Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Lapsihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Skorpionilapsi 24.10.-22.11.

Jostain syystä sinut on arvostettu melko korkealle kosmisessa hierarkiassa, kun olet saanut Skorpionilapsen huolehdittavaksesi. Lapsesi syntymän hetkellä illat käyvät pimeämmiksi ja ihminen joutuu miettimään elämänsä tarkoitusta. Mikään ei ole enää itsestään selvää. Pitkien öiden aikana asiat tuntuvat muuttuvan arvaamattomalla tavalla. Ollaan tultu Skorpionien aikaan. Elämän alkemialliset salaisuudet nostavat päätään jokaisessa Skorpionissa ja elämää suuremmat mysteerit ovat löytäneet innokkaan ja väsymättömän tutkijan. Heti syntymän jälkeen voit todeta, kuinka vahva ja vanttera hän on ruumiinrakenteeltaan. Eikä mene kuin muutama päivä tai viikko ja voit vain todeta saman piirteen ulottuvan palavasilmäisen vauvelin syvimpiin sopukoihin saakka.

Kun tämä lapsi tahtoo jotain ja katsoo sinua läpitunkevilla silmillään, olet pahasti alakynnessä, vaikka hän on vasta muutaman kuukauden ikäinen. Skorpionilapsella on hallussaan elämän ja kuoleman alkemiallinen salaisuus jo syntyessään. Lisäksi hänellä on alitajuinen pakko harjoitella sen käyttämistä aina kun se suinkin on mahdollista. Parhaita harjoittelukohteita ovat tietenkin isä ja äiti. Skorpionilapsi kokee äitinsä ehdottomasti valtaa pitävänä vanhempana ja kohdistaakin suurimman energiansa valtataisteluun tämän kanssa. Isä on lapsen mielestä jo hävinnyt voimakastahtoiselle äidille, joten häneen ei kannata haaskata panoksia. Taistelu vallasta perheessä ei ole kuitenkaan itsetarkoitus, vaan luonnonmukainen tapahtuma, jonka pohjimmaisena tarkoituksena on viedä päätökseen suuri muutos- ja uudistumisprosessi kaikkien perheenjäsenten osalta.

Skorpionilapsi katsoo suoraan lävitsesi ja vaistoaa sinun mielialasi erehtymättömällä varmuudella. Turha luulla että hän antaisi sinulle mahdollisuuden noin vain vajota pahaan oloosi. Ei, sitä ei pääse tapahtumaan. Tämä lapsi on totuuden lapsi ja aidon rakkauden sanansaattaja, joka tekee varmasti kaikkensa saadakseen sinut voimaan paremmin. Hän sanoo ja osoittaa: Hei äiti tai isä, minä olen tässä, huomaatko! Mitä syvemmällä toinen tai molemmat vanhemmat ovat omissa pienissä murheissaan sitä teräväsanaisemmaksi ja vihaisemmaksi Skorpionilapsesi muuttuu tätä kohtaan. Lapsi tietää, että luonnon lakien mukaan hänellä on oikeus olla tärkeintä sinun elämässäsi ja tästä näkemyksestä hän ei tule tinkimään.

Skorpionilapsi etsii rakkauden syvintä olemusta, joka on aina läsnä fyysisestä olinpaikasta riippumatta. Vaikka lapsi näyttäisi pelkäävän yksinjäämistä, sinun tulee uskaltaa jättää hänet lainausmerkeissä yksin. Eikä vain yhtenä iltana viikossa, vaan joka päivä, joka tunti, joka hetki, kun sinä haluat tehdä jotain kaikessa rauhassa niin tee se. Vain elämällä mahdollisimman aidosti itsellesi ja omien tarpeittesi mukaan, antamatta lapsesi aiheettoman itkun ja huudon estää sinua, osoitat rakastavasi häntä.

Kehittynyt Skorpioni on kanssaihmistensä yläpuolella ja pystyy kaikessa rauhassa kuuntelemaan ja kohtaamaan näiden arvostelun niin, että lopulta kukaan ei viitsi vaivautua moiseen ajanhukkaan, vaan kunnioittaa syvällä sydämessään tätä viisasta opettajaa. Jotta lapsestasi olisi alussa mainitun alkemiallisen salaisuuden viisaaksi haltijaksi, tarvitsee hän kokemuksen sinun rohkeudestasi. Voit antaa sen olemalla vahva ja taipumaton hänen ja muiden ihmisten vaatimusten edessä, sikäli kun ne eivät sovi suunnitelmiisi. Juuri Skorpionilapsi tarvitsee selkeän kurin ja täsmälliset säännöt nähdäkseen, miten sinä annat ne ja miten saat hänet pitäytymään niissä. Esimerkkisi avulla hän voi saavuttaa etsimänsä viisauden ja valmiudet käyttää sitä suunnatonta parantavaa voimaa, jonka hän on saanut Luojan suurena huomenlahjana. Toivottavasti sinulla on isänä tai äitinä rohkeutta niin varhain kuin mahdollista pitää oma pääsi ja estää lapsesi liiallinen takertuminen, jotta teidän kaikkien elämästä tulisi iloinen ja kasvattava tapahtuma. Vanhempien ja opettajien suuttuminen tälle joskus voimakkain ottein puoliaan pitävälle Skorpionilapselle on pahinta, mitä hänelle voi tapahtua. Kuria ja rakkautta Skorpionilapsi tarvitsee. Anna niitä hänelle oikeaksi katsomassasi suhteessa ja säästä hänet vihaltasi. Näin tulet vielä kerran olemaan ylpeä kaikkien arvostamasta viisaasta ihmisestä, joka kerran oli lapsesi.