Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Lapsihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Vesimieslapsi 20.1.-19.2.

Sinäkö kannat käsivarsillasi koko maapallon tulevaisuutta Vesimieslapsen muodossa? Jo fyysiseltä olemukseltaan tämä keskitalven lapsi vaikuttaa jotenkin eteeriseltä ja kaukaiselta. Ikään kuin et saisi hänestä otetta, vaikka hän on kuinka tiukasti sylissäsi. Luonnon kiertokulussa Vesimies edustaa aikaa jolloin Valo lisääntyy, mutta talvi ei ole vielä antanut periksi. Tämä on aikaa jolloin monien ihmisten henkinen jaksaminen on kovalla koetuksella ellei omasta elämästä löydy samaa innostusta ja valoa jota aurinko kasvavassa määrin jakaa valkoisille hangille ja jäisille kaduille. Henkiset energiavarastot alkavat olla vähissä ja tarvitaan kokonaan uutta näkemystä ja uusia oivalluksia, jotta tulevaisuus tuntuisi mielekkäältä ja valoisalta. Vesimieslapsesi onkin eläinratamme suuria oivaltajia, joka pystyy näkemään tulevaisuuden verhon lävitse. Kun Vesimieslapsi alkaa sitten katsella ympärilleen, voit vain ihmetellen todeta hänen katsovan lävitsesi tai ohitsesi. Saman asian tulevat toteamaan myös ystäväsi ja naapurisi, jotka sekoavat pasmoissaan yrittäessään kommunikoida lapsesi kanssa.

Hän elää täysin omassa kosmisessa maailmassaan ja omissa poikkeavissa, yksinäisiltä näyttävissä leikeissään. Silti hän ei koskaan ole yksin. Aikuisten silmä vain ei voi erottaa hänen eteerisiä ystäviään, joiden kanssa hän tekee usein pitkiäkin matkoja ja vaelluksia eri puolille maapalloa, aina avaruuteen asti. Maapallon ja yhteiskunnan lait ja säännöt eivät sido Vesimieslasta, ja tulet varmasti hämmästymään (ellet ole sitä jo huomannut) hänen yliluonnollisia kykyjään. Jos hän alkaa innokkaasti toistaa enonsa nimeä, niin voit mennä jo avaamaan ovea tai vastata puhelimeen tietäen, kuka siellä on. Tämä on vielä aivan harmitonta, mutta asian ytimeen mennessämme tulee vaikeusastekerroin nousemaan hurjasti. Oletko valmis? Vesimieslapsi on erilainen lapsi, joka tarvitsee vanhemmiltaan esimerkin siitä miten tämän erilaisuuden kanssa voisi tulla parhaiten toimeen. Isän merkitys on Vesimiespojalle äärimmäisen tärkeä, ja isänsä esimerkin mukaisesti hän ottaa vastaan suuren tehtävänsä kosmisena tiedonvälittäjänä ihmiskunnalle. Vesimies ei voi itsekään tietää mihin hän on matkalla ja siksi hänelle ei kannata tyrkyttää omia mallejaan tai suunnitelmiaan. Vesimieslapselta saa varautua vastaanottamaan monenlaisia yllättäviä tempauksia joihin tulisi suhtautua suurella ymmärryksellä. Tämä lapsi ei tule koskaan kulkemaan tavanomaisia reittejä pisteestä A pisteeseen B vaan hän keksii poikkeuksetta oman tyylinsä. Anna hänelle lupa kokeilla ja erehtyä, mutta anna hänen myös kantaa vastuu erehdyksistään. Näin hän oppii kunnioittamaan sekä omia ainutlaatuisia kykyjään että paikoilleen pysähtyneen maailman lakeja. Vaikka hän tulee aina olemaan aikaansa edellä niin silti hänen on elettävä nykyhetkessä.

Uskalla olla vanhempana oma itsesi ja elää mahdollisimman vapaata elämää muiden esittämiin vaatimuksiin tai odotuksiin taipumatta. Lapsesi seuraa tarkkaavaisesti jokaista henkistä selätystä, jonka otat sinulle päivittäin asetetuista odotuksista. Vesimieslapsen syntyessä sinustakin tulee kapinallisempi kuin mitä olit siihen asti. Osoita lapsellesi että sinussa on naista/miestä pitämään kiinni omasta näkemyksestäsi rauhallisesti ja hermostumatta. Tämä kokemus on lapsellesi suurin lahja mitä hän koskaan voi sinulta saada. Näin hän oppii elämään tasapainossa oman ailahtelevuutensa ja ehdottomuutensa kanssa.