Sisäinen Soturi

Kosminen voima, käytettävissäsi

Astrologi Seppo Tanhua:

Sinustako oman elämäsi Sauli?

Suomen valtion ja ennen kaikkea eduskunnan ja valiokuntien holtiton rahan polttaminen edustusmenoihin, edustusautoihin, ulkomaanmatkoihin, kansanedustajien sopeutumiseläkkeisiin ja avustajarahoihin päättyi Sauli Niinistön tultua eduskunnan puhemieheksi. Sauli on ollut niitä harvoja poliitikkoja, joka on ollut valmis ottamaan eduskunnan, hallituksen, oman puolueen ja ministereiden vihat niskoilleen hallinnon sisäistä korruptiota kitkiessään (lähde: Helsingin Sanomat).

Sauli siis ihan oikeasti välittää siitä, miten ja mihin kansalaisten verorahoja käytetään. Hän on hoitanut asiaa hiljaisesti ja itsestään ääntä pitämättä, siis ainakin minun mielestäni pyyteettömästi puhemiehen - ja myöhemmin presidentin - aseman velvoittamana.

Tänään on Saulin nimipäivä, joten Hyvää nimipäivää, kunnianarvoisa presidenttimme!

Miten tämä liittyy Sinuun ja minuun?

Meidän tehtävämme on olla oman elämämme puhemiehiä ja uskaltaa tehdä Saulit kaikkien niiden ihmisten ja tahojen kanssa, joihin olemme tuhlanneet aikaa, energiaa ja rahaa vain siksi, että emme ole uskaltaneet laittaa stoppia energiamme hyväksikäyttämiselle. Sinä olet oman valtiosi puhemies ja presidentti, jolla on asemasi mukainen valta lopettaa voimiasi kuluttava korruptio, eli muiden ihmisten miellyttäminen.

Jos luit Hesarin tekemän haastattelun Rosilasta (eduskunnan tilitoimiston entinen päällikkö), niin et voinut olla huomaamatta, kuinka kova työ Saulilla, ja välillä myös Rosilalla, on ollut tätä puhdistusta tehtäessä. Sama työ odottaa myös Sinua oman elämäsi haltuun ottamisessa ja selkääsi puukottajat löytyvät yllättävän läheltä. Valtion talous kaatuu, jos menot jatkuvasti ylittävät tulot. Sinun energiataloutesi kaatuu, jos kulutuksesi ylittää henkisen tai fyysisen kapasiteettisi.

Tällä viikolla Pluto kurittaa Jupiteria

Ellet nyt löydä oikeaa ideaa tekemisellesi (Jupiter), niin energiavajeesi kasvaa ja johtaa vastoinkäymisiin (Pluto). Energiaa kuluu huomattavasti vähemmän, kun tekeminen on mielekästä ja antamaasi panokseen nähden oikein palkattua. Itse asiassa mielekäs ja hyvältä tuntuva tekeminen ei kuluta energiaa, vaan lisää sitä.

Oman elämäsi mielekkäämmäksi tekeminen edellyttää sisäisen korruption kitkemistä eli kuluttavasta tekemisestä vapautumista niin töissä, kotona kuin harrastuksissa. Nyt on astrologisesti ihanteellinen aika siivota elämääsi.

Ole kuitenkin siivotessasi tarkkana ja katso, onko itse tekeminen kuluttavaa ja vailla mielekkyyttä, vai onko ehkä sittenkin kyse asenteestasi – negatiivinen asennoituminen kaikkeen ja kaikkiin syö sekä miestä että energiaa. Meille on kaikille hyvin terveellistä ja tarpeellista aika ajoin luoda silmäys omiin asenteisiimme ja tehdäkin se siivous niissä.

Seppo TanhuaMistä löytyy saulimainen rohkeus puuttua vallinneeseen käytäntöön?

