Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Sisäinen Soturi

Kosminen voima, käytettävissäsi

Syyllisyyden paradoksi

Syyllisyyden tunteet ja niistä aiheutuneet sisäisen häpeän tunteet ovat ratkaisevan tärkeitä tiedostamisen kohteita matkallamme rauhan ja ykseyden tilaan. Olemme vuosituhansien ja ehkä vuosimiljoonien aikana oppineet pakenemaan näitä syvällä kalvavia epämiellyttäviä tunteita muiden ihmisten, olosuhteiden ja jopa luonnonilmiöiden syyttämiseen. Taistelemme mielessämme, milloin pahoja naapureita, sukulaisia, työkavereita, esimiehiä, yhteiskuntaa ja ties mitä kaikkea muuta mahdollista vastaan ja jätämme mahdollisuuden henkiseen kasvuun käyttämättä.

Sisäisen rauhan ja onnellisuuden saavuttamisen kannalta on välttämätöntä oppia kysymään kaiken sen tarkoitusta, mitä itselle tapahtuu. Astrologisen syntymäkartan aspektit sisältävät arvokkaita vastauksia kaukaa menneisyydestä kumpuaviin selittämättömiin reaktioihin pelottavia asioita tai ihmisiä kohtaan. Vapautuaksemme reaktioittemme ja valintojemme herättämästä täysin tarpeettomasta syyllisyydestä, tarvitsemme väkevää puolesta puhujaa ja pelotonta taistelijaa, joka löytyy vain meistä itsestämme. Sisäinen Soturimme ei koskaan taistele ketään muuta vastaan, eikä siksi myöskään voi vahingoittaa ketään itsemme ulkopuolella. Se taistelee ainoastaan oikeudesta olla sitä mitä pohjimmiltaan olemme ja oikeudesta tehdä se minkä kulloinkin tulemme tehneeksi.

Aspektit opastavat meitä puhtaaseen ja kunnialliseen elämään kokemusten kautta. Ihmistä kahleissaan pitävä riippuvuus milloin mistäkin itseä usein vahingoittavasta tavasta, tottumuksesta, kaipauksesta tai odotuksesta haihtuu savuna ilmaan vasta sitten, kun olemme syvällä sisimmässämme kokeneet sen tarpeettomaksi. Kysymyksessä saa olla alkoholi, tupakka, huumeet, seksuaalisuus, raha, uskonto, kuntoilu tai vaikka meditaatio. Vapaudumme riippuvuuksista vain itsemme ja valintojemme hyväksymisen kautta. Oivaltaessamme pala palalta elävämme parempaa elämää ilman sitä, tätä tai tuota, lähestymme samalla vapaampaa ja valoisampaa itseämme.

Sisäinen Soturi on selviämisopas tähän elämään

Sisäinen Soturi -tulkinta perustuu hermeettisen filosofian mukaiseen jälleensyntymisoppiin. Sen mukaan kaikki meidän tekomme ja päätöksemme kantavat hedelmää tai vaativat vapautumista tämän elämän lisäksi myös tulevien elämien aikana. Niinpä sinä saat tässä elämässä nauttia edellisten elämiesi aikana hankkimistasi valmiuksista ja vastata tekemistäsi inhimillisistä erehdyksistä itseäsi vastaan. Karma ei koskaan tarkoita, että sinun pitäisi kärsiä jotain rangaistusta edellisten elämiesi pahoista teoista. Negatiiviselta tuntuva karma syntyy vain sellaisessa tilanteessa, jossa vaadit itseltäsi enemmän kuin mihin voimasi tai kokemuksesi riittävät. Elämä voi tuntua toivottomalta tai vaikealta myös sellaisessa tilanteessa, jossa jätät aiemmin hankkimasi henkiset valmiudet käyttämättä vain siksi, että ne herättävät muissa vihaa, kateutta tai pelkoa.

Katso Sisäinen Soturi -opasvideo tästä!

Kurkista tulkinnan sisältöön

Mitä muut kertoivat Sisäinen Soturi -tulkinnasta?

Tilaa tulkinta tästä

Soturi terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Sisäinen Soturi

 • Voit luottaa kaikkeen mitä teet varmana siitä, että olet oikeassa.
 • Elämän Soturilla ei ole aikaa eikä mitään syytä epäröidä.
 • Ota Soturin VOIMA ja VIISAUS käyttöösi.
Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

Vapauta Sisäinen Soturisi

Jokaisella meistä on oma Sisäinen Soturimme, joka uskaltaa pitää puolensa ja on valmis ottamaan universumin tarjoamat mahdollisuudet vastaan hetkeäkään epäröimättä. Jo tuhannet astrologian ystävät ovat tilanneet oppaakseen Sisäinen Soturi -tulkinnan, jonka olen laatinut auttamaan omien vahvuuksien löytämisessä ja käyttämisessä.

Sisäinen Soturi –tulkinta

Kun katsot astrologista karttaasi, näet planeetat sijoittuneina merkkeihin ja huoneisiin. Sen lisäksi kartan keskellä on planeettoja yhdistäviä erivärisiä viivoja, jotka osoittavat niiden keskinäisiä yhteyksiä eli aspekteja. Aspektit kuvaavat persoonallisuutemme monimuotoisuutta, erityiskykyjämme yhdistää erilaisia sisäisiä valmiuksia keskenään. Osa näistä viivoista eli aspekteista kuvaa puhdasta ja jopa raakaa voimaa (punaiset viivat), osa suurta joustavaa jopa mestarillista viisautta (vihreät viivat) ja osa sisäistä pakkoa ylittää itsensä ja voittaa alitajuiset pelkonsa (siniset viivat).

