Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Lapsihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Rapulapsi 22.6.-22.7.

Sinäkö yrität tulla sinuiksi Rapulapsen alati vaihtuvien mielialojen kanssa? Lapsesi on syntynyt aikana jolloin luonnon lämpö on ihanimmillaan ja kasvit keskittyvät hedelmien ja siementen tuottamiseen parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Myös Rapulapsesi kaipaa ympärilleen turvallista, hellää ja lämmintä ilmapiiriä ja luonnon tavoin hänkin reagoi voimakkaasti kaikkiin poikkeaviin mielialoihin ympäristössään. Tällä kuuplaneetan hallitsemalla lapsella ei todellakaan tunnu olevan mitään portaatonta säätömahdollisuutta rakkauden ja vihantunteiden tai ehkä paremminkin hyvän- ja pahanolon välillä. Hän voi nauraa hekottaa täysin palkein onnensa kukkuloilla ja sinun vielä hymyillessä hänen onnelleen muuttua aivan huomaamatta ja ilman mitään näkyvää syytä mutruhuuliseksi, maailman onnettomimmaksi lapseksi. Sinun vielä miettiessä pitäisikö tässä itkeä vai nauraa, hän tulkitsee sen ilkeydeksi ja heittää päällesi jääkylmän halveksuntansa. Itsekin Rapulapseksi syntyneenä käy kyllä äitiä sääliksi. Eipä ole helppoa saavuttaa Rapulapsen luottamusta.

Rapulapsen elämäntehtävä on oppia kuuntelemaan sisäistä ääntään ja toimimaan sen mukaisesti. Lapsena ihminen voi oppia vain vanhemmiltaan, ja niinpä Rapupienokainen heti synnyttyään huomioi, kuinka etenkin äiti toimii, puhuu ja käyttäytyy. Voimakkaimpana alitajunnan merkkinä Ravun tähtikuvio Auringon takana ei jätä lapselle mitään mahdollisuuksia yrityksistään huolimatta toimia äidin toivomalla tavalla. Kun äiti on vihainen, maistuu ruokakin pahalta. Rapulapselle ei riitä pelkkä sylissä pitäminen, sillä jo pienenä vauvana hän lukee äidin tunteita kuin avointa kirjaa ja elää vaistomaisesti niiden rytmissä. Rapulapsi on äidin erehtymätön ilmapuntari, joka reagoi itkun ja suuttumuksen lisäksi usein myös vatsakivuilla äidin pahaan oloon. Jos lapsen reaktioita ja käyttäytymistä pystyy tällä tavalla ymmärtämään niin se auttaa jo todella pitkälle. Kaikillahan meillä on hyvät ja huonot päivämme, mutta Rapulapsen kanssa saa varautua omien tunteiden kaksinkertaiseen kokemiseen.

Uskotko, että herkälle kuulapsellesi ei mikään maailmassa ole niin tärkeää, kuin että äiti on onnellinen. Hän luopuu ilosta kirkuen suurimmasta osasta vaatteitaan ja jopa ravinnostaan saadakseen nähdä, miten sinä uskallat elää todellisten tunteittesi ehdoilla ja elämästäsi nauttien ja jätät omaan arvoonsa kaikkien tekopyhien naapureiden ja sukulaisten mielipiteet, olitpa sitten isä tai äiti. Älä siis yritä miettiä mitä lapsesi tarvitsee vaan mitä itse tarvitset voidaksesi olla joka päivä onnellinen elämästäsi ja lapsestasi. Sama neuvo pätee tietysti isään ja äitiin, mutta Rapu nyt vain sattuu olemaan enemmän äidistään riippuvainen.

Rapulapsi on elämän ja rakkauden lottokuponki. Täytä se rakkaudella itseäsi kohtaan ja voitat 100 %:n varmuudella päävoiton. Rapulapsesta kehittyy empaattinen ja rohkea aikuinen silloin kun hän saa elää perheessä, jossa isä ja äiti tulevat hyvin toimeen keskenään.