Sain ihan hiljattain tällaisen palautteen ja sain myös luvan sen julkaisemiseen:

”Tässä osaltani KIITOS siitä, mitä olet työlläsi ja kaikella sen taustalla olevalla tuonut minulle ja varmaan monille muillekin!!!

 

Olen viimeisen parin kuukauden aikana tutustunut itseeni "Sisäinen soturi" tulkintasi kautta, jonka sain jouluna lahjaksi vaimoltani. Se on ollut juuri oikea lääke elämän suunnan kääntymiseen "tuskasta taivaaseen" - jos asian noin hiukan dramatisoiden ilmaisisi.

 

Jotain mikä on ollut vuosikymmenet hukassa, on löytynyt.”

Palaute on eräältä arvostamaltani henkiseltä, viisaalta ja aina niin ystävälliseltä henkilöltä, jolla en kuvitellut olleen tällaisia ongelmia, vaikka tiedänhän minä, että ihmisiä me kaikki olemme. Me tarvitsemme toisiamme ja usein pienen ’tökkäyksen’ nähdäksemme, mitä meidän tulee siivota.

Palaute osui ”sattumalta” tämän viikon teemaan niin hyvin, että halusin jakaa sen kanssasi. Samasta syystä ja Saulinpäivän kunniaksi laitan kyseisen tulkinnan viikon mittaiseen tarjoukseen.

Keväisin terkuin astrologi

Seppo Tanhua
Seppo Tanhua

Lue lisää Sisäinen Soturi -tulkinnasta

Sisäinen Soturi

 • Voit luottaa kaikkeen mitä teet varmana siitä, että olet oikeassa.
 • Elämän Soturilla ei ole aikaa eikä mitään syytä epäröidä.
 • Ota Soturin VOIMA ja VIISAUS käyttöösi.
Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

Vapauta Sisäinen Soturisi

Jokaisella meistä on oma Sisäinen Soturimme, joka uskaltaa pitää puolensa ja on valmis ottamaan universumin tarjoamat mahdollisuudet vastaan hetkeäkään epäröimättä. Jo tuhannet astrologian ystävät ovat tilanneet oppaakseen Sisäinen Soturi -tulkinnan, jonka olen laatinut auttamaan omien vahvuuksien löytämisessä ja käyttämisessä.

Sisäinen Soturi –tulkinta

Kun katsot astrologista karttaasi, näet planeetat sijoittuneina merkkeihin ja huoneisiin. Sen lisäksi kartan keskellä on planeettoja yhdistäviä erivärisiä viivoja, jotka osoittavat niiden keskinäisiä yhteyksiä eli aspekteja. Aspektit kuvaavat persoonallisuutemme monimuotoisuutta, erityiskykyjämme yhdistää erilaisia sisäisiä valmiuksia keskenään. Osa näistä viivoista eli aspekteista kuvaa puhdasta ja jopa raakaa voimaa (punaiset viivat), osa suurta joustavaa jopa mestarillista viisautta (vihreät viivat) ja osa sisäistä pakkoa ylittää itsensä ja voittaa alitajuiset pelkonsa (siniset viivat).

Kartan aspekteista syntyy ainutlaatuinen mestariteos - täydellinen Sinä. Olet ehkä oppinut pitämään joitakin vahvoja ominaisuuksiasi hyvinä ja joitakin huonoina. Sisäinen Soturi -tulkinta haastaa Sinut kääntämään jokaisen aspektin elämäsi puhtaaksi käyttövoimaksi. Se opettaa Sinut arvostamaan kaikkea itsessäsi. Vasta sitten, kun olet sinut itsesi kanssa, voit olla sinut muun maailman ja ympäristösi kanssa. Kun näet itsesi ’soturina’, olet valmis kohtaamaan tyynesti ja luottavaisesti kaiken, mitä elämä päättää eteesi tuoda.

