Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Luonteesi Voimat - Sielusi peili

Tilaa Luonteesi Voimat -tulkinta tästä!

"Luonteesi Voimat" on huolellisesti laadittu astrologinen tulkinta, joka tarjoaa syvän katsauksen syntymähetkelläsi laadittuun karttaasi. Käyttäen syntymähetkesi tarkkoja yksityiskohtia, tämä tulkinta valottaa planeettojen vaikutusta elämääsi. Se on opas, joka kertoo paljon sinun luonteestasi, vahvuuksistasi, haasteistasi ja monista muista elämäsi aspekteista. Jokainen meistä on tässä Universumissa ainutlaatuinen, ja astrologinen karttasi heijastaa tätä yksilöllisyyttä. Jos olet utelias oppimaan lisää itsestäsi ja elämäsi polusta, Luonteesi Voimat -tulkinta on arvokas askel matkallasi.

Tilaa Luonteesi Voimat -tulkinta tästä!

Seppo Tanhua

Ominaisuudet ja hyödyt:

  • Yksilöllinen Analyysi: Tulkinta, joka on räätälöity juuri Sinulle. Se ottaa huomioon Sinun syntymähetkesi ainutlaatuiset planeettakuviot, tarjoten henkilökohtaisen ja oivaltavan näkemyksen.
  • Syvällinen Ymmärrys: Sukella syvemmälle itseesi. Saat tietoa siitä, kuinka eri planeettojen asennot ja niiden väliset suhteet muokkaavat persoonallisuuttasi, arvojasi ja elämäsi suuntaviivoja.
  • Itsetuntemuksen Avaimet: Ota käyttöösi taivaalliset työkalut. Paljasta ja ymmärrä sisäiset voimasi, kohtaat haasteesi rohkeudella ja tunnista mahdollisuutesi universumin opastuksella.

Mitä saat tulkinnassa?

  • Digitaalisen raportin astrologisesta kartastasi ja sen tulkinnasta.
  • Selkeän ymmärryksen planeettojen sijainnista syntymähetkelläsi ja niiden vaikutuksesta elämääsi.
  • Vinkkejä ja neuvoja siitä, kuinka hyödyntää astrologisen karttasi tietoja päivittäisessä elämässäsi.

Tilaa Luonteesi Voimat -tulkinta tästä!

Yhteenveto tulkinnasta:

Jokainen meistä on syntynyt universumin ainutlaatuisella hetkellä. "Luonteesi Voimat" on avain tuohon hetkeen ja sen tarjoamaan syvälliseen ymmärrykseen. Olitpa sitten aloittamassa matkaasi astrologian maailmassa tai syventämässä jo olemassa olevaa tietämystäsi, tämä tulkinta on ihanteellinen kumppani matkallasi.

Tilaa Luonteesi Voimat -tulkinta tästä!

Kokemuksia:

"Hei Seppo Tilasin Luonneanalyysin ja jälleen minua huvitti........ juu-u luen itseäni, jonkun ventovieraan ihmisen tekemänä..... Ikinä et ole minua nähnyt ja ikinä et ole jutellut ja silti kaikki vaan pitää paikkaansa...... tämä vahvistaa yhä sen minulle, että me tullemme tuolta jostain mistä, emme itsekkään tiedä ja planeetat vaikuttavatta valtavasti ainakin minun elämässäni ja joka päiväisissä askareissa.

Pienenä minua sanottiin kuuhulluksi, sillä minä en tosiaankaan nukkunut vaan töllötin kuuta. Äitini on monesti muistellut kuinka kuu loisti pakkasöinä täällä Lapissa ja Tiina se vaan tillittää sitä ikkunasta ja eikä nuku..... No sama jatkuu yhä..... Täyden kuun aikaan ja varsinkin selkeällä säällä verhot on auki ja minä nautin kuun loisteesta."

- tiina

"Hei Seppo Tilasin sinulta Luonteesi Voimat -tulkinnan ja haluan kiittää siitä erittäin lämpimästi. Tähän ikään mennessä on kerääntynyt melkoisen määrän tulkintoja kaikilla kielillä, vaan eipä mikään niistä tähän mennessä ole kolahtanut kuin tämä.

Minua erityisesti miellytti se, että et mennyt tutkistelemaan yleistasolla asioiden eri merkityksiä. Tämä oli suoraa puhetta sovellettavaksi omaan jokapäiväiseen ihmiselämääni ja osui niin kohdalleen, niin kohdalleen! Siinä oli pähkinäkuoressa kaikki, mitä olen itsekin havainnut ja tiedostanut ja paljon lisää uutta asiaa. Todella ihanaa saada vahvistus omille havainnoilleen ja ajatuksilleen.

Luonteesi Voimat -tulkinnasta sain vihdoin selitystä sille miksi rakkauselämäni on ollut niin myrskyistä ja turhauttavaa ja sille miksi rakkaus yleensäkin kaikissa muodoissaan on elämäni tärkein asia. Tulkinnan lukemisen jälkeen olenkin sitten opetellut rakastamaan itseäni ja asettamaan itseni etusijalle. Siinäpä sitä hommaa riittää, kun on saanut kasvatuksen jossa korostettiin uhrautumista ja palvelemista. Sitten on ollut huono omatunto kun ei aina ole pystynyt uhrautumaan. Kyllähän tätä juttua taitaisi riittää loputtomiin kun on tullut elettyä jonkin aikaa, mutta nyt vasta tunnen todellisen elämän alkaneen.

Kiitos Seppo! Et turhaan tee työtäsi. Olet varmaan saanut paljon vastaavanlaista palautetta. Oikein Iso Kiitos ja Halaus."

- Jaana

Tilaa Luonteesi Voimat -tulkinta tästä!

Täysi tyytyväisyystakuu!

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.

Tilaa Luonteesi Voimat -tulkinta tästä!

VIP 23,90 € Norm. 29,90 €

Luonteesi Voimat -tulkinta
1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi