Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Astrologinen tietopaketti

Astrologiset huoneet

Henkilökohtaisesti en käytä lainkaan huoneita tulkintoja tehdessäni, koska en ole päässyt selvyyteen mikä näistä n. 10 yleisimmästä huonejärjestelmästä toimisi toista paremmin. Kursseillani olen suositellut käyttämään SEPOTEERISTA huonejärjestelmää, jossa akseleiden väliset lohkot jaetaan silmämääräisesti kolmeen osaan ja sitten vain tulkkailemaan.

Tämän kirjan mukana on Suomessa ehkä yleisimmin käytössä olevan Placidus huonejärjestelmän pohjoisille leveysasteille soveltuva versio eli Topocentrinen huonetaulukko. Huone kuvaa lähinnä sitä elämänaluetta tai sektoria, jolla ko. planeettaenergiaa on ensimmäiseksi opittava käyttämään. Samalla alueella ovat tietysti voitettavina suurimmat haasteet huoneessa sijaitsevan planeetan osalta.

Oinas Mars

1. huone (Oinas, Mars)

MINÄHUONE vastaa lähinnä askendenttia. 1. huoneessa sijaitsevat planeetat kertovat niistä valmiuksista, joita sinulla on käytettävissäsi silloin kun etsit sisältöä elämällesi. 1. huoneen planeetat ovat se osa sinussa, joka loistaa neonvalon lailla kaikkialla missä kuljet ja toimii siinä sivussa majakkana mahdollisille puolisoehdokkaille.

Härkä Venus

2. huone (Härkä, Venus)

VOIMAVAROJEN HUONE kuvaa kykyäsi toimia omien voimavarojesi puitteissa ja silti elämästä nauttien. Raha liitetään tähän huoneeseen ehkä siksi, että sillä niin usein mitataan nautintoa johon ihminen on oikeutettu. 2. huoneen planeetat ovat se osa sinussa, jolta vaadit helposti enemmän kuin mihin voimasi ja valmiutesi riittävät.

Kaksoset Merkurius

3. huone (Kaksoset, Merkurius)

KOMMUNIKAATION HUONE kertoo kyvystäsi sopeutua välittömään ympäristöösi hankalissakin tilanteissa. Tässä huoneessa olevat planeetat ovat se osa sinua, jolla vastaanotat ja välität kaikkea mahdollista informaatiota jokapäiväisessä elämässäsi.

Rapu Kuu

4. huone (Rapu, Kuu)

KODIN HUONE vastaa lähinnä keskiyötä. Sisäinen turvallisuus liitetään usein ulkoiseen kotiin ja siksi tälle huoneelle on tullut melko vääristynyt merkitys astrologian piirissä. Planeetat neljännessä huoneessa ovat se osa sinua, joka tarvitsee rauhaa ja hiljaisuutta voidakseen toimia ja fyysinen koti on usein viimeinen paikka, jossa se voi toteutua.

Leijona Aurinko

5. huone (Leijona, Aurinko)

LUOVUUDEN HUONE kertoo kyvystäsi olla kaikkialla oma luova itsesi. Täältä löytyy sisäinen lapsi. Planeetat viidennessä huoneessa ovat sinun avaimesi luovuuden lähteille tai se osa sinua, jolta vaadit liikaa näyttöä ja joka ei siksi pääse lainkaan toimimaan.

Neitsyt Merkurius

6. huone (Neitsyt, Merkurius)

TYÖN JA VELVOLLISUUKSIEN HUONE kertoo kyvystäsi asettaa oma henkinen ja fyysinen terveytesi velvollisuuksien edelle. Planeetat tässä huoneessa ovat se osa sinua, josta erityisesti tulisi pitää huolta ja jonka helpoimmin uhraat velvollisuuksien alttarille.

Vaaka Venus

7. huone (Vaaka, Venus)

RAKKAUDEN JA IHMISSUHTEIDEN HUONE kertoo siitä osasta itseäsi, jonka löydät vain muiden ihmisten avulla. Planeetat tässä huoneessa ovat se osa sinua, jota et hevin tunnusta omaksesi ja siksi oletkin työntämässä näitä energioita muiden hoidettaviksi.

Skorpioni Pluto

8. huone (Skorpioni, Pluto)

TRANSFORMAATION HUONE kertoo kyvystäsi jatkuvaan sisäiseen uudistumiseen, jota monet suorittavat sairaaloissa tai vankiloissa vain siksi etteivät uskalla kohdata sitä arkielämässä. Planeetat tässä huoneessa ovat se osa sinua, joka löytää paikkansa vain yksinäisyyden kautta.

Jousimies Jupiter

9. huone (Jousimies, Jupiter)

TOTUUDEN HUONE kertoo kyvystäsi suhteuttaa oma elämäsi suurempaan kokonaisuuteen hukkumatta filosofian tai uskontojen jätealtaisiin. Planeetat tässä huoneessa ovat se osa sinua joka ei koskaan lakkaa etsimästä paikkaansa maailmassa.

Kauris Saturnus

10. huone (Kauris, Saturnus)

URAN JA AMMATIN HUONE kertoo kyvystäsi tuntea tarkoin omat voimavarasi ja ottaa vain niitä vastaavia tehtäviä hoitaaksesi. Planeetat tässä huoneessa ovat se osa sinua jolle helposti lastaat suurempia tavoitteita kuin mihin voimasi riittävät.

Vesimies Uranus

11. huone (Vesimies, Uranus)

UUDISTUSTEN HUONE kertoo kyvystäsi uudistaa omaa elämääsi silloinkin kun näkökantasi ei saa yleistä hyväksyntää. Planeetat tässä huoneessa ovat se osa sinua, jonka löydät pienistä edistyksellisistä piireistä ja yhteisöistä etsimässä oikeutusta olemassa ololleen.

Kalat Neptunus

12. huone (Kalat, Neptunus)

ITSENSÄ VOITTAMISEN HUONE kertoo kyvystäsi auttaa muita ihmisiä ottamatta heidän elämäänsä omille harteillesi. Planeetat tässä huoneessa ovat se osa sinua, joka helpoimmin uhrautuu muiden puolesta ja äityy sitten marttyyriksi.

Revi tästä sitten huumoria sovittamalla karttasi planeettoja näihin teemoihin, sillä tämän enempää en aio huoneiden merkityksestä kertoa ainakaan tällä kurssilla.