Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Pohjustus kulta-aikaan

Tiedosta kulta-ajan muutokset itsessäsi

Muistatko vielä fysiikasta Schumanin resonanssi käsitteen? Schumannin resonanssi on yhtä kuin Maan sähkömagneettikentän värähtelytaajuus. Schumannin resonanssi on pysyvästi 7.5 hertsiä ja se syntyy maan ilmakehässä tapahtuvasta salamoinnista. Vuonna 2014 jotkut tahot väittivät tämän resonanssin nousevan voimakkaasti, mutta todellisuudessa oli kysymys jostakin aivan muun värähtelytaajuuden nousemisesta.

Lue kirjoitus

Valon värähtely lisääntyy

Ihmisten mielenrauhaa nakertaa stressi, maailmalla mylläävät konfliktit sekä ilmastonmuutos. Pimeän uutisviidakon keskellä voi olla välillä vaikea löytää sitä omaa tietään ja totuuttaan. Vaikka juuri nyt maapallon kohtalo tuntuisi lohduttomalta, niin asia on oikeastaan päinvastainen. Tulevaisuus on koko ajan kirkastumassa, askel askeleelta. Tälläkin hetkellä monet meistä ovat heräämässä muutokseen, korkeampaan tietoisuuteen, ja astumassa henkisen kehityksen tielle.

Lue kirjoitus

Maapallolle on syntymässä kultainen aika, joka elää tasapainossa kosmoksen kanssa

Astrologian ja alkemian opinnoista monelle on jäänyt varmasti mieleen Hermes Trigesmistoksen teesi ”Niin ylhäällä kuin alhaalla”. Se muistuttaa meitä elämän ja maailmankaikkeuden täydellisestä järjestyksestä. Samat lain alaisuudet ovat voimassa kaikkialla maailmankaikkeudessa.

Lue kirjoitus

Tietoisuuden evoluutio kiihtyy

Ihmisen evoluutio on kehittynyt huimasti viimeisen 40000 vuoden aikana. Ihmisen älykkyysosamäärä on noussut voimakkaasti ja nousee tänä päivänä entistäkin voimakkaammin. Viimeisen 10 vuoden sisään olemme ottaneet erityisen suuren kvanttihypyn tietoisuuden laajentamisessa. Tätä ajanjaksoa tietoisuuden kasvussa kutsumme kulta-ajan alkamiseksi.

Lue kirjoitus

Kollektiivisen tietoisuuden tiellä

Tietoisuudessamme on juuri sitä, mitä ajattelemme, tunnemme ja koemme
Uuden ajan ymmärrykseen kuuluu, että ajatukset ja tietoisuus luovat maailmaa. Sanamme ja ajatuksemme vaikuttavat elämäämme. Tietoisuutemme on kuitenkin niin paljon muutakin, kuin näitä pelkästään edellä mainittuja muotoja.

Lue kirjoitus

Vanhemmat kirjoitukset

1 2

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää