Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

UUTTA: Astrologinen Alkutaival -
Luonteesi Voimat Horoskooppi tulkinta 2.0


Kesäbonus:
Mukana 2 x tarot 5 korttia tulkintaa (16€) !

Luonteesi Voimat -tulkinta

Avaa Ovesi Kosmiseen Itsetuntemukseen ja Planeettojen Voimaan

Astrologisen Alkutaipaleen uudistettu Luonteesi Voimat 2.0 -tulkinta avaa sinulle ovet syvälle itsetuntemuksen maailmaan. Tämä tulkinta tarjoaa kattavan astrologisen luonteenkuvauksen, joka perustuu nimenomaan sinun tähtikarttasi eri tekijöihin ja niiden vaikutuksiin.

Tässä päivitetyssä versiossa olen ensimmäistä kertaa ottanut käyttöön ulkoplaneettojen ( kosmiset ja sosiaaliset planeetat) - Neptunuksen, Uranuksen, Pluton, Jupiterin ja Saturnuksen - syvällisen viisauden. Nämä planeetat tuovat mukanaan energiaa, joka avaa uusia ovia syvempään itseymmärrykseen ja tarjoaa tuoreita näkökulmia elämääsi.

Tilaa Luonteesi Voimat 2.0

Jos sinulla on jo Luonteesi Voimat -tulkinta, uusi versio päivittyy automaattisesti "Oma astro" -osioon kaikille, jotka ovat sen jo aikaisemmin tilanneet. Valitettavasti kirjallisena tilattuihin tulkintoihin tätä laajennusta ei ole mahdollista saada.

Tarjous 24,90 €
Norm. 34,90 €
1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi

Ulkoplaneettojen merkitys ( kosmiset ja sosiaaliset planeetat )

  • Neptunus syventää ymmärrystäsi empatiasta ja intuitiosta, auttaen sinua tunnistamaan mahdolliset harhakuvat elämässäsi.
  • Uranus rohkaisee käyttämään yllättäviä tilanteita henkilökohtaisen kasvun välineinä, vapauttaen sinut vanhoista kaavoista.
  • Pluto tukee sinua syvien, alitajuisten muutosprosessien ymmärtämisessä, edistäen henkilökohtaista muodonmuutosta ja uudelleensyntymistä.
  • Jupiter tarjoaa laajentumisen ja onnen energioita, edistäen henkistä kasvua ja tuoden elämääsi runsautta ja mahdollisuuksia.
  • Saturnus auttaa sinua asettamaan rajoja ja vastuuta, tarjoten kurinalaista energiaa, joka auttaa saavuttamaan pitkän aikavälin tavoitteet.

Käyttämällä hyväkseen näiden planeettojen viisauksia, Luonteesi Voimat -tulkinta 2.0 ei ainoastaan valaise käsitystäsi siitä, kuka olet, vaan myös tarjoaa välineitä, joiden avulla voit navigoida elämäsi monimutkaisemmat ja haastavammat vesistöt. Tämä syvällinen ymmärrys luo pohjan, jonka avulla voit rakentaa vahvemman ja tietoisemman yhteyden sekä omaan sisäiseen maailmaasi että ulkoiseen todellisuuteesi.

Tilaa Luonteesi Voimat -tulkinta tästä!

Täysi tyytyväisyystakuu!

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.

Seppo Tanhua

Ominaisuudet ja hyödyt:

  • Yksilöllinen Analyysi: ulkinta räätälöidään henkilökohtaisesti sinulle, perustuen tarkkoihin syntymähetkesi tietoihin.
  • Syvällinen Ymmärrys: Tutki omaa olemustasi ja ymmärrä, miten ulkoplaneettojen energiat voivat vaikuttaa elämääsi.
  • Itsetuntemuksen Avaimet: Avaa uusia näkökulmia sisäisiin voimavaroihisi ja auttaa sinua kohtaamaan elämäsi haasteet uudella rohkeudella.
  • Planeettojen Vaikutus: Saat selkeän käsityksen kaikkien planeettojen, myös harvemmin huomioitujen ulkoplaneettojen, sijainnista syntymähetkelläsi ja niiden syvällisistä vaikutuksista.

Tilaa Luonteesi Voimat -tulkinta tästä!

Yhteenveto tulkinnasta:

Jokainen meistä on syntynyt universumin ainutlaatuisella hetkellä, ja Luonteesi Voimat - tulkinta auttaa sinua ymmärtämään tuon hetken syvemmin. Olitpa aloittelija astrologiassa tai haluat syventää tietämystäsi, tämä horoskooppi on ihanteellinen kumppani matkallasi.

Tilaa Luonteesi Voimat -tulkinta tästä!

Kokemuksia:

"Hei Seppo Tilasin Luonneanalyysin ja jälleen minua huvitti........ juu-u luen itseäni, jonkun ventovieraan ihmisen tekemänä..... Ikinä et ole minua nähnyt ja ikinä et ole jutellut ja silti kaikki vaan pitää paikkaansa...... tämä vahvistaa yhä sen minulle, että me tullemme tuolta jostain mistä, emme itsekkään tiedä ja planeetat vaikuttavatta valtavasti ainakin minun elämässäni ja joka päiväisissä askareissa.

Pienenä minua sanottiin kuuhulluksi, sillä minä en tosiaankaan nukkunut vaan töllötin kuuta. Äitini on monesti muistellut kuinka kuu loisti pakkasöinä täällä Lapissa ja Tiina se vaan tillittää sitä ikkunasta ja eikä nuku..... No sama jatkuu yhä..... Täyden kuun aikaan ja varsinkin selkeällä säällä verhot on auki ja minä nautin kuun loisteesta."

- tiina

"Hei Seppo Tilasin sinulta Luonteesi Voimat -tulkinnan ja haluan kiittää siitä erittäin lämpimästi. Tähän ikään mennessä on kerääntynyt melkoisen määrän tulkintoja kaikilla kielillä, vaan eipä mikään niistä tähän mennessä ole kolahtanut kuin tämä.

Minua erityisesti miellytti se, että et mennyt tutkistelemaan yleistasolla asioiden eri merkityksiä. Tämä oli suoraa puhetta sovellettavaksi omaan jokapäiväiseen ihmiselämääni ja osui niin kohdalleen, niin kohdalleen! Siinä oli pähkinäkuoressa kaikki, mitä olen itsekin havainnut ja tiedostanut ja paljon lisää uutta asiaa. Todella ihanaa saada vahvistus omille havainnoilleen ja ajatuksilleen.

Luonteesi Voimat -tulkinnasta sain vihdoin selitystä sille miksi rakkauselämäni on ollut niin myrskyistä ja turhauttavaa ja sille miksi rakkaus yleensäkin kaikissa muodoissaan on elämäni tärkein asia. Tulkinnan lukemisen jälkeen olenkin sitten opetellut rakastamaan itseäni ja asettamaan itseni etusijalle. Siinäpä sitä hommaa riittää, kun on saanut kasvatuksen jossa korostettiin uhrautumista ja palvelemista. Sitten on ollut huono omatunto kun ei aina ole pystynyt uhrautumaan. Kyllähän tätä juttua taitaisi riittää loputtomiin kun on tullut elettyä jonkin aikaa, mutta nyt vasta tunnen todellisen elämän alkaneen.

Kiitos Seppo! Et turhaan tee työtäsi. Olet varmaan saanut paljon vastaavanlaista palautetta. Oikein Iso Kiitos ja Halaus."

- Jaana

Tilaa Luonteesi Voimat -tulkinta tästä!