Astro-oppaasi ihmissuhteisiin

Astrologisen karttasi valmiudet ja haasteet ihmissuhteissa

  • Luotat omiin alitajuisiin reaktioihisi
  • Huomaat eläväsi harmoniassa itsesi kanssa
  • Opit sanomaan EI kauniilla tavalla
  • Elämä vastaa sinulle ”Kyllä rakkaani”.
Tilaa omaksesi

Astro-oppaasi ihmissuhteisiin

Rakennan tämän tulkinnan syntymäkarttasi planeettojen välisistä aspekteista eli karmallisista tekijöistä, jotka liittyvät tasapainon saavuttamiseen ihmissuhteissa ja rakkauselämässä.

Oivaltamalla omat kaukaa edellisten elämien takaa juontavat käyttäytymismallisi, tulet sinuiksi itsesi kanssa ja osaat pitää paremmin huolta itsestäsi. Silloin koet eläväsi omaa hyvää elämääsi ja mikä parasta, tulet olemaan pidetty ja rakastettu lähimmäistesi, ystäviesi ja työtovereiden parissa.

Tämä on osa Parisuhde Paremmaksi -tulkintaa mutta tarvitsee vain sinun syntymätietosi.

Opas sopii luettavaksi erinomaisesti kaikille yksineläjille kuin myös parisuhteessa eläville astroharrastajille.

Kurkkaa tulkinnan sisään
Katso mitä muut olivat mieltä tulkinnasta.

Astrologi Seppo Tanhua

Tilaa Astro-oppaasi ihmissuhteisiin omaksesi!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi

Täysi takuu!
Jos et ole tyytyväinen tulkintaasi, palautan rahasi.
Huom.
Jos sinulla on Parisuhde Paremmaksi tulkinta, niin sinulla on jo tämäkin tulkinta.Mitä muut kertoivat?

"Hei Seppo,
Astro Oppaasi Ihmissuhteissa on avannut silmäni kokonaan toisenlaiseen maailmaan. Vihdoinkin olen tuntenut eläväni omaa elämääni.
En olisi ikinä kyllä arvannut, että tällä nimenomaisella oppaalla voisi olla näin kauaskantoisia seurauksia kuin nyt on.

Jostainhan se ajatus lähtee, mutta että mistä olen saanut näin paljon rohkeutta ja seesteisyyttä ja että tämä kaikki on todella tapahtunut ja tapahtumassa - minulle!
Olen viimeinkin ymmärtänyt, että en ole parantamassa tällä kenenkään toisen elämää tai takertumassa mihinkään tai kehenkään. Ja tuon oivaltaminen on tempaissut kaikki mielen luukut auki.

Astro Oppaasi Ihmissuhteisiin -tulkinta on tuonut paljon rohkaisua tulevaan, vaikka tiedän, että tulen varmasti myös kompastelemaan matkallani. Olen silti luottavainen.
Olen nyt valmis oppimaan, kokemaan ja näkemään mitä elämä eteeni tuo. Toivon mukaan tuomaan paljon iloa toistenkin ihmisten ja läheisten elämään."

terveisin tuija

"Hei Seppo
Lähetän tässä kohtaa sinulle Seppo suuret kiitokset eilen saamastani Astro-opas ihmissuhteissa -lähetyksestä. Olen ihan pökerryksessä päästäni! Löysin niin itseni tuosta kuvauksesta, että ei muusta väliä. Kuinka sokea sitä loppujen lopuksi onkaan suhteessa omaan minään. Huh huh!

Nyt en yhtään ihmettele, että elän sinkkuelämää. Tämä mimmi ei halua elämäänsä hameen helmasta kiinni pitävää, MUN elämää rajoittavaa ukkoa. Olen saanut siitä kystä kyllä. Nyt sen itsekin tajuan. Aiva naurattaa. Säästän miehet loppuelämäkseni katastrofilta. Johan tässä on seikkailut seikkailtu ja elämässä on tuhat muuta mielenkiintoista hommaa. KIITOS! KIITOS! KIITOS!"

terveisin leena

Astro-oppaasi ihmissuhteisiin
19,90 €

Kurkkaa tulkinnan sisään

Tilaa omaksesi