Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Lapsihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Jousimieslapsi 23.11.-22.12.

Sinunko tehtäväksesi on tullut varjella Jousimieslasta lyömästä päätään pöydänkulmiin tai telomasta varpaitaan kaikkeen mahdolliseen? Turha vaiva, sillä Jousimies ei lapsenakaan kiinnitä huomiota pikkuseikkoihin ja yksityiskohtiin, joten kynnykset ja rappuset tulevat hänelle aina ensin pieninä yllätyksinä. Tästä suurpiirteisyydestä hän ei tule vapautumaan vielä aikuisenakaan, joten varaa vain laastaria ja haavavoidetta lääkekaappiin sen enempää kyselemättä.

Jousimiehen aika johdattaa meidät vuodenaikojen pimeimpään kauteen, jolloin vallitsee vähintään jatkuva hämärä. Ulkoinen pimeys lisääntyy koko ajan. Luonnon kasvien ja eläinten on vain luotettava tulevaisuuteen pimeyden ja kylmyyden keskellä. Epätoivolle ei ole varaa antaa minkäänlaista jalansijaa. Niinpä Jousimieslapsesikin on eläinradan suuri optimisti ja ikuinen etsijä, joka on valmis tekemään paljon töitä tulevaisuudessa häämöttävien mahdollisuuksien ja menestyksen eteen. Varaudu siihen, että hänen ensimmäinen urheiluharrastuksensa on pinnasängyn laidan yli kapuaminen, ja loppua ei ole näkyvissä. Vauhti ja urheilullisuus ovat hänellä verissä, joten et varmasti menetä mitään viedessäsi hänet jo lapsena seuraamaan yleisurheilu-, mäkihyppy tai etenkin autokilpailuja. Bensan ja kumin käry saavat pienokaisen sieraimet värisemään ja katseen kohoamaan haaveellisena yläilmoihin hänen kuvitellessaan istuvansa itse pärisevän menopelin ratissa. Hevostakin kannattaa ohjata siihen suuntaan, jonne se on valmiiksi menossa, ja sama pätee Jousimieslapseen. Olet jo pari askelta muita Jousimieslasten vanhempia edellä, kun uskallat sydän syrjällään kuskata neljävuotiaan vesselin laskettelurinteeseen. Kymmenen vuotta täytettyään hän tähyää jo Alpeille, mutta älä hätkähdä tästäkään, sillä ikuisena etsijäluonteena hän joka tapauksessa tulee matkustelemaan paljon, joten harjoittelu jo lapsuusvuosina tekee ihan hyvää. Toivottavasti kukkarosi ei ole jo revennyt yrittäessäsi epätoivoisesti kaivaa viimeisiä seteleitä pohjan läpi. Rahan käytössä hänellä ei myöskään tule koskaan olemaan ongelmia, joten voit huoletta antaa hänelle kaiken ylimääräisen kukkarostasi, ja hän tekee siitä lopun ennen kuin huomaatkaan. Loppujen lopuksi kaikki ei ole ihan näin hauskaa, vaikka hän siihen epätoivoisesti pyrkiikin. Isä on Jousimieslapselle Jumalaan verrattava ihmeolento, jolle kaikki on mahdollista. Ihmekös se, jos isä tällaisesta jumaloinnista innostuneena sitten alkaakin leikkiä kaikkivoipaa ja kaiken taitavaa pienelle lapselleen. Hauskuus kuitenkin loppuu niin isältä kuin lapseltakin tietyssä vaiheessa, joka on riippuvainen kukkaron paksuudesta ja työtehtävien luonteesta.

Jousimiestä ei huijata tyhjillä fraaseilla. Hän etsii totuutta koko elämänsä ajan, ja lapsena totuuden ja rehellisyyden esikuvina ovat isä ja äiti. Hän haluaa nähdä, miten maailma ja elämä otetaan vastaan rehellisesti sellaisena kuin se on, saadakseen paremmat lähtökohdat suurelle totuudenetsimismatkalleen. Nyt kun lapsi on vielä kotona, sinulla on suuret mahdollisuudet vaikuttaa kehityksen kulkuun. Ensin sinun tulee vapautua lapsen odotuksista ja uskaltaa toimia päivittäin vain omilla ehdoillasi. Ole rehellinen lastasi kohtaan ja sano suoraan ei sellaisille odotuksille, joita et juuri sillä hetkellä pysty täyttämään sen sijaan, että jätät ne roikkumaan hänelle mahdollisina ja sinulle mahdottomina. Uskalla ottaa vastaan hänen usein valkotornadoakin pahempi vihan ja suuttumuksen puuskansa uudelleen ja uudelleen, kunnes huomaat sen muuttuneen leudoksi hellyyden tuulahdukseksi. Kun lopulta kestät hänen suuttumuksensa ja purkauksensa tyynellä järkähtämättömyydellä, iloitsee hän sydämessään ja tulee elämänsä ja onnistumisensa kautta palkitsemaan sinut suurimmalla mahdollisella lahjalla, jonka lapsi voi tarjota. Luottavaisella rakkaudella, joka tulee sammumatta saattelemaan sinua elämäsi loppuun saakka.