Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Lapsihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Härkälapsi 21.4.-20.5.

Sinullako on vastuullasi Härkälapsen valmistaminen tähän armottomaan maailmaan? Luonnon rytmissä Härkä edustaa kukoistavaa kevättä, jolloin kasvit juurruttavat itsensä sulaneeseen ja elämää pursuavaan maahan. Luonnon rytmin mukaisesti myös Härkälapsesi haluaa juurruttaa elämänsä mahdollisimman turvalliseen ja henkisesti kiinteään kasvuympäristöön. Olethan jo tullut tutuksi hänen voimansa ja peräänantamattomuutensa kanssa. Ei ole syytä ihmetellä, jos hän pienillä ikenillään pystyy vastustamaan metallista puurolusikkaa. Jos Härkälapsella ei ole nälkä, hän ei syö ja sillä sipuli. Lapsesi omaksuu kyllä helposti elämän säännöllisyyden ja sen vaatimat myönnytykset, kunhan et pakota hänt&au ml; mihinkään. Vauvanhoito-oppaiden ruokinta-ajat, vaipanvaihtovälit ja nukkumisaikataulut ovat pahinta myrkkyä, mitä voit Härkävauvallesi tarjota.

Venus-planeetan hallitsema Härkälapsi etsii sisäistä rauhaa ja harmoniaa elämäänsä. Löytääkseen etsimänsä hän tarvitsee vanhemmiltaan mallin, miten seisoa omilla jaloillaan ja omien mielipiteidensä takana vakaasti ja päättäväisesti antamatta ulkoisten seikkojen tai muiden mielipiteiden vaikuttaa omiin ratkaisuihinsa ja turvallisuuden tunteeseensa. Koska Härkälapsi kokee äitinsä vastuuta kantavaksi vanhemmaksi, hän haluaa nähdä nimenomaan äitinsä tulevan riippumattomaksi ulkoisista arvoista ja tavaroista. Härkälapsi haluaa erityisesti äitinsä olevan onnellinen ja nauttivan elämästään. Härkälapsi tarvitsee fyysistä läheisyyttä ja turvallista syliä enemmän kuin muut merkit. Vain onnellisen äidin syli on turvallinen. Jos Härkälapsi on hermostunut tai kiukuttelee niin silloin on syytä ensimmäisenä tarkistaa oma elämäntilanne ja miettiä mitä sille voisi tehdä. Vaikka lelut ja tavarat saattavat vaikuttaa hyvin tärkeiltä Härkälapselle niin totuus on aivan toisenlainen ja lapsen kehityksen kannalta olisi viisainta jättää säännöllisesti suurin osa toiveista toteuttamatta. Härkälapsi on herkkä kiintymään tavaroihin vanhempiensa sijasta ja sellaista tilannetta et varmasti halua syntyvän. Härkälapsi on usein melkoinen herkkusuu ja nautiskelija, mutta tässäkin suhteessa on syytä olla hyvin varovainen ettei lapsi kokisi makeisia ja välipaloja rakkauden osoituksiksi. Jos haluat jollain tavalla palkita lasta niin ota hänet syliin tai anna hänelle aikaasi jollain muulla tavalla.

Härkälapsen vanhempana sinun tulee uskaltaa elää myös omien tarpeittesi mukaisesti. Lapsesi saattaa itkeä ja tarrautua sinuun kuin takiainen sanoessasi, että lähdet nyt vähän hummailemaan ja tulet vasta ylihuomenna takaisin. Näkisitpä, kuinka hän sisimmässään nauttii rohkeudestasi, kun todella uskallat lähteä. Tietysti on tärkeää että lapsi jää turvalliseen hoitoon ja voit poistua levollisin mielin. Kun Härkälapsi näkee sinun lähtevän ja sitten palaavan hän on saanut yhden mallin siitä, miten voi aikanaan itsekin nauttia elämästä tarrautumatta tavanomaisiin tai ulkoisiin olosuhteisiin. Lähteminen ja palaaminen ovat ehkä kaikkein tärkeimpiä kokemuksia Härkälapselle heti turvallisen ja levollisen sylin jälkeen.