Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Lue viimeisin blogi

Musta aurinko nousee 29.11.2019

SEPPO TANHUA ja samuli perälä

Matkalla valoon osa3: huume

seppo tanhua

Kulta ajan tekijä

Tervetuloa Kulta-aikaan!


Kulta-ajassa on kysymys yhden todella pitkän aikajakson päättymisestä ja uuden alkamisesta vuosien 2012 ja 2032 välisenä aikana. Tähän aikaan sidottu profetia löytyy mm. monien kansojen tarustoista, Maya-kalenterista ja jopa USA:n 1776 julkaistusta vaakunasta. Kulta-ajan alkamiseen liittyy niin paljon henkisen kasvun osa-alueita ja valtakuvioihin liittyviä huomioita, että oman sivuston rakentaminen tuntui suorastaan välttämättömältä uudistukselta. Kosmoksessa / Universumissa toteutuva värähtelytason muutos ilmentyy kaikilla aurinkokuntamme planeetoilla ja koko maapallolla sekä tietysti meissä ihmisissä, jotka koostumme lopulta 100 prosenttisesti vain värähtelystä. Fyysistä kehoamme ohjaava DNA on värähtelymme hienojakoisin fyysinen muoto, jolle löytyy vastaavuus energiakehossamme ja maapallolla (Schumanin resonanssi) ja lopulta koko mittaamattomassa avaruudessa.

Tämän sivuston ainoa päämäärä on helpottaa korkeammalle värähtelytasolle siirtymistä koko ajan lisääntyvän/uudistuvan tiedon ja tietoisuuden avulla.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Ylösnousemustiede<br>artikkelisarja

Ylösnousemustiede
artikkelisarja

Lue lisää
Pohjustus kulta<br>aikaan artikkelit

Pohjustus kulta
aikaan artikkelit

Lue lisää
Kulta ajan<br>Blogi arkisto

Kulta ajan
Blogi arkisto

Lue lisää
Kulta ajan<br>video arkisto

Kulta ajan
video arkisto

Lue lisää
Ylösnousemustiede artikkelisarja

Ylösnousemustiede
artikkelisarja

Lue lisää
Ylösnousemustiede artikkelisarja

Pohjustus kulta
aikaan artikkelit

Lue lisää
Ylösnousemustiede artikkelisarja

Kulta ajan
Blogi arkisto

Lue lisää
Ylösnousemustiede artikkelisarja

Kulta ajan
video arkisto

Lue lisää

Tutustu Kulta-aikaan

Uusin blogikirjoitus

Musta aurinko nousee 29.11.2019

24.11.2019

Juicen ikimuistoinen kappale kätkee sisälleen valoisan ja toivoa sisältävän viisauden vaikeuksien ja epätoivon keskellä. Tämän tutun kappaleen mukaista aikaa elämme mitä suurimmassa määrin tulevan vuoden 2020 aikana. Maailman talous ja hallitusten avuttomuus ovat jo synnyttäneet tilanteen, jossa ylin päätösvalta on siirtymässä kansalle eli meille...

Lue kirjoitus
Blogiarkisto

Pohjustus Kulta-aikaan

Tiedosta kulta-ajan muutokset itsessäsi

Muistatko vielä fysiikasta Schumanin resonanssi käsitteen? Schumannin resonanssi on yhtä kuin Maan sähkömagneettikentän värähtelytaajuus. Schumannin resonanssi on pysyvästi 7.5 hertsiä ja se syntyy maan ilmakehässä tapahtuvasta salamoinnista. Vuonna 2014 jotkut tahot väittivät tämän resonanssin nousevan voimakkaasti, mutta todellisuudessa oli kysymys jostakin aivan muun värähtelytaajuuden nousemisesta.

Lue lisää
Kulta-aika-pohjustus

Syvennä tietoisuuttasi

Ylösnousemustiede

Ylösnousemustiede

Evoluution energiaa luova koneisto.

Esittelemme tässä artikkelisarjassa vain pelkistetyn version uusimmasta evoluutio teoriasta, joka perustuu tutkijoiden tekemiin kokeisiin ja niistä saatuihin tuloksiin.

Tutustu lisää

Ilmainen Alkemia e-book!

Alkemia e-book

Alkemian avulla opimme arvostamaan ratkaisuja ja niihin johdattaneita ongelmia - ELÄMÄÄ!

Alkemia on jatkuvaa jalostumista omalla henkisellä polulla eli lyijyn muuttamista kullaksi. Huolet, murheet ja vastoinkäymiset ovat elämämme lyijyä, jonka voimme halutessamme jalostaa valoksi ja iloksi joka päivä uudelleen ja uudelleen. Alkemia auttaa ymmärtämään, että kaikki on aina oikein ja kohdallaan elämässäsi.

Tilaa ilmaiseksi

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää