Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Sisäinen Soturi

Kosminen voima, käytettävissäsi

Thorwald Dethlefsen, Takaisin edellisiin elämiin

Edesmennyt psykoterapeutti, psykologi ja esoteerikko Thorwald Dethlefseniä pidetään regression ja reinkarnaatioterapian edelläkävijänä. Dethlefsen uskoi potilaskokeidensa avulla siihen, että sielut syntyivät aina uudestaan ​​ja uudestaan ​​tietoisuudentasolla, jonka heillä oli edellisen inkarnaatio kuolemassa reinkarnaatio; tämä muodostaa hänen karmansa. Vakuuden uskomukseensa hän sai saattamalla potilaitaan hypnoosin alaisuuteen ja palaamalla hypnoosin avulla heidän kanssa potilaiden edellisiin elämiin. Hypnoosin avulla edellisiin elämiin palanneet potilaat saivat apua moniin sellaisiin asioihin mihin mitä mitkään muut psykoterapiamuodot eivät kyenneet ratkaisemaan.

Kuten Dethlefsen osoitti potilaskokemustensa avulla, meillä on voimavaroja ja resursseja paljon enemmän kuin osaamme kuvitella tämän kertaisen eletyn elämämme perusteella. Suurin osa lahjakkuudestamme ja erityistaidoistamme ovat meissä jo syntyessämme, mutta tulemme niistä tietoisiksi vasta tätä elämää eläessämme.

Negatiivista Karmaa ei ole olemassa!

Käytän omien tulkintojeni perustana Hermes Trisgemistoksen oppeihin pohjautuvaa ikivanhaa Hermeettistä filosofiaa, jonka symboliikka liittää jokaisen planeetan osaksi elämän päättymätöntä kiertokulkua (Thorwald Dethlefsen: Kohtalo on haaste).

Yhteydet edellisiin elämiin löytyvät lähinnä planeettojen välisistä aspekteista (Sisäinen Soturi) ja Kuunsolmuista (Luonteesi Voimat). Itse tulkinnoissa olen tietoisesti välttänyt planeettakuvion liian vahvaa liittämistä edellisiin elämiin, sillä kunkin aspektikuvion opetus, haaste tai mahdollisuus on kuitenkin lopulta ensisijaisesti hoidettava kuntoon tässä elämässä ja tämän elämän antamilla kokemuksilla. Edellisiä elämiä tulee helposti käyttäneeksi tekosyynä (Negatiivinen karma) sille, että ei tässä elämässä kuitenkaan enää voi asialle yhtään mitään. Todellisuudessa vain juuri tässä elämässä voi vaikuttaa aikaisempiin elämiin tai sieltä kumpuaviin ”häiriöihin” yllättävän tehokkaasti. Tällainen työ on jatkuvaa pyrkimistä tasapainoon ja harmoniaan itsesi kanssa.

Aina syyllinen

Oman Sisäisen Soturi karttani aspekteista löytyy omistautuneen puhujan ja kirjoittajan kuvio, mutta sieltä löytyy myös koko elämääni aivan lapsesta pitäen hallinnut, pohjattomalta tuntuva syyllisyydentunto. Ikään kuin mikään mitä teen ei olisi koskaan tarpeeksi. Olen taistellut vuosia omien demonieni kanssa ja kokenut myös kuoleman läheisyyden kovien kipujen ja pakollisen leikkaushoidon vuoksi.

Luopuminen on joskus rankkaa

Luettuani ahdistuksen keskellä oman karttani tulkintaa, pystyin pala palalta hyväksymään paremmin sen, että itselleni rehellisenä pysymisen tulee olla ehdotonta. Omalta kohdaltani minun on pakko myöntää, että pelkäsin fyysisten ja materiaalisten asioiden ja elämäni hallinnan menettämistä niin paljon, että minun oli lopulta pakko sairastua vakavasti. Syvällä tajunnassani tiedostin karttani ehdottomuuden ja uskalsin monien unettomien öiden jälkeen tehdä ratkaisevat päätökset, jotka näin jälkikäteen katsoen eivät sitten olleet lainkaan niin dramaattisia. Ensinäkemältä negatiiviselta vaikuttanut aspekti olikin loppujen lopuksi se ratkaiseva voimavara suunnan muuttamiseksi.

