Luonteesi Voimat (Luonneanalyysi)

Aina voi onnistua!

Luonteesi Voimat

Astrologiset erityispiirteet:

 • Millainen Sinä olet parhaimmillasi
 • Miten muut Sinut kokevat
 • Miten kommunikoit muiden kanssa
 • Miten urakuviosi asettuvat
 • Miten löydät tekemisellesi oikean suunnan
 • Ja paljon muuta mielenkiintoista…
Lue lisää

Aina voi onnistua!

Saadessani käteeni kirjan ”Aina ei voi epäonnistua / Seppo Palminen” mietin muutaman kerran, onko tämä myönteinen, kielteinen vai muuten vain perusnegatiivinen ajatusmalli. Kirjan luettuani asia tietenkin selvisi minulle. Kirjahan kertoo, että vaikka olenkin täydellinen juuri omana itsenäni, voin silti edelleen kehittyä kohti parempaa ja ehjempää minäkuvaani. Niinpä kirjan nimi voisi ennemmin olla ”Aina voi onnistua”.

Hyville tyypeille paistaa aina aurinko

Mielessäni on vahvana kaimani slogan: ”Koville jätkille paistaa aina aurinko”, jonka olen tähän muotoillut tasa-arvolain edellyttämään muotoon.

No mistä sitten tunnistaa hyvän tyypin? ”Hyvä tyyppi” on mielenlaatu! Hyvät tyypit hallitsevat asenteensa ja näkevät omat mahdollisuutensa elämässä. Meni sitten syteen tai saveen, niin kaikki on hyvin, mutta jatkossa voi olla vieläkin paremmin.

Täydellinen suoritus, täydellinen päivä

Juuri tällä kertaa en pystynyt yhtään parempaan, fiksumpaan, kultivoidumpaan, keskittyneempään tai tuottavampaan tulokseen. Minulla on kaksi vaihtoehtoa: joko hyväksyn sen tai alan sättiä itseäni tai toisia. Tässä kohtaa mitataan, onko asenteeni kohdallaan. Olenko hyvä tyyppi ja päiväni on täydellinen kaikista haasteista huolimatta?

Tunnetko Sinä itsesi, tiedätkö mahdollisuutesi, hallitsetko haasteesi?

Minä sain rutkasti ymmärrystä asenteeseeni ja tekemisiini opittuani ymmärtämään astrologista karttaani – esimerkiksi, mitä on olla rapumies. Olen oppinut käsittelemään omaa herkkyyttäni. En enää joka kerta alennu Seppo 5v-tasolle saadessani rakentavaa palautetta tai kritiikkiä, mikä tekee sekä oman että muiden elämän helpommaksi.

Jos et tee ”virheitä”, et tee mitään muutakaan

Elämästä tekee mielekkään vain jatkuva luomistyö, jonka usein koemme virheiden tekemisenä tai epäonnistumisena. Toiset hyväksyvät virheiden tekemisen olevan osa omaa luomistyötä ja kasvuprosessia, kun taas toiset tekevät kaikkensa ollakseen tekemättä yhtäkään virhettä. Arvaa vain kummalla tavalla elämä on mielekkäämpää?

Voittajia ovat ne, jotka suhtautuvat vaikeuksiin ja virheisiin hyväksyen ja itselleen hymyillen. Onnistujalle virheitä ei ole olemassa, on vain oppimista!

Onnellinen elämä kumpuaa hyvästä itsetuntemuksesta

Itseluottamusta ja itsensä hyväksymistä voi kehittää tutustumalla itseensä. Minulle yksi tärkeimmistä tutustumistavoista on ollut – ja on edelleen – astrologia, joka auttaa alati uudistumaan, astumaan laatikon ulkopuolelle ja näkemään itseni uudesta perspektiivistä.

Luonteesi Voimat –tulkinta NYT 29,90 €

Oppaaksi itseesi tutustumiseen tarjoan Sinulle Luonteesi Voimat -tulkintaa, jossa kerron mm seuraavaa:

 • Millainen Sinä olet parhaimmillasi
 • Miten muut Sinut kokevat
 • Miten kommunikoit muiden kanssa
 • Miten urakuviosi asettuvat
 • Miten löydät tekemisellesi oikean suunnan
 • Ja paljon muuta mielenkiintoista...

Nyt Sinulla on loistava mahdollisuus aloittaa tutustumisretki oman minuutesi saloihin!

Tilaa oma Luonteesi Voimat -tulkintasi tästä!

Astrologi Seppo Tanhua

Tilaa omaksesi!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi

Täysi takuu!
Jos et ole tyytyväinen tulkintaasi, palautan rahasi.

Luonteesi Voimat - Astro.fi - Yhteytesi Universumiin

Luonteesi Voimat -tulkinta 29,90 €

Kurkkaa tulkinnan sisään

Tilaa omaksesi

Mitä muut kertoivat?

"Hei Astron väki,
tahdon sanoa kiitos Luonteesi Voimat -tulkinnasta, koska olen sieltä löytänyt itselleni monenlaista hyvää tietoa. Jos ei kaikilta osiltaan ihan kohdalleen ole osunnut, mutta näinhän se on, että kaikesta tiedosta seuloutuu itselle tarpeellinen. Joka tapauksessa se on auttanut minua todella paljon itseni ymmärtämisessä. Kiitos siitä erittäin paljon, se vahvisti minulle todellakin, miksi niin jääräpäisesti olen vienyt omia juttujani eteenpäin, vaikeuksista huolimatta.

Täytyy sanoa, että ei olekaan kyse mistään pienestä rajusta jutusta, vaan täysin uudenlaisesta olemisesta ja rajojen rikkomisesta. Huh-huh voin vain sanoa. Valomiekka on kädessäni, kiitos teille!"

- Päivi

"Hei Seppo
Tilasin Luonneanalyysin ja jälleen minua huvitti........ juu-u luen itseäni, jonkun ventovieraan ihmisen tekemänä..... Ikinä et ole minua nähnyt ja ikinä et ole jutellut ja silti kaikki vaan pitää paikkaansa...... tämä vahvistaa yhä sen minulle, että me tullemme tuolta jostain mistä, emme itsekkään tiedä ja planeetat vaikuttavatta valtavasti ainakin minun elämässäni ja joka päiväisissä askareissa.

Pienenä minua sanottiin kuuhulluksi, sillä minä en tosiaankaan nukkunut vaan töllötin kuuta. Äitini on monesti muistellut kuinka kuu loisti pakkasöinä täällä Lapissa ja Tiina se vaan tillittää sitä ikkunasta ja eikä nuku..... No sama jatkuu yhä..... Täyden kuun aikaan ja varsinkin selkeällä säällä verhot on auki ja minä nautin kuun loisteesta. Kiitos tästä tulkinnasta."

- tiina
Tilaa omaksesi