Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Pohjustus kulta-aikaan

Suuri Herääminen on käynnissä

Monelle on jäänyt varmasti mieleen Hermes Trisgemistoksen teesi ”Niin ylhäällä kuin alhaalla”.Se muistuttaa meitä elämän ja maailmankaikkeuden täydellisestä järjestyksestä. Samat lain alaisuudet ovat voimassa kaikkialla maailmankaikkeudessa.

Lue kirjoitus

Aloita matkasi kohti valoa ja korkeampaa tietoisuutta

Itsetuntemuksen kehittäminen on elinikäinen prosessi, joka käynnistyy meissä kaikissa ihmisissä jossain vaiheessa elämää. Henkisen heräämisen prosessi johtaa vähitellen yhä suurempaan ja suurempaan sisäiseen ohjaukseen. Ihminen alkaa huomata, että hänen sisällään vaikuttaa joku muukin kuin vain tähän mennessä tuntemamme olemuspuoli.

Lue kirjoitus

2020 on vedenjakajavuosi

Alkanut vuosi tarjoaa monia tilaisuuksia tietoisuutemme muutokseen ja uudelleen kalibrointiin.
Tietoisuutemme kohoamisen varrella tulee olemaan tänä vuonna vääjäämättä haasteita siinä, missä lahjoja ja siunaustakin. Itsestäsi riippuu hyvin pitkälti se miten tämän vuoden annin pystyt hyödyntämään.

Lue kirjoitus

Maya astrologia - avain kulta-aikaan ja korkea teknologiaan

Vuosi 2012 oli mayoille ja heidän kalenterijärjestelmälleen suuren julkisuuden aikaa. Kalenteri tuli länsimaalaisillekin tunnetuksi, kun otsikoihin nousi väärin perustein levitetty mayojen ennustama maailmanloppu, jonka oli määrä koittaa 21.12.2012. Ei tiedetty, että vaikka tämä oli päivä, johon mayojen yksi Long Count -aikakausi loppui, se ei suinkaan tarkoittanut loppua maapallolle. Mayoille se merkitsi uuden aikakauden alkamista: Kulta-ajan alkamista.

Lue kirjoitus

Kulta-ajan kynnyksellä

Kulta-ajan muutoksiin kuuluu se, että useimmat meistä ovat tunteneet jonkinlaista kummallista ja odottamatonta fyysistä oiretta, joka tekee olomme aika ajoin epämukavaksi. Monet meistä eivät tiedä, mistä fyysinen kipuilu johtuu ja hakeutuvat lääkäriin havaitakseen, ettei heissä ole lääkärin mielestä mitään vikaa.

Lue kirjoitus

Vanhemmat kirjoitukset

1 2 3

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää