Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Sisäinen Soturi

Kosminen voima, käytettävissäsi


Kesäbonus:
Mukana 2 x tarot 5 korttia tulkintaa (16€) !

Sisäinen Soturi

Vapauta Sisäinen Soturisi

Jokaisella meistä on oma Sisäinen Soturimme, joka uskaltaa pitää puolensa ja on valmis ottamaan universumin tarjoamat mahdollisuudet vastaan hetkeäkään epäröimättä. Jo tuhannet astrologian ystävät ovat tilanneet oppaakseen Sisäinen Soturi -tulkinnan, jonka olen laatinut auttamaan omien tiedostamattomien vahvuuksien löytämisessä ja käyttämisessä.

Sisäinen Soturi -tulkinta opettaa Sinut valjastamaan jokaisen kartallesi osuvan aspektin (haasteet tai mahdollisuus) puhtaaksi käyttövoimaksi elämässäsi. Tulkinta opettaa Sinua arvostamaan ja ymmärtämään itsessäsi kaikki tiedostamattomat voimavarasi. Opit olemaan Sinut itsesi kanssa. Vasta sitten, kun olet sinut itsesi kanssa, voit olla sinut muun maailman ja ympäristösi kanssa. Kun näet itsesi 'elämän soturina', olet valmis kohtaamaan tyynesti ja luottavaisesti kaiken sen, mitä elämä päättää eteesi tuoda.

Tilaa Sisäinen Soturi

Tarjous 27,90 €
Norm. 39,90 €

Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi

Täysi tyytyväisyystakuu!

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.

Seppo Tanhua

Sisäinen Soturi -tulkinnan avulla

  • Opit käyttämään päivittäin sisäistä pysäyttämätöntä voimaasi
  • Opit ymmärtämään sielusi kasvutehtävää tässä elämässä
  • Opit päästämään irti elämäsi tunnemiinoista
  • Opit kääntämään jokaisen aspektin ( haaste tai valmius ) elämässäsi puhtaaksi käyttövoimaksi

Sisäinen Soturi -tulkinnan sisältö

  • Tulkinnassa mainitut aspektitekstit pohjautuvat karman lakiin ja edellisiin elämiin
  • Kaikista merkittävimmät ja voimakkaimmat aspekti kuviot ovat esitelty sinulle heti tulkinnan alussa
  • Sama aspekti voi toistua tulkinnassa, jos se on osa useampaa kuviota

Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

Mitä aspektit tarkoittavat kartallasi?

Kun katsot astrologista karttaasi, näet planeetat sijoittuneina merkkeihin ja huoneisiin. Sen lisäksi kartan keskellä on planeettoja yhdistäviä erivärisiä viivoja, jotka osoittavat niiden keskinäisiä yhteyksiä eli aspekteja.

Aspektit kuvaavat persoonallisuutemme monimuotoisuutta, erityiskykyjämme yhdistää erilaisia sisäisiä valmiuksia keskenään.

Osa näistä viivoista eli aspekteista kuvaa puhdasta ja jopa raakaa voimaa (punaiset viivat), osa suurta joustavaa jopa mestarillista viisautta (vihreät viivat) ja osa sisäistä pakkoa ylittää itsensä ja voittaa alitajuiset pelkonsa (siniset viivat).

Aspektikartta Seppo 05.07.1956 11:20 Virrat

Syntymäkartta

Erikoiskuviot kartallasi

T-risti

Tämä kuvio on vahva viesti edellisten elämiesi aikana tapahtuneesta itsesi unohtamisesta. Tällä kertaa olet sitten vakaasti päättänyt keskittyä... Lue lisää

Tämä kuvio on vahva viesti edellisten elämiesi aikana tapahtuneesta itsesi unohtamisesta. Tällä kertaa olet sitten vakaasti päättänyt keskittyä oman elämäsi henkiseen kehittämiseen, jotta pysyisit maailmanmenossa mukana. Jos edelleenkin otat velvollisuudeksesi huolehtia ensisijaisesti muista niin eipä käy sinua kateeksi, sillä todella kurjaksi tulee elämäsi sitä kautta muodostumaan. Kuvio avataan ja kerrotaan sinulle omassa Sisäinen Soturi -tulkinnassasi.

Pikkukolmio

Tällainen kuvio on annettu merkiksi siitä, että olet edellisten elämiesi aikana selvinnyt useammastakin haasteellisesta tehtävästä kunnialla ja nyt... Lue lisää

Tällainen kuvio on annettu merkiksi siitä, että olet edellisten elämiesi aikana selvinnyt useammastakin haasteellisesta tehtävästä kunnialla ja nyt on sitten palkkionmaksun aika. Tässä kuvissa olevat planeetat toimivat kaikki harmoniassa keskenään ja antavat siten sinulle loistavat mahdollisuudet menestyä ja päästä hyvinkin pitkälle elämässäsi. Kuvio avataan ja kerrotaan sinulle omassa Sisäinen Soturi -tulkinnassasi.

Mahdollisuuksien kolmio

Tässä kuviossa kysymyksessä on mahdollisuus ottaa omat synnynnäiset valmiudet todella tehokkaasti ja tasapainoisesti käyttöön tämän elämän aikana.... Lue lisää

Tässä kuviossa kysymyksessä on mahdollisuus ottaa omat synnynnäiset valmiudet todella tehokkaasti ja tasapainoisesti käyttöön tämän elämän aikana. Kolmiota ja sekstiiliä yhdistävä oppositio nousee hyvin tärkeään asemaan sinun elämäsi ja menestymisesi kannalta, sillä sen sisältämän haasteen oivaltaminen ja toteuttaminen konkreettisessa elämässä tasapainottaa kaikki henkiset tavoitteesi helpoiksi saavuttaa. Kuvio avataan ja kerrotaan sinulle omassa Sisäinen Soturi -tulkinnassasi.

Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

Mitä muut kertoivat Sisäinen Soturi -tulkinnasta?

"Sain sisäinen soturi-tulkinnasta niin paljon itselleni. Se yllätti ja hämmästytti samaan aikaan. Olin varmaan syvällä sisimmässäni tiennyt paljon siinä kerrottua, mutta en ollut uskonut. Asiat vain loksahtivat paikoilleen."

- ZYLDE

"Jännä oli huomata että siinä mainittiin asioita joita ei kukaan täällä ole voinnut elämästäni tietää. Avasi silmiä aika paljon. Luen sitä silloin tällöin jotta ymmärtäisin vielä hieman paremmin asioita."

- mariska

"Hei Seppo! Tilasin sinulta viime maanantaina Sisäinen soturi -tulkinnan ja haluan kiittää siitä erittäin lämpimästi. Tähän kypsään ikään mennessä on kerääntynyt melkoinen määrä horoskooppeja ja tulkintoja, vaan eipä mikään niistä tähän mennessä ole kolahtanut kuin tämä. Minua erityisesti miellytti se, ettet mennyt tutkistelemaan eri merkkejä ja niiden merkityksiä ja luonteenomaisuuksia. Tämä oli suoraa puhetta sovellettavaksi jokapäiväiseen ihmiselämään ja osui niin kohdalleen, niin kohdalleen! Siinä oli pähkinäkuoressa kaikki, mitä olen itsekin havainnut ja tiedostanut ja paljon lisää.

Ihanaa saada vahvistus omille huomioilleen ja sillekin ettei ole ihan pöpi vaikka ajattelee eri tavoin kuin useimmat muut, selitystä sille miksi rakkauselämä on ollut niin myrskyistä ja turhauttavaa, ja sille miksi rakkaus yleensäkin kaikissa muodoissaan on elämäni tärkein asia. Etten olekaan ihan hullu tai sairas mieleltäni kun olen niin ehdoton. On vapauttavaa, koska juuri on meneillään ihmissuhde joka on pakottanut hyväksymään ettei lupauksia tai näyttöjä tunteista tarvita vaan tärkeintä on elää nykyhetkessä yhteisistä hetkistä nauttien - opettelen sitä vasta.

Et turhaan tee työtäsi, Seppo, olet varmaan saanut paljon vastaavanlaista palautetta. Siis Oikein Iso Kiitos ja Halaus."

- teija

"Hei Seppo! Olen tilannut ja tulostanut Sisäisen soturini. Lukenutkin... ja taas luen. Uskomatonta, miten kaikki osuu!

Kun ajattelen tätä elämääni, johon on sisältynyt muutama parisuhde, niin ei voi muuhun tulokseen tulla kuin että tähtiinhän se on kirjoitettu, mitä minulle sattuu ja mitä pitää tehdä. Todellakin, tuo mitä Sisäisessä soturissa kerrotaan, on pistänyt ajattelemaan."

- helena

Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!