Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Pohjustus kulta-aikaan

Suuren Pyramidin Vihkimys

Jeesuksen Isoäidin, Annan, kertomaa kirjasta Anna Jeesuksen Isoäiti e-kirja:
Egyptissä Jeshua, hänen veljensä Jaakob ja serkkunsa Johannes kävivät läpi kaikki korkeammat Horuksen valaistumisvihkimykset, jotka edustavat ihmisen matkaa, joka yhdistää henki/materia -yhteyden ja nousee ruumistuneena sieluna. Dendarahista he menivät Abydosiin, muinaiseen temppelipaikkaan, joka on pystytetty Osiriksen ylösnousemuksen muistoksi. Täällä he osallistuivat täydellisesti Haudan Riittiin.

Lue kirjoitus

Oletko valmis siirtymään seuraavalle tasolle? Lähestymme hitaasti mutta varmasti neljättä tiheyttä

Ihmisen evoluutio on kehittynyt huimasti viimeisen 40000 vuoden aikana. Ihmisen älykkyysosamäärä on noussut voimakkaasti ja nousee tänä päivänä entistäkin voimakkaammin. Viimeisen 10 vuoden sisään olemme ottaneet erityisen suuren kvanttihypyn tietoisuuden laajentamisessa. Tätä ajanjaksoa tietoisuuden kasvussa kutsumme kulta-ajan alkamiseksi. Kulta-ajan alkamiseen liittyy paljon henkisen kasvun osa-alueita ja valtakuvioihin liittyviä huomioita joita olen tuonut viime aikoina vahvasti esiin blogeissani vaihtelevin vastaanotoin. Tämä kirjoitus käsittelee kokonaisvaltaista prosessia kulta-ajassa: mitä ihmistietoisuuden muutosprosessia kolmannesta tiheydestä neljänteen tiheyteen eli rakkauden ilmentymään todellisuudessa tapahtuu.

Lue kirjoitus

Asiat etenevät esiripun takana

Asiat etenevät esiripun takana oikein mukavasti ja huijaus todellakin paljastuu myös meillä Suomessa, kuten alempaa löytyvästä YLE:n uutisesta käy ilmi. On jotenkin hyvin kuvaavaa, että elämän ja kuoleman planeetta Pluto nostaa esiripun ja näyttää, millaisesta näytelmästä on kysymys.

Lue kirjoitus

Suuri Herääminen on käynnissä

Monelle on jäänyt varmasti mieleen Hermes Trisgemistoksen teesi ”Niin ylhäällä kuin alhaalla”.Se muistuttaa meitä elämän ja maailmankaikkeuden täydellisestä järjestyksestä. Samat lain alaisuudet ovat voimassa kaikkialla maailmankaikkeudessa.

Lue kirjoitus

Aloita matkasi kohti valoa ja korkeampaa tietoisuutta

Itsetuntemuksen kehittäminen on elinikäinen prosessi, joka käynnistyy meissä kaikissa ihmisissä jossain vaiheessa elämää. Henkisen heräämisen prosessi johtaa vähitellen yhä suurempaan ja suurempaan sisäiseen ohjaukseen. Ihminen alkaa huomata, että hänen sisällään vaikuttaa joku muukin kuin vain tähän mennessä tuntemamme olemuspuoli.

Lue kirjoitus

Vanhemmat kirjoitukset

1 2 3

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää