Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Astrologinen tietopaketti

Astrologisen kartan akselit käytännön elämässä: Laskeva merkki eli Deskendentti (DC)

Dc

Syntyessämme Auringon laskiessa ovat Aurinko ja laskeva merkkimme eli Deskendentti yhteneväiset. Kun siis olemme ottaneet jonkun uuden asian tai mahdollisuuden vastaan persoonallisuutemme avulla ja oppineet toteuttamaan sitä mahdollisimman tehokkaasti tietoisella tasolla, voimme jättää sen hyvillä mielin alitajuntamme hoidettavaksi, jotta taas uudet asiat saisivat tilaa elämässämme. Tämä on kuitenkin tilanne, joka edellyttää sekä askendentin että keskitaivaan toimivuutta.

Sisimmässämme me tiedämme, mitä kaikkea meidän tulisi jättää pois päivittäisestä elämästämme, jotta uusille mahdollisuuksille tulisi tilaa. Suljemme kuitenkin tällaiset asiat tietoisuutemme ulkopuolelle sitä tehokkaammin, mitä lujemmin persoonallisuutemme on ulkomaailman hallinnassa. Ulkomaailmaksi luen yhtä hyvin yhteiskunnallisen moraalin, toiset ihmiset kuin materiaaliset päämäärät. Emme onneksi pääse pakoon näitä käyttämättä jääneitä mahdollisuuksiamme, sillä kaikki ihmiset, joiden kanssa olemme tekemisissä, muistuttavat meitä omista heikkouksistamme. Jokainen vihan ja aggression tunne ketä tahansa ihmistä kohtaan on lopulta vihaa omaa heikkouttamme kohtaan, sillä jokainen käyttämättä jäänyt mahdollisuus elämässä kääntyy lopulta heikkoudeksemme.

Mitä enemmän sinä kiellät oman persoonallisuutesi ja sosiaalisen kunnianhimosi, sitä huonommin tulet toimeen lähimpien ihmisten ja oman perheesi kanssa. Uskaltamalla kohdata ja tiedostaa omat tunteesi tienviittoina oman persoonallisuutesi löytämiseen ja toteuttamiseen voit lopulta kääntää jokaisen vihan tunteen kiitollisuudeksi sinua ärsyttänyttä ihmistä kohtaan. Eniten vihaamamme henkilö on aina suurin ja tärkein opettajamme.

Oman askendentin oivaltaminen vaatii todella suurta rohkeutta ja päättäväisyyttä, sillä tietoisuus omasta heikkoudesta edellyttää aloittamatta tai kohtaamatta jääneen asian ottamista uudelleen käsittelyyn ja vielä sen toteuttamista sosiaalisellakin sektorilla, ja vasta sitten se on valmis jätettäväksi alitajunnan hellään huomaan.