Selviämistarinoita on paljon

Olen saanut seurata vastaavanlaisia ja paljon tätä omaani koettelevampia tarinoita elämästä vuosien mittaa karttatulkintoja tehdessäni. Poikkeuksetta astrologiselta kartalta on löytynyt koettelemusta selventävää karmallista taustaa, joka ei tietona vapauta haasteesta, mutta auttaa ymmärtämään tilannetta. Ymmärryksessä on avain päästä näiden erilaisten tilanteiden herraksi ja jaksaa siten jatkaa matkaa.

Sisäinen Soturi on selviämisopas tähän elämään

Sisäinen Soturi ei konkreettisesti sukella edellisiin elämiin ja niiden tapahtumiin, vaan tulkinnan tarkoitus on auttaa sinua rakentamaan tästä elämästä PARAS ELÄMÄ toistaiseksi, olivat ne edelliset elämät olleet sitten ihan mitä tahansa.

astrologi
Seppo Tanhua

Lue lisää Sisäinen Soturi -tulkinnasta
Lue mitä muut kertoivat
Katso esittelyvideo

Sisäinen Soturi

 • Voit luottaa kaikkeen mitä teet varmana siitä, että olet oikeassa.
 • Elämän Soturilla ei ole aikaa eikä mitään syytä epäröidä.
 • Ota Soturin VOIMA ja VIISAUS käyttöösi.
Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

Vapauta Sisäinen Soturisi

Jokaisella meistä on oma Sisäinen Soturimme, joka uskaltaa pitää puolensa ja on valmis ottamaan universumin tarjoamat mahdollisuudet vastaan hetkeäkään epäröimättä. Jo tuhannet astrologian ystävät ovat tilanneet oppaakseen Sisäinen Soturi -tulkinnan, jonka olen laatinut auttamaan omien vahvuuksien löytämisessä ja käyttämisessä.

Sisäinen Soturi –tulkinta

Kun katsot astrologista karttaasi, näet planeetat sijoittuneina merkkeihin ja huoneisiin. Sen lisäksi kartan keskellä on planeettoja yhdistäviä erivärisiä viivoja, jotka osoittavat niiden keskinäisiä yhteyksiä eli aspekteja. Aspektit kuvaavat persoonallisuutemme monimuotoisuutta, erityiskykyjämme yhdistää erilaisia sisäisiä valmiuksia keskenään. Osa näistä viivoista eli aspekteista kuvaa puhdasta ja jopa raakaa voimaa (punaiset viivat), osa suurta joustavaa jopa mestarillista viisautta (vihreät viivat) ja osa sisäistä pakkoa ylittää itsensä ja voittaa alitajuiset pelkonsa (siniset viivat).

Kartan aspekteista syntyy ainutlaatuinen mestariteos - täydellinen Sinä. Olet ehkä oppinut pitämään joitakin vahvoja ominaisuuksiasi hyvinä ja joitakin huonoina. Sisäinen Soturi -tulkinta haastaa Sinut kääntämään jokaisen aspektin elämäsi puhtaaksi käyttövoimaksi. Se opettaa Sinut arvostamaan kaikkea itsessäsi. Vasta sitten, kun olet sinut itsesi kanssa, voit olla sinut muun maailman ja ympäristösi kanssa. Kun näet itsesi ’soturina’, olet valmis kohtaamaan tyynesti ja luottavaisesti kaiken, mitä elämä päättää eteesi tuoda.

