paikan. Näin lapsesi oppii rakastamaan itseään ja sen kautta takaat hänelle paremmat kasvuolosuhteet tulevaisuudessa.

Kun tutustut omaan sisäiseen lapseesi, voit vapauttaa oman luovan, epäröimättömän ja kaiken tapahtuvan varauksetta hyväksyvän puolesi. Sisäinen lapsesi pitää Sinusta huolta ja se tekee ratkaisuja, joihin et aikuisen roolissa koskaan antaisi itsellesi lupaa.
Oletko ankara vai kiltti elämäsi tärkeimmälle henkilölle – Sinulle?

Valon Lapsi – saat aivan uuden näkökulman lapseen, vanhemmuuteen tai omiin ainutlaatuisiin ominaisuuksiisi!

Valon Lapsi

Valon Lapsi -vahvista sidettä lapseesi puhtaalla rakkaudella

Lapsi on luontainen onnistuja omilla erityislahjoillaan, jotka jokaisen vanhemman on hyvä tietää.

Lue lisää