Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Lapsihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Kaksoslapsi 21.5.-21.6.

Sinunko tehtäväksesi on langennut luotsata Kaksoslapsi tähän jatkuvan muutoksen ja epävarmuuden maailmaan? Älä huolehdi turhia, sillä hän on yksi niistä silmänkääntäjistä, jotka pärjäävät kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Luonto on upeimmillaan ja valmistautuu siirtymään kesäaikaan silloin kun Kaksoslapsesi syntyy. Kukat kukkivat ja tuoksuvat tuhansissa väreissä ja koko ajan syntyy jotakin uutta entisten lisäksi. Tämä monipuolisuus ja sopeutuvuus on lapsesi tärkeimpiä ominaisuuksia. Sellaista ongelmaa, joka pysäyttäisi sinun lapsesi etenemisen, ei todennäköisesti ole vielä keksitty. Keinot, joilla hän tutkimusmatkansa vaikeuksista selviää ovat kuitenkin yhteiskunnallisen moraalin kannalta usein arveluttavia. Kaksonen on nimittäin eläinradan tehokkain sanankääntäjä eli monien mielestä valehtelija. Kaksoslapsi seuraa tarkasti vanhempiensa kommunikointia ja oppii aivan liian nopeasti käyttämään sanoja hyväkseen. Kaksoslapsen läsnäollessa ei ole syytä lasketella edes valkoisia valheita eikä puhua tunteidensa vastaisesti, sillä hän hallitsee sekä sanallisen että sanattoman viestinnän salat paremmin kuin ikinä osaat kuvitella. Vilkkaudestaan ja nokkeluudestaan huolimatta myös Kaksoslapsi kaipaa ennen kaikkea hellyyttä ja hyvänä pitämistä. Hetkessä eläminen on myös hyvin tärkeää, sillä odotusten luominen ja jonnekin tulevaisuuteen liittyvien lupausten antaminen tuottaa useimmiten pettymyksen tälle ajatuksissaan elävälle lapselle, joka ehtii elää annetun lupauksen etukäteen niin monta kertaa ettei itse tapahtuma enää tunnu paljon miltään. Älähän nyt kimpaannu, vaikka esitänkin asian hiukan karrikoiden, sillä tarkoitukseni on pohjimmiltaan rakentava, kuten lapsesi käyttäytyminenkin.

Kaksosten universaalinen tehtävä on välittää kosmoksen viestiä ihmiskunnalle niin kirjallisessa kuin suullisessakin muodossa. Tehtäväänsä he suorittavat kirjailijoina, radio- ja Tv-toimittajina, lehtimiehinä tai -naisina, poliitikkoina tai myyntialan ammattilaisina. Sanoillaan ja kirjoituksillaan he näyttävät kanssaihmisilleen kolikon toisen puolen eli todistavat Yingin ja Yangin suurta vastakohtaisuuksien lakia. Voidakseen suoriutua tehtävästään kunnialla he tarvitsevat hyviä opettajia. Voit mielestäni pitää suurena kunniana sitä, että lapsesi valitsi juuri sinut opettajakseen. Asialla on toki kaksosmaisesti toinenkin puolensa, ja siinä tämä roolijako sitten kääntyykin päälaelleen. Jos haluat lapsesi menestyvän tässä kovassa maailmassa tulee sinun olla häntä kohtaan äärimmäisen rehellinen ja kantaa selittelemättä vastuusi silloin kun jätät antamasi lupauksen toteuttamatta. Sinulla on harvinaisen älykäs lapsi, joka varmasti ymmärtää että olet unohtanut hänen syntymäpäivänsä tai huvipuistoon lähdön. Kaksoslapselle tulee antaa esimerkki rehellisyydestä ja omien virheiden myöntämisestä, jotta hän oppisi käyttämään omiakin lahjojaan mahdollisimman menestyksekkäästi.

Vain sinulta hän voi jo lapsena saada lahjaksi tämän sanojenkin mahdin voittavan valmiuden, jonka avulla hän mahdollisimman pian saavuttaa sen paikan ja aseman tässä yhteiskunnassa, jossa hän voi tuntea olonsa onnelliseksi. Vain sinulla, aikuisella on mahdollisuus tietoisesti auttaa lastasi saamaan parhaat mahdolliset lähtöasemat. Kaksoslapsen mieli ehtii tehdä tuhat suunnitelmaa ja toteuttaa niistä vain murto-osan, mutta älä edes kuvittele pysyväsi hänen vauhdissaan. Varttuessaan lapsesi todennäköisesti oppii esittämään asiat tavalla, joka tepsii sinuun parhaiten. Tämä on hänen valttinsa tässä elämässä ja siihen sinun on taipuminen. Älä siis lapsesi varttuessa pyydä selityksiä tai ennakkoraporttia hänen matkoistaan sillä mielellä että ne todellisuudessa vastaisivat sinun saamaasi kuvaa. Äläkä suotta hermostu kun sinulle selviää mitä kaikkea ylimääräistä hän on keksinyt, sillä tällainen on Kaksosen luonto.