Seppo Tanhua

Sisäinen Soturi -tulkinnan avulla

 • Käytät päivittäin sisäistä pysäyttämätöntä voimaasi
 • Vastaat kysymyksiin kyllä tai ei
 • Näet itsesi korkealle kehittyneenä yksilönä
 • Kohtaat ymmärryksellä muiden negatiiviset reaktiot
 • Elät omalla aikataulullasi ja omilla säännöilläsi

Sisäinen Soturi -tulkinnan sisältö

 • Aspektitekstit pohjautuvat karman lakiin ja edellisiin elämiin.
 • Aspektipainotus kertoo mitä aspektia on eniten
 • Aspektikuviot kertovat eri aspektien ryhmädynamiikasta
 • Voimakkaimmat kuviot ovat alussa
 • Itse aspektit on esitetty voimakkuusjärjestyksessä
 • Sama aspekti voi toistua tulkinnassa, jos se on osa useampaa kuviota
Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

Terveisin Astrologisi

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

Lue mitä muut kertoivat

Mitä muut kertoivat Sisäinen Soturi -tulkinnasta?

"Sain sisäinen soturi-tulkinnasta niin paljon itselleni. Se yllätti ja hämmästytti samaan aikaan. Olin varmaan syvällä sisimmässäni tiennyt paljon siinä kerrottua, mutta en ollut uskonut. Asiat vain loksahtivat paikoilleen."

- ZYLDE

"Jännä oli huomata että siinä mainittiin asioita joita ei kukaan täällä ole voinnut elämästäni tietää. Avasi silmiä aika paljon. Luen sitä silloin tällöin jotta ymmärtäisin vielä hieman paremmin asioita."

- mariska

"Hei Seppo! Tilasin sinulta viime maanantaina Sisäinen soturi –tulkinnan ja haluan kiittää siitä erittäin lämpimästi. Tähän kypsään ikään mennessä on kerääntynyt melkoinen määrä horoskooppeja ja tulkintoja, vaan eipä mikään niistä tähän mennessä ole kolahtanut kuin tämä. Minua erityisesti miellytti se, ettet mennyt tutkistelemaan eri merkkejä ja niiden merkityksiä ja luonteenomaisuuksia. Tämä oli suoraa puhetta sovellettavaksi jokapäiväiseen ihmiselämään ja osui niin kohdalleen, niin kohdalleen! Siinä oli pähkinäkuoressa kaikki, mitä olen itsekin havainnut ja tiedostanut ja paljon lisää.

 

Ihanaa saada vahvistus omille huomioilleen ja sillekin ettei ole ihan pöpi vaikka ajattelee eri tavoin kuin useimmat muut, selitystä sille miksi rakkauselämä on ollut niin myrskyistä ja turhauttavaa, ja sille miksi rakkaus yleensäkin kaikissa muodoissaan on elämäni tärkein asia. Etten olekaan ihan hullu tai sairas mieleltäni kun olen niin ehdoton. On vapauttavaa, koska juuri on meneillään ihmissuhde joka on pakottanut hyväksymään ettei lupauksia tai näyttöjä tunteista tarvita vaan tärkeintä on elää nykyhetkessä yhteisistä hetkistä nauttien - opettelen sitä vasta.

 

Et turhaan tee työtäsi, Seppo, olet varmaan saanut paljon vastaavanlaista palautetta. Siis Oikein Iso Kiitos ja Halaus."

- teija

"Hei Seppo! Olen tilannut ja tulostanut Sisäisen soturini. Lukenutkin... ja taas luen. Uskomatonta, miten kaikki osuu!

 

Kun ajattelen tätä elämääni, johon on sisältynyt muutama parisuhde, niin ei voi muuhun tulokseen tulla kuin että tähtiinhän se on kirjoitettu, mitä minulle sattuu ja mitä pitää tehdä. Todellakin, tuo mitä Sisäisessä soturissa kerrotaan, on pistänyt ajattelemaan."

- helena
Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

Katso esittelyvideo

Katso Sisäinen Soturi -esittelyvideo

Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

Tarjous!
24,90 €
39,90 €

Sisäinen Soturi

Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi


Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.