Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Lapsihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Kaurislapsi 23.12.-20.1.

Sinäkö olet ottanut kantaaksesi vastuun aina ikäistään vanhemmalta vaikuttavasta Kaurislapsesta? Useimmat näistä vuodenvaihteen vauvoista syntyvät 70-vuotiaan rypyt kasvoillaan. Tätä ilmiötä ei ole syytä säikähtää, sillä se on vain ulkoinen vihje vanhemmille hänen suuresta viisaudestaan ja oikeamielisyydestään. Kaurislapsen syntyessä eletään talven kylmintä ja lumisinta aikaa. Olosuhteet ovat äärimmäisen niukat ja sekä eläinten että ihmisten tulee olla hyvin tarkkana säilyäkseen hengissä paukkuvan pakkasen keskellä. Tämä on aikaa, jolloin jokainen ihminen ymmärtää olla onnellinen lämpimästä asunnosta, lämpimistä vaatteista, saunasta ja jopa lämpimästä suihkusta. Kaurislapsesikin osaa arvostaa pieniä asioita elämässään. Hän on valmis tekemään pyyteettömästi töitä saavuttaakseen oman päämääränsä.

Kaurislapsesi ei ole yhtä innokas leikkimään toisten lasten kanssa kuin muunmerkkiset lapset. Hän viihtyy paljon yksin ja tarvitsee mahdollisimman säännöllistä elämää voidakseen tuntea olonsa turvalliseksi. Siksi hän kehittää itselleen tiettyjä tapoja ja tottumuksia, joihin pyrkii tavalla tai toisella sitomaan myös vanhempansa. Lapsellesi on kuitenkin tärkeätä oppia elämään muutosten keskellä ja siksi Kaurislapsi tulee altistaa suunnitelmien muuttumisesta johtuviin pettymyksiin samalla tavoin kuin muutkin lapset. Suosittelen sinua olemaan lällyttelemättä Kaurislapsellesi ja muutenkin varomaan puheitasi, sillä hän on todella paljon älykkäämpi ja kehittyneempi, kuin ikinä voisit kuvitella. Hän ymmärtää sanojesi merkityksen ja reagoi niihin varttuneella tavallaan vain kuuntelemalla ja kätkemällä niiden sisällön herkkään sisimpäänsä. Saatat kuulla hänen paljastavan huomautuksensa keskustellessasi naapureiden tai ystävien kanssa totuutta hiukan muunnellen. Pahimpaan mahdolliseen aikaan pudottaa lapsesi viattomana oman totuutensa niin vakuuttavasti, ettei naapureille häkeltyneestä selittelystä huolimatta jää muuta mahdollisuutta, kuin vaivautuneina uskoa lasta ennemmin kuin sinua.

Universaalien lakien mukaisesti Kaurislapsen tulee pyrkiä vapauttamaan vanhempansa ja etenkin äitinsä kohtuuttomista vaatimuksista itseään kohtaan. Tälle lapselle äiti on maailmaa pystyssä pitävä tukipylväs. Toki isäkin on tärkeä ja hyvin rakas, mutta lapsen huomio keskittyy äitiin ja siihen, miten äiti tulee toimeen tämän maailman peruslakien kanssa. Voit osoittaa hyväksymisesi ja rakkautesi vain oppimalla nauttimaan omasta elämästäsi ja asettamalla omat tarpeesi tasavertaisiksi lapsen tarpeiden kanssa. Lapsi oppii vain esimerkin kautta. Tätä esimerkkiä Kaurislapsesi odottaa enemmän kuin mitään muuta maailmassa. Hän ei voi olla tyytyväinen itseensä sellaisena kuin on, ellet sinäkin ole tyytyväinen itseesi. Kun onnistut tekemään elämästä iloisen ja kiireettömän kokemuksen itsellesi ja lapsellesi tulee lapsesi muistamaan sen ikuisesti. Hänen kiitoksensa tulee niin syvältä ettei siitä selviä kuivin silmin, mutta mikäs on ilosta itkiessä.