Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Lapsihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Leijonalapsi 23.7.-22.8.

Sinulleko on langennut kunnia päästä Leijonalapsen huoltajaksi? Hänen syntyessään on eletty kesän lämpimintä aikaa, jolloin luontokin keskittyy vain nauttimaan Auringon valosta ja lämmöstä täysin siemauksin. Leijonalapsesi on myös syntynyt paistattelemaan milloin missäkin valokeilassa ja hän kyllä osaa kiinnittää huomion itseensä jos ei hyvällä niin sitten jollain tuhansista Leijonan kehittämistä hyvän maun rajoilla olevista menetelmistä. Leijona on eläinradan merkeistä puhtain ilon ja luovuuden edustaja, jonka tehtävänä on olla oma ihana ja kaikkien rakastama itsensä. Hän on todellakin valon, ilon ja luovuuden prinssi tai prinsessa, jonka silmien loiste ja aidoista aidoin hymynväre herättää paatuneimmankin aikuisen sydämessä rakkauden tunteen lasta kohtaan. Olet varmaan huomannut, kuinka hänestä tulee huomion keskipiste, missä ikinä hänen kanssaan kuljetkaan. Kavereidensa keskuudessa leijonanpentu on joko johtaja tai muulla tavoin porukan rohkein vekara. Sinusta ehkä tuntuu, että saat monta kertaa hävetä silmät päästäsi hänen esiintymishalunsa vuoksi, joka ei todellakaan tunne mitään rajoja. Saattaa olla vaikea ymmärtää, että hän esiintyy vain sinun vuoksesi ja sitä enemmän, mitä rajoittuneempi itse olet.

Valon ja luovuuden merkkinä hänen tehtävänsä on saavuttaa täydellinen itseluottamus ja sitä kautta kyky antaa ilon ja rakkauden valon loistaa välityksellään kaikille ihmisille ja kansanjoukoille. Hänestä tulee kuningas ihmisten keskelle, mutta millainen kuningas, se on paljon sinun vallassasi. Leijona haluaa oppia käyttämään omaa luovuuttaan mahdollisimman puhtaasti ja täydellisesti, mutta tarvitsee siihen mallin mieluummin molemmilta vanhemmiltaan, jotta hänen sekä feminiininen että maskuliininen puolensa saisivat samat valmiudet. Lapsena Leijona on sitä vaikeampi, mitä vähemmän uskallat itse nauttia elämästä. Hänen kanssaan ei missään nimessä saisi mennä tekemään mitä hän haluaa, mutta sinä et. Löydä ja toteuta sellaisia leikkejä ja harrastuksia, joissa itsekin viihdyt, ja lapsesi tulee olemaan sinulle ikuisesti kiitollinen. Muussa tapauksessa hänen toivomusarsenaalinsa ja samalla tyytymättömyys kaikkeen saamaansa roinaan kasvaa yli kaikkien rajojen.

Enemmän kuin mikään muu merkki, juuri Leijona tarvitsee selkeät ja pitävät rajoitukset ja säännöt elämälleen. Jos lipsut asettamastasi säännöstä, tulee hän rankaisemaan sinua välittömästi rikkomalla kaikkia aiemminkin asettamiasi sääntöjä vastaan. Oppiakseen olemaan kuningas hän haluaa nähdä, miten voi pitää kiinni asettamistaan laeista ja velvoitteista. Tuota kokemusta hän haluaa enemmän kuin mitään muuta. Pahin, mitä voit tehdä, on suuttua tuolle vilkkusilmäiselle hallitsijan alulle. Suuttuessasi osoitat pelkääväsi lasta, ja sitä hän ei ikimaailmassa haluaisi nähdä. Jos kuritat tai ojennat leijonanpentua, tee se rakkaudella, mutta kuitenkin niin selvästi, ettei lapsi luule sitä leikiksi. Älä Leijonalapsen vuoksi tingi liikaa omasta elämästäsi niin saat huomata saaneesi aikaan voimakkaan, ystävällisen, iloisen ja oikeamielisen jälkeläisen, jolle voit turvallisin mielin jättää kuningaskuntasi hallittavaksi. Hän ei tule milloinkaan unohtamaan kuningas isäänsä ja kuningatar äitiään saavutettuaan ansaitsemansa arvon ja aseman heidän esimerkkiään seuraten.