Seppo Tanhua

Sisäinen Soturi -tulkinnan avulla

 • Käytät päivittäin sisäistä pysäyttämätöntä voimaasi
 • Vastaat kysymyksiin kyllä tai ei
 • Näet itsesi korkealle kehittyneenä yksilönä
 • Kohtaat ymmärryksellä muiden negatiiviset reaktiot
 • Elät omalla aikataulullasi ja omilla säännöilläsi

Sisäinen Soturi -tulkinnan sisältö

 • Aspektitekstit pohjautuvat karman lakiin ja edellisiin elämiin.
 • Aspektipainotus kertoo mitä aspektia on eniten
 • Aspektikuviot kertovat eri aspektien ryhmädynamiikasta
 • Voimakkaimmat kuviot ovat alussa
 • Itse aspektit on esitetty voimakkuusjärjestyksessä
 • Sama aspekti voi toistua tulkinnassa, jos se on osa useampaa kuviota
Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

Terveisin Astrologisi

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

Lue mitä muut kertoivat

Mitä muut kertoivat Sisäinen Soturi -tulkinnasta?

"Sain sisäinen soturi-tulkinnasta niin paljon itselleni. Se yllätti ja hämmästytti samaan aikaan. Olin varmaan syvällä sisimmässäni tiennyt paljon siinä kerrottua, mutta en ollut uskonut. Asiat vain loksahtivat paikoilleen."

- ZYLDE

"Jännä oli huomata että siinä mainittiin asioita joita ei kukaan täällä ole voinnut elämästäni tietää. Avasi silmiä aika paljon. Luen sitä silloin tällöin jotta ymmärtäisin vielä hieman paremmin asioita."

- mariska

"Hei Seppo! Tilasin sinulta viime maanantaina Sisäinen soturi –tulkinnan ja haluan kiittää siitä erittäin lämpimästi. Tähän kypsään ikään mennessä on kerääntynyt melkoinen määrä horoskooppeja ja tulkintoja, vaan eipä mikään niistä tähän mennessä ole kolahtanut kuin tämä. Minua erityisesti miellytti se, ettet mennyt tutkistelemaan eri merkkejä ja niiden merkityksiä ja luonteenomaisuuksia. Tämä oli suoraa puhetta sovellettavaksi jokapäiväiseen ihmiselämään ja osui niin kohdalleen, niin kohdalleen! Siinä oli pähkinäkuoressa kaikki, mitä olen itsekin havainnut ja tiedostanut ja paljon lisää.

 

Ihanaa saada vahvistus omille huomioilleen ja sillekin ettei ole ihan pöpi vaikka ajattelee eri tavoin kuin useimmat muut, selitystä sille miksi rakkauselämä on ollut niin myrskyistä ja turhauttavaa, ja sille miksi rakkaus yleensäkin kaikissa muodoissaan on elämäni tärkein asia. Etten olekaan ihan hullu tai sairas mieleltäni kun olen niin ehdoton. On vapauttavaa, koska juuri on meneillään ihmissuhde joka on pakottanut hyväksymään ettei lupauksia tai näyttöjä tunteista tarvita vaan tärkeintä on elää nykyhetkessä yhteisistä hetkistä nauttien - opettelen sitä vasta.

 

Et turhaan tee työtäsi, Seppo, olet varmaan saanut paljon vastaavanlaista palautetta. Siis Oikein Iso Kiitos ja Halaus."

- teija

"Hei Seppo! Olen tilannut ja tulostanut Sisäisen soturini. Lukenutkin... ja taas luen. Uskomatonta, miten kaikki osuu!

 

Kun ajattelen tätä elämääni, johon on sisältynyt muutama parisuhde, niin ei voi muuhun tulokseen tulla kuin että tähtiinhän se on kirjoitettu, mitä minulle sattuu ja mitä pitää tehdä. Todellakin, tuo mitä Sisäisessä soturissa kerrotaan, on pistänyt ajattelemaan."

- helena
Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

Katso esittelyvideo

Katso Sisäinen Soturi -esittelyvideo

Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

VIP 27,90 € Norm. 39,90 €

Sisäinen Soturi

Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi


Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.