Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Lapsihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Kalalapsi 20.2.-20.3.

Sinunko osaksesi on langennut valmistella herkkä, intuitiivinen ja hieman sameakatseinen Kalalapsi kohtaamaan tätä nopearytmistä maailmaa? Tietyllä tavalla tehtäväsi on yksi vaativimmista. Kalalapsen syntyessä päivä saavuttaa lopulta yön ja alitajunta tietoisuuden. Kevään merkit alkavat olla ilmassa, vaikka maa on vielä jäässä ja yöt ajoittain hyvinkin kylmiä. Luonnossa tapahtuu silmin havaitsematonta heräämistä. Kasvit reagoivat lisääntyvään valoon ja lämpöön pienillä solumuutoksilla, jotka pohjustavat alkamassa olevaa todellista heräämistä. Kalalapsesi on vuodenaikansa mukaisesti hyvin herkkä ympärillään tapahtuville mielialan muutoksille. Hän vaistoaa tulevia asioita vaikka ei pysty todistamaan aavistuksiaan todeksi. Oletko jo huomannut, kuinka hän vastaa kysymyksiisi ja ehdotuksiisi ennen kuin ehdit saada sanoja suustasi? Kuinka hän vaihtaa asentoa sylissäsi, kun kätesi väsyvät, vaikka itse olisit sinnitellyt vielä hetken aikaa? Tältä lapselta et voi salata yhtään mitään, sillä Vesimiehen tavoin Kalalapsikin elää suurimman ja tärkeimmän osan elämästään kehon ja mielen ulkopuolisessa maailmassa, jonne sinulla valitettavasti ei ole mahdollisuuksia yltää ainakaan hänen varhaisimpina vuosinaan. Silloin hänellä on vielä kanavat avoinna kosmiseen maailmanjärjestykseen ja sen suomaan turvallisuuteen.

Älä ihmettele hänen hyvää muistiaan asioissa, jotka ovat hänelle tärkeitä, sillä Kalalapsen aivoissa on muistitilaa paljon enemmän kuin muilla horoskooppimerkeillä. Tämä lapsi toimii niin uskomattoman paljon alitajuntansa ohjaamana, ettei hänen tarvitse sitoa ajatusenergiaansa päivittäisiin rutiineihin. Saatat oikeutetusti kysyä, mihin rutiineihin, sillä niistä hän ei todellakaan perusta tuon taivaallista. Yhä uudelleen ja uudelleen saat takoa hänen päähänsä ruoka- ja nukkumaanmenoaikoja kaikista muista ajoista puhumattakaan, vain jälleen kerran havaitaksesi hänet ajatuksiinsa vaipuneena tuijottamassa kaukaisuuteen, kun pitäisi jo olla pöydässä. Kaikki säännöt ja rajoitukset ovat hänelle myrkkyä, eikä hänen asenteensa tule muuttumaan ajanmittaan sen paremmaksi odotuksistasi huolimatta. Vielä aikuisenakin hän kokee suurta ahdistusta jonkun asian alkaessa toistua samanlaisena päivästä toiseen tai joulusta jouluun. Hänellä sisäisen uudistumisen rytmi on ainoa todella velvoittava, eikä se tunne mitään toistoja. Jokaisen päivän tulee olla erilainen ja arvaamaton, jotta Kalaihminen tuntisi todella elävänsä.

Koska muut ihmiset eivät osaa ymmärtää ja kunnioittaa heidän tarpeitaan, pakenevat Kalalapset ja nuoret ensin mielikuvituksen maailmaan ja myöhemmin tulee kuvaan mukaan musiikki, elokuvat, tanssi tai joku muu luovuuden alue. Kalalapsellasi on ainutlaatuiset mahdollisuudet toteuttaa itseään taiteen, musiikin tai kirjoittamisen alueella, mutta varo asettamasta hänelle omia odotuksiasi, sillä Kalalapsen luovuus ei kestä vanhempien asettamia odotuksia ja paineita. Saadakseen edellytykset täysipainoiseen aikuiselämään tarvitsee Kalalapsi äidistään esimerkin: kuinka seurata omaa sisäistä rytmiään ja omia alitajuisia tarpeitaan sen sijaan, että keskittyy liikaa toisten auttamiseen ja toisista huolehtimiseen. Opettele tekemään asioita omien tunteittesi ja tarpeittesi mukaisesti välittämättä, mitä eilen sanoit samasta asiasta. Uskalla muuttaa päätöksiäsi ja arvomaailmaasi lapsen tai muiden läheistesi tuskaisista reaktioista välittämättä ja voit huomata kuinka saavutat yhä vahvemman ja luottamuksellisemman yhteenkuuluvuuden tunteen erikoista lastasi kohtaan.