Kartan aspekteista syntyy ainutlaatuinen mestariteos - täydellinen Sinä. Olet ehkä oppinut pitämään joitakin vahvoja ominaisuuksiasi hyvinä ja joitakin huonoina. Sisäinen Soturi -tulkinta haastaa Sinut kääntämään jokaisen aspektin elämäsi puhtaaksi käyttövoimaksi. Se opettaa Sinut arvostamaan kaikkea itsessäsi. Vasta sitten, kun olet sinut itsesi kanssa, voit olla sinut muun maailman ja ympäristösi kanssa. Kun näet itsesi ’soturina’, olet valmis kohtaamaan tyynesti ja luottavaisesti kaiken, mitä elämä päättää eteesi tuoda.

Seppo Tanhua

Sisäinen Soturi -tulkinnan avulla

 • Käytät päivittäin sisäistä pysäyttämätöntä voimaasi
 • Vastaat kysymyksiin kyllä tai ei
 • Näet itsesi korkealle kehittyneenä yksilönä
 • Kohtaat ymmärryksellä muiden negatiiviset reaktiot
 • Elät omalla aikataulullasi ja omilla säännöilläsi

Sisäinen Soturi -tulkinnan sisältö

 • Aspektitekstit pohjautuvat karman lakiin ja edellisiin elämiin.
 • Aspektipainotus kertoo mitä aspektia on eniten
 • Aspektikuviot kertovat eri aspektien ryhmädynamiikasta
 • Voimakkaimmat kuviot ovat alussa
 • Itse aspektit on esitetty voimakkuusjärjestyksessä
 • Sama aspekti voi toistua tulkinnassa, jos se on osa useampaa kuviota
Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

Terveisin Astrologisi

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

Lue mitä muut kertoivat

Mitä muut kertoivat Sisäinen Soturi -tulkinnasta?

"Sain sisäinen soturi-tulkinnasta niin paljon itselleni. Se yllätti ja hämmästytti samaan aikaan. Olin varmaan syvällä sisimmässäni tiennyt paljon siinä kerrottua, mutta en ollut uskonut. Asiat vain loksahtivat paikoilleen."

- ZYLDE

"Jännä oli huomata että siinä mainittiin asioita joita ei kukaan täällä ole voinnut elämästäni tietää. Avasi silmiä aika paljon. Luen sitä silloin tällöin jotta ymmärtäisin vielä hieman paremmin asioita."

- mariska

"Hei Seppo! Tilasin sinulta viime maanantaina Sisäinen soturi –tulkinnan ja haluan kiittää siitä erittäin lämpimästi. Tähän kypsään ikään mennessä on kerääntynyt melkoinen määrä horoskooppeja ja tulkintoja, vaan eipä mikään niistä tähän mennessä ole kolahtanut kuin tämä. Minua erityisesti miellytti se, ettet mennyt tutkistelemaan eri merkkejä ja niiden merkityksiä ja luonteenomaisuuksia. Tämä oli suoraa puhetta sovellettavaksi jokapäiväiseen ihmiselämään ja osui niin kohdalleen, niin kohdalleen! Siinä oli pähkinäkuoressa kaikki, mitä olen itsekin havainnut ja tiedostanut ja paljon lisää.

 

Ihanaa saada vahvistus omille huomioilleen ja sillekin ettei ole ihan pöpi vaikka ajattelee eri tavoin kuin useimmat muut, selitystä sille miksi rakkauselämä on ollut niin myrskyistä ja turhauttavaa, ja sille miksi rakkaus yleensäkin kaikissa muodoissaan on elämäni tärkein asia. Etten olekaan ihan hullu tai sairas mieleltäni kun olen niin ehdoton. On vapauttavaa, koska juuri on meneillään ihmissuhde joka on pakottanut hyväksymään ettei lupauksia tai näyttöjä tunteista tarvita vaan tärkeintä on elää nykyhetkessä yhteisistä hetkistä nauttien - opettelen sitä vasta.

 

Et turhaan tee työtäsi, Seppo, olet varmaan saanut paljon vastaavanlaista palautetta. Siis Oikein Iso Kiitos ja Halaus."

- teija

"Hei Seppo! Olen tilannut ja tulostanut Sisäisen soturini. Lukenutkin... ja taas luen. Uskomatonta, miten kaikki osuu!

 

Kun ajattelen tätä elämääni, johon on sisältynyt muutama parisuhde, niin ei voi muuhun tulokseen tulla kuin että tähtiinhän se on kirjoitettu, mitä minulle sattuu ja mitä pitää tehdä. Todellakin, tuo mitä Sisäisessä soturissa kerrotaan, on pistänyt ajattelemaan."

- helena
Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

Katso esittelyvideo

Katso Sisäinen Soturi -esittelyvideo

Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

VIP 27,90 € Norm. 39,90 €

Sisäinen Soturi

Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